Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 06 Νοέμ 2014, 22:11

Andriana Bird έγραψε:
biglalas έγραψε:
Andriana Bird έγραψε:Δείτε το divergent . Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Αν σας αρέσουν ταινίες τύπου Hunger Games , αξίζει...

να φανταστω δεν ειναι τριλογια??

δε ξερω γραφει τριλογια ομως...... σ ενα φυλλαδιο που απο κει το ειδα και το κατεβασα

Τριλογια ειναι, τουλαχιστον τα βιβλια που ειναι βασισμενο...
Άβαταρ μέλους
Alpasar

Δημοσιευσεις : 148

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 09 Νοέμ 2014, 22:22

Παιδια ποια καλη ταινια επιστημονικης φαντασιας μου προτεινετε να δω?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 09 Νοέμ 2014, 22:31

Η εμμανουελα στο διάστημα. Χαχαχαχα

Δε μας λες όμως. Νέα παλιά?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 09 Νοέμ 2014, 22:57

Αν μιλάς γενικά για εμένα πολύ καλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι.

Προμηθέας / alien / Predator
Tron και Tron legacy
Red planet
Star wars Όπως είπε ο tanno
Event horizon
Sunshine

Αν θες από σειρά ολοκληρωμένη δες battlestar galactica. Απλά καταπληκτική. Αν ενδιαφέρεσαι δες όμως τη σειρά που πρέπει να δεις τα επεισόδια και όσα έχουν βγει γύρω από το κόσμο του bsg.

@tanno τη σεξωγηινη που τη θυμήθηκες ρε αδερφέ? Κλασικουρα από τις καλές.

Κάτι άσχετο. Ρε παίδες θυμάστε μια ταινία εποχής στενες επαφες τρίτου τύπου, όπου από μια πόλη οι ενήλικες πήγαιναν πίσω από ένα βουνό που ήταν εξωγήινοι και τους έκαναν μια τρύπα πίσω στον αυχένα και γίνονταν αβουλα όντα? Ψάχνω χροοονια να τη βρω αλλά τίποτα. Πρωταγωνιστής νομίζω ένα μικρό παιδί που προσπαθούσε να σώσει τους δικούς του.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 09 Νοέμ 2014, 23:57

@blackmore το bsg είναι σειρά με 4 σεζόν. Λογικά εσύ έχεις την ταινία, πρώτο επεισόδιο, που είχε βγει σε δύο μέρη για την τηλεόραση. Υπάρχει και μια άλλη που τη βλέπεις λίγο πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν. Γενικά ο κόσμος του bsg αξίζει εξερεύνησης. Απλά πρέπει να δεις με τη σειρά ότι έχει βγει για να το ευχαριστηθείς. Σενάριο τέλειο, καλή αναλογία δράματος και μαχών στο διάστημα, ηθοποιάρες και ρόλοι που έχουν μείνει στην ιστορία.

@tanno δε κατάλαβα ποια λες αλλά θυμάμαι τρεις. Οι δυο είναι κωμωδίες η τρίτη δραματική αισθηματική. Η μια είναι το earth girls are easy με geena davis jeff goldblum και jim carey όπου τρεις εξωγήινοι έρχονται στη γη με διατημοπλοιο γνωρίζουν την davis που τους μαθαίνει τη ζωή