Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό biglalas » 07 Οκτ 2014, 23:15

master έγραψε:
biglalas έγραψε:13 sins..πολυ καλη ταινια..απο τον σκηνοθετη του εξορκιστη αν δεν κανω λαθος..!!

λοιπον την ειδα και εγω και εχω να πω πως δεν μου αρεσε γιατι ουτε λογικα μου φαινοταν ολο την ιστορια αυτα που συμβαινουν και στο τελοσ δεν τσακωνουν αυτον που τηλεφωνει και τον αλλο που επραξε αυτα που του ελεγε :shock:

ενταξει...γουστα ειναι αυτα... :D :D αν δεν σου αρεσουν οι ταινιες που τελειωνουν με αποριες να φανταστω στο inception με τη σβουρα στο τελος θα τρελαθηκες..!! :) :)
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 02:44

ε το κοριτσι που χαθηκε....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 09 Οκτ 2014, 05:31

Captain Phillips πιο ωραίο αποτιπεριμενα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό master » 09 Οκτ 2014, 13:44

Dimitris Tsints έγραψε:Edge of Tomorrow, ένα 8αράκι της έβαζα άνετα!

πολυ κουραστικη ταινια ωραιο στορυ αλλα δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Re: Απ: Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 17:06

biglalas έγραψε:
master έγραψε:
biglalas έγραψε:13 sins..πολυ καλη ταινια..απο τον σκηνοθετη του εξορκιστη αν δεν κανω λαθος..!!

λοιπον την ειδα και εγω και εχω να πω πως δεν μου αρεσε γιατι ουτε λογικα μου φαινοταν ολο την ιστορια αυτα που συμβαινουν και στο τελοσ δεν τσακωνουν αυτον που τηλεφωνει και τον αλλο που επραξε αυτα που του ελεγε :shock:

ενταξει...γουστα ειναι αυτα... :D :D αν δεν σου αρεσουν οι ταινιες που τελειωνουν με αποριες να φανταστω στο inception με τη σβουρα στο τελος θα τρελαθηκες..!! :) :)

Τελικά, πέφτει η σβούρα;[emoji12]
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 17:48

Χτες είδα το Gone Girl με το σταθερά καλό Μπεν Άφλεκ και την πανέμορφη Rosamund Pike, σε έναν γοητευτικό αρχικά και εν συνεχεία psycho ρόλο. Η ταινία από εμένα θα έπαιρνε 10, αν είχε καλύτερο τέλος!!
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 09 Οκτ 2014, 21:25

Το Old Boy είναι από τις κρυστάλλινες ταινίες, που σημαίνει πως απλά δεν τις αγγίζεις. Θα δω την αμερικανική version αυτές τις μέρες και θα δω αν ευσταθούν οι κριτικές.

Το Equalizer με τον Denzel άψογο action.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό game over » 10 Οκτ 2014, 12:48

The Man With The Iron Fists (2012)
Ταινία δράσης και ξύλου ,παίζει ο batista του wwe!

Haunt (2013)
Ταινία Horror/Paranormal , κλασικά έχει σχέση με ένα στοιχισμένο σπίτι που πάει μια οικογένεια, εκεί ο γιος τους γνωρίζει ένα γκομενακι και μαζί με τα φαντάσματα γίνεται χαμούλης :)
πολύ καλή για μένα !!!

Dark vengeance (2011)
Με steeven sigal, κλασικά ,ξυλίκια πιστολιδια χαμός παντού!
Έμενα μαρεσε αρκετά όπως και όλες του οι ταινίες !

Leprechaun Origins (2014)
Πολύ μέτρια για μένα ταινία “τρόμου” ….. :?

Puncture Wounds (2014)
Ταινία δράσης ,κλασικά πιστολιδι ξυλίκι και χαμός ! Παιζει ο Cung Le και ο Dolph Lundgren!

Drag Me To Hell Unrated (2009)
Πολύ δυνατή και τρελή ταινία Horror/paranormal
έχει σχέση με την λάμια που στοιχειώνει ένα ωραίο γκομενακι και γίνεται καμος σε λέω !
Πάρα πολύ καλή ταινία !!!

Universal Soldier-Day Of Reckoning (2012)
ταινία δράσης με πιστολιδια και τρελό ξυλικι, Παίζει ο scoot adkins και Dolph Lundgren, είναι λίγο μπερδεμένη ταινία αλλά καλή !

Ju on-The Grudge
Τρελή Japanεζικη ταινία horror !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Οκτ 2014, 12:54

Την ταινία Horns είδα, που είναι ταινιάρα. :D
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Οκτ 2014, 13:01

είδα το sniper legacy.low budget ταινία αλλά σε όσους αρέσουν οι ταινίες με ελεύθερους σκοπευτές θα την απολαύσουν και έχει και ένα κομμάτι της ταινίας γυρισμένο στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB