News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 05 Οκτ 2014, 04:25

nkav64 έγραψε:Για πολλούς και διάφορους λόγους ακόμα δεν έχω αγοράσει εξωτερικό σκληρό δίσκο για το Wii U και αυτό με έφερε να παιδεύομαι με κάτι το οποίο εγώ τουλάχιστον το χαρακτηρίζω ως bug.

Για να κάνω λοιπόν τη δουλειά μου είχα αγοράσει ένα στικάκι των 32GB και όλα καλά μέχρι που ήρθαν τα Bayonetta για review. 14GB θέλει το πρώτο για download και εγκατάσταση και 17 το δεύτερο, με αποτέλεσμα και τα δύο μαζί να μη χωράνε σε ένα 32άρι.

Οπότε κατεβάζω το πρώτο, το τελειώνω, γράφω το review, σβήνω, κατεβάζω το δεύτερο.

Σήμερα μου χάρισαν ένα ακόμα στικάκι, πάλι 32άρι και λέω δεν κατεβάζω σε αυτό το πρώτο να το έχω, να το πάω ένα ακόμα Playthrough;

Ξεκινάω το e-shop, πάω να το κατεβάσω, τίποτα. Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Πάω στο Data Management, ξανακάνω format το στικάκι ξανά τα ίδια. Πάω στα details του παιχνιδιού, δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και μου έδινε χώρο μονάχα από την εσωτερική μνήμη.

Κοιτάω όλα τα άλλα παιχνίδια κανονικά διαθέσιμα για κατέβασμα στο στικάκι, ένα εξ' αυτών το Bayonetta 2.

Για να μην τα πολυλογώ το θέμα ήταν το εξής.

Θέλοντας να κάνω χώρο για το Bayonetta 2 αναγκάστηκα να μεταφέρω κάποια δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του Wii U. Ένα αρχείο από όλα ήταν το save file του Bayonetta, με αποτέλεσμα το σύστημα να το βλέπει αυτό όταν επιχειρούσα να το κατεβάσω και να μου δίνει διαθέσιμη τοποθεσία κατεβάσματος μόνο την εσωτερική μνήμη. Μόλις μετακίνησα το αρχείο στο νέο στικάκι όλα καλά και το download ξεκίνησε αμέσως.

Γεια σου Nintendo με τα χαριτωμένα σου.

Εχεις και παραπονο? Και μονο η υπαρξη θυρας usb μου φαινεται too much για τη Νιντεντο :p Παρε ενα WD passport να κανεις τη δουλεια σου, ειναι φοβεροι σκληροι, κομψοι και χωρις εξωτερικη τροφοδοσια, τους βρισκεις λιγο πανω απο το 50αρικο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 11:59

Χωρις παρεξηγηση αλλα ηταν ανοησια δεν το ευχαριστιοσουνα το παιχνιδι.Εκτος και αν θες να χασεις κιλα κατα τα αλλα για τα σκουπιδια ηταν.
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό zenev » 05 Οκτ 2014, 13:11

blackmore έγραψε:
zenev έγραψε:To remake του deep crimson butterfly είχε έρθει (μόνο) στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Το fatal frame 4 ήταν japan exclusive. Επίσης, πρόσφατα είδα ότι σε tweet της η Koei Tecmo Europe είπε ότι απ'ότι γνωρίζουν και το 5 είναι japan exclusive.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δεν έρχονται στην Ευρώπη, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγω που γίνεται αυτό, μπορεί το στιλ του παιχνιδιού να κρίνουν ότι θα πουλήσει ελάχιστα για τα γούστα των δυτικών, οπότε να λένε ότι δεν αξίζει να το κυκλοφορήσουν.
Θυμάμαι το ni no kuni για το ds, που και αυτό κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία, κατέβασα το παιχνίδι σε Rom για να δω πως ήταν, και μου άρεσε πολύ, τα γραφικά ήταν πολύ όμορφα για παιχνίδι ds, αλλά δεν γνωρίζω ιαπωνικά :( τελικά το αγόρασα για το ps3.

