To Pokemon fighting θα είναι international release οπότε λογικά θα έρθει και σε κονσόλες και κάποιος θεούλης ρώτησε τον Harada αν θα το δούμε σε PS3/PS4.
http://www.siliconera.com/2014/08/28/pokkn-tournament-considered-international-release/
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 00:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Σημερα μου ηρθε επιτελους απαντηση απο τη Νορτεκ για το δωρεαν παιχνιδι με το μαριο καρτ. Το παραθετω , μαζι με την απαντηση που τους εστειλα. Καλλιο αργα παρα ποτε υποθετω...
RE: Mario Kart 8 - Bonus Code - ASSIGNED
vonzuchter Zuchter 1:20 AM
To: Support
Μπηκα με το Αγγλικο account μου και το πηρα απο εκει το δωρεαν παιχνιδακι. Αν περιμενα απο εσας... Ουτε απαντητικο email δε στειλατε οταν εκανα τη καταχωρηση και τηλεφωνα δεν απαντουσαν λες και ειναι δημοσια υπηρεσια. Φοβηθηκα και μπηκα με τον Αγγλο και εκανα τη δουλεια μου. Καλη προσπαθεια παντως και καλη πρωτοβουλια.
From: support@nortec.gr" target="_blank" target="_blank
To:
Subject: Mario Kart 8 - Bonus Code - ASSIGNED
Date: Fri, 29 Aug 2014 00:02:04 +0300
Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην Προσφορά Bonus παιχνιδιού για το Mario Kart 8 στην Ελλάδα!
Κατα τον έλεγχο των κωδικών, προέκυψε οτι ο κωδικός Mario Kart 8 PIN που είχατε καταχωρήσει, έχει ηδη χρησιμοποιηθεί.
Ως εκ τουτου, δεν ισχύει για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
Στη διαθεση σας για ο,τι άλλο χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Οι φίλοι σας από το www.nintendo.gr και το www.nortec.gr
************************************************************************************************************************************************************************************
Η Nortec Multimedia A.E. σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από τις 11 έως και τις 29 Αυγούστου.
RE: Mario Kart 8 - Bonus Code - ASSIGNED
vonzuchter Zuchter 1:20 AM
To: Support
Μπηκα με το Αγγλικο account μου και το πηρα απο εκει το δωρεαν παιχνιδακι. Αν περιμενα απο εσας... Ουτε απαντητικο email δε στειλατε οταν εκανα τη καταχωρηση και τηλεφωνα δεν απαντουσαν λες και ειναι δημοσια υπηρεσια. Φοβηθηκα και μπηκα με τον Αγγλο και εκανα τη δουλεια μου. Καλη προσπαθεια παντως και καλη πρωτοβουλια.
From: support@nortec.gr" target="_blank" target="_blank
To:
Subject: Mario Kart 8 - Bonus Code - ASSIGNED
Date: Fri, 29 Aug 2014 00:02:04 +0300
Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην Προσφορά Bonus παιχνιδιού για το Mario Kart 8 στην Ελλάδα!
Κατα τον έλεγχο των κωδικών, προέκυψε οτι ο κωδικός Mario Kart 8 PIN που είχατε καταχωρήσει, έχει ηδη χρησιμοποιηθεί.
Ως εκ τουτου, δεν ισχύει για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
Στη διαθεση σας για ο,τι άλλο χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Οι φίλοι σας από το www.nintendo.gr και το www.nortec.gr
************************************************************************************************************************************************************************************
Η Nortec Multimedia A.E. σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από τις 11 έως και τις 29 Αυγούστου.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Μου ήρθε σήμερα ο κωδικός μετά και το νέο τραγέλαφο (είχε προκύψει πρόβλημα με τους κωδικούς και κάποιοι κατέβασαν διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που ζήτησαν).
Επιτέλους θα κατεβάσω το Zelda
Επιτέλους θα κατεβάσω το Zelda

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Fatal Frame: The Raven Haired Shrine Maiden – First 30 Min Gameplay. https://www.youtube.com/watch?v=IqrVKlSMQPM#t=1103
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:Fatal Frame: The Raven Haired Shrine Maiden – First 30 Min Gameplay. https://www.youtube.com/watch?v=IqrVKlSMQPM#t=1103
Φενεται ωραιο, θα το φερουν στα μερη μας ομως?
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
stereoteo έγραψε:μακαρι να βγει στη δυση το fatal frame αν και το βλεπω χλωμο..
Πριν λιγα χρονια θα συμφωνουσα μαζι σου, αλλα τωρα νομιζω δεν εχουν την πολυτελεια να μην φερνει τιτλους για το wii u ακομα και εαν δεν πιστευουν οτι θα πουλησει ειναι σημαντικο να γεμιζουν τους μηνες με κυκλοφοριες. Και κατι ακομα που με κανει να πιστευω οτι τελικα θα το φερουν ειναι οτι σαν να υπαρχει μια στροφη ξανα στα horror, αυτη την αισθηση εχω, θα δουμε.
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
Για πολλούς και διάφορους λόγους ακόμα δεν έχω αγοράσει εξωτερικό σκληρό δίσκο για το Wii U και αυτό με έφερε να παιδεύομαι με κάτι το οποίο εγώ τουλάχιστον το χαρακτηρίζω ως bug.
Για να κάνω λοιπόν τη δουλειά μου είχα αγοράσει ένα στικάκι των 32GB και όλα καλά μέχρι που ήρθαν τα Bayonetta για review. 14GB θέλει το πρώτο για download και εγκατάσταση και 17 το δεύτερο, με αποτέλεσμα και τα δύο μαζί να μη χωράνε σε ένα 32άρι.
Οπότε κατεβάζω το πρώτο, το τελειώνω, γράφω το review, σβήνω, κατεβάζω το δεύτερο.
Σήμερα μου χάρισαν ένα ακόμα στικάκι, πάλι 32άρι και λέω δεν κατεβάζω σε αυτό το πρώτο να το έχω, να το πάω ένα ακόμα Playthrough;
Ξεκινάω το e-shop, πάω να το κατεβάσω, τίποτα. Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Πάω στο Data Management, ξανακάνω format το στικάκι ξανά τα ίδια. Πάω στα details του παιχνιδιού, δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και μου έδινε χώρο μονάχα από την εσωτερική μνήμη.
Κοιτάω όλα τα άλλα παιχνίδια κανονικά διαθέσιμα για κατέβασμα στο στικάκι, ένα εξ' αυτών το Bayonetta 2.
Για να μην τα πολυλογώ το θέμα ήταν το εξής.
Θέλοντας να κάνω χώρο για το Bayonetta 2 αναγκάστηκα να μεταφέρω κάποια δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του Wii U. Ένα αρχείο από όλα ήταν το save file του Bayonetta, με αποτέλεσμα το σύστημα να το βλέπει αυτό όταν επιχειρούσα να το κατεβάσω και να μου δίνει διαθέσιμη τοποθεσία κατεβάσματος μόνο την εσωτερική μνήμη. Μόλις μετακίνησα το αρχείο στο νέο στικάκι όλα καλά και το download ξεκίνησε αμέσως.
Γεια σου Nintendo με τα χαριτωμένα σου.
Για να κάνω λοιπόν τη δουλειά μου είχα αγοράσει ένα στικάκι των 32GB και όλα καλά μέχρι που ήρθαν τα Bayonetta για review. 14GB θέλει το πρώτο για download και εγκατάσταση και 17 το δεύτερο, με αποτέλεσμα και τα δύο μαζί να μη χωράνε σε ένα 32άρι.
Οπότε κατεβάζω το πρώτο, το τελειώνω, γράφω το review, σβήνω, κατεβάζω το δεύτερο.
Σήμερα μου χάρισαν ένα ακόμα στικάκι, πάλι 32άρι και λέω δεν κατεβάζω σε αυτό το πρώτο να το έχω, να το πάω ένα ακόμα Playthrough;
Ξεκινάω το e-shop, πάω να το κατεβάσω, τίποτα. Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Πάω στο Data Management, ξανακάνω format το στικάκι ξανά τα ίδια. Πάω στα details του παιχνιδιού, δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και μου έδινε χώρο μονάχα από την εσωτερική μνήμη.
Κοιτάω όλα τα άλλα παιχνίδια κανονικά διαθέσιμα για κατέβασμα στο στικάκι, ένα εξ' αυτών το Bayonetta 2.
Για να μην τα πολυλογώ το θέμα ήταν το εξής.
Θέλοντας να κάνω χώρο για το Bayonetta 2 αναγκάστηκα να μεταφέρω κάποια δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του Wii U. Ένα αρχείο από όλα ήταν το save file του Bayonetta, με αποτέλεσμα το σύστημα να το βλέπει αυτό όταν επιχειρούσα να το κατεβάσω και να μου δίνει διαθέσιμη τοποθεσία κατεβάσματος μόνο την εσωτερική μνήμη. Μόλις μετακίνησα το αρχείο στο νέο στικάκι όλα καλά και το download ξεκίνησε αμέσως.
Γεια σου Nintendo με τα χαριτωμένα σου.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες