nkav64 έγραψε:Για πολλούς και διάφορους λόγους ακόμα δεν έχω αγοράσει εξωτερικό σκληρό δίσκο για το Wii U και αυτό με έφερε να παιδεύομαι με κάτι το οποίο εγώ τουλάχιστον το χαρακτηρίζω ως bug.
Για να κάνω λοιπόν τη δουλειά μου είχα αγοράσει ένα στικάκι των 32GB και όλα καλά μέχρι που ήρθαν τα Bayonetta για review. 14GB θέλει το πρώτο για download και εγκατάσταση και 17 το δεύτερο, με αποτέλεσμα και τα δύο μαζί να μη χωράνε σε ένα 32άρι.
Οπότε κατεβάζω το πρώτο, το τελειώνω, γράφω το review, σβήνω, κατεβάζω το δεύτερο.
Σήμερα μου χάρισαν ένα ακόμα στικάκι, πάλι 32άρι και λέω δεν κατεβάζω σε αυτό το πρώτο να το έχω, να το πάω ένα ακόμα Playthrough;
Ξεκινάω το e-shop, πάω να το κατεβάσω, τίποτα. Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Πάω στο Data Management, ξανακάνω format το στικάκι ξανά τα ίδια. Πάω στα details του παιχνιδιού, δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και μου έδινε χώρο μονάχα από την εσωτερική μνήμη.
Κοιτάω όλα τα άλλα παιχνίδια κανονικά διαθέσιμα για κατέβασμα στο στικάκι, ένα εξ' αυτών το Bayonetta 2.
Για να μην τα πολυλογώ το θέμα ήταν το εξής.
Θέλοντας να κάνω χώρο για το Bayonetta 2 αναγκάστηκα να μεταφέρω κάποια δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του Wii U. Ένα αρχείο από όλα ήταν το save file του Bayonetta, με αποτέλεσμα το σύστημα να το βλέπει αυτό όταν επιχειρούσα να το κατεβάσω και να μου δίνει διαθέσιμη τοποθεσία κατεβάσματος μόνο την εσωτερική μνήμη. Μόλις μετακίνησα το αρχείο στο νέο στικάκι όλα καλά και το download ξεκίνησε αμέσως.
Γεια σου Nintendo με τα χαριτωμένα σου.
Εχεις και παραπονο? Και μονο η υπαρξη θυρας usb μου φαινεται too much για τη Νιντεντο :p Παρε ενα WD passport να κανεις τη δουλεια σου, ειναι φοβεροι σκληροι, κομψοι και χωρις εξωτερικη τροφοδοσια, τους βρισκεις λιγο πανω απο το 50αρικο.