Τo ni no kuni εγώ το έκανα import από Ιαπωνία και έρχεται μαζί με το βιβλίο το οποίο είναι εκπληκτικό. Αλλά θέλει γνώση βασικών Ιαπωνικών, ωστέ να το απολαύσεις στο full.
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό gkarako » 10 Οκτ 2014, 08:47

Καινουριο υλικο απο το captain toad. Δεν ξερω πως το κανουν εκει στην ead tokyo αλλα φαινεται καταπληκτικο σε θεμα γραφικων τωρα σαν παιχνιδι θα δειξει, αλλα δεν νομιζω να ναι κακο.
https://www.youtube.com/watch?v=BapVf3fVN6Y&feature=youtu.be
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Re: Απ: News: Wii U

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 10 Οκτ 2014, 10:17

zenev έγραψε:
blackmore έγραψε:
zenev έγραψε:To remake του deep crimson butterfly είχε έρθει (μόνο) στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Το fatal frame 4 ήταν japan exclusive. Επίσης, πρόσφατα είδα ότι σε tweet της η Koei Tecmo Europe είπε ότι απ'ότι γνωρίζουν και το 5 είναι japan exclusive.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δεν έρχονται στην Ευρώπη, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγω που γίνεται αυτό, μπορεί το στιλ του παιχνιδιού να κρίνουν ότι θα πουλήσει ελάχιστα για τα γούστα των δυτικών, οπότε να λένε ότι δεν αξίζει να το κυκλοφορήσουν.
Θυμάμαι το ni no kuni για το ds, που και αυτό κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία, κατέβασα το παιχνίδι σε Rom για να δω πως ήταν, και μου άρεσε πολύ, τα γραφικά ήταν πολύ όμορφα για παιχνίδι ds, αλλά δεν γνωρίζω ιαπωνικά :( τελικά το αγόρασα για το ps3.

Τo ni no kuni εγώ το έκανα import από Ιαπωνία και έρχεται μαζί με το βιβλίο το οποίο είναι εκπληκτικό. Αλλά θέλει γνώση βασικών Ιαπωνικών, ωστέ να το απολαύσεις στο full.

Γιατί ασχολούμαστε με την έκδοση ds, εφόσον βγήκε τελικά για ps3? Μοναδικό παιχνίδι, το χω από πρώτη μέρα μαζί με το αγγλικό βιβλιαράκι. Έρωτας το ni no kuni αν αγαπάτε τα JRPGs.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 10 Οκτ 2014, 14:34

εδω ο κολλητος μου παρηγγειλε japanese wiiu απο το play asia για να παιξει το project zero 5...
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό Dural » 12 Οκτ 2014, 01:38

gkarako έγραψε:Καινουριο υλικο απο το captain toad. Δεν ξερω πως το κανουν εκει στην ead tokyo αλλα φαινεται καταπληκτικο σε θεμα γραφικων τωρα σαν παιχνιδι θα δειξει, αλλα δεν νομιζω να ναι κακο.

τον ιουλιο που ετυχε να το παιξω σε ενα event, εδειχνε πανέμορφο (οπως αλλωστε και το 3d world, ουσιαστικα τα γραφικα, το στυλ, τα παντα ειναι 3D World) και οι "γρίφοι" ειχαν πολυ πλακα, ακολουθόντας το μοτίβο των extra levels στο 3d world. Πιστεύω οτι προκειται για πολυ καλη περίπτωση
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό gkarako » 12 Οκτ 2014, 13:50

Dural έγραψε:
gkarako έγραψε:Καινουριο υλικο απο το captain toad. Δεν ξερω πως το κανουν εκει στην ead tokyo αλλα φαινεται καταπληκτικο σε θεμα γραφικων τωρα σαν παιχνιδι θα δειξει, αλλα δεν νομιζω να ναι κακο.

τον ιουλιο που ετυχε να το παιξω σε ενα event, εδειχνε πανέμορφο (οπως αλλωστε και το 3d world, ουσιαστικα τα γραφικα, το στυλ, τα παντα ειναι 3D World) και οι "γρίφοι" ειχαν πολυ πλακα, ακολουθόντας το μοτίβο των extra levels στο 3d world. Πιστεύω οτι προκειται για πολυ καλη περίπτωση

Ετσι φαινεται και εχω διαβασει οτι θα ειναι και σχετικα φθηνο νομιζω στα 40 ευρω/δολλαρια, ειναι και απο το studio που μας εχει δωσει τοσες παιχνιδαρες οποτε σιγουρα οι πιθανοτητες να ειναι και αυτο σε ενα τουλαχιστον καλο επιπεδο ειναι παρα πολλες.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Chased » 12 Οκτ 2014, 14:13

nkav64 έγραψε:Για πολλούς και διάφορους λόγους ακόμα δεν έχω αγοράσει εξωτερικό σκληρό δίσκο για το Wii U και αυτό με έφερε να παιδεύομαι με κάτι το οποίο εγώ τουλάχιστον το χαρακτηρίζω ως bug.

Για να κάνω λοιπόν τη δουλειά μου είχα αγοράσει ένα στικάκι των 32GB και όλα καλά μέχρι που ήρθαν τα Bayonetta για review. 14GB θέλει το πρώτο για download και εγκατάσταση και 17 το δεύτερο, με αποτέλεσμα και τα δύο μαζί να μη χωράνε σε ένα 32άρι.

Οπότε κατεβάζω το πρώτο, το τελειώνω, γράφω το review, σβήνω, κατεβάζω το δεύτερο.

Σήμερα μου χάρισαν ένα ακόμα στικάκι, πάλι 32άρι και λέω δεν κατεβάζω σε αυτό το πρώτο να το έχω, να το πάω ένα ακόμα Playthrough;

Ξεκινάω το e-shop, πάω να το κατεβάσω, τίποτα. Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Πάω στο Data Management, ξανακάνω format το στικάκι ξανά τα ίδια. Πάω στα details του παιχνιδιού, δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και μου έδινε χώρο μονάχα από την εσωτερική μνήμη.

Κοιτάω όλα τα άλλα παιχνίδια κανονικά διαθέσιμα για κατέβασμα στο στικάκι, ένα εξ' αυτών το Bayonetta 2.

Για να μην τα πολυλογώ το θέμα ήταν το εξής.

Θέλοντας να κάνω χώρο για το Bayonetta 2 αναγκάστηκα να μεταφέρω κάποια δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του Wii U. Ένα αρχείο από όλα ήταν το save file του Bayonetta, με αποτέλεσμα το σύστημα να το βλέπει αυτό όταν επιχειρούσα να το κατεβάσω και να μου δίνει διαθέσιμη τοποθεσία κατεβάσματος μόνο την εσωτερική μνήμη. Μόλις μετακίνησα το αρχείο στο νέο στικάκι όλα καλά και το download ξεκίνησε αμέσως.

Γεια σου Nintendo με τα χαριτωμένα σου.

Το παράξενο δεν καταλαβαίνω που είναι! Σωστά δουλεύει το σύστημα! Για προσπάθησε να κάνεις διαμερίσματα στο δίσκο του υπολογιστή σου και πες μου αν δουλεέυι κανένα παιχνίδι με τα program files στο "C" και τα save files στο "D" και μετά να παραπονεθείς για το WiiU! Φυσιολογικότατη συμπεριφορά της κονσόλας τη βρίσκω!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Οκτ 2014, 14:19

...Έγραψα δε με άφηνε να κάνω download το παιχνίδι...δηλαδή στο steam πχ άμα έχεις κάποια save files στο C δε σε αφήνει να κάνεις download το παιχνίδι στο D;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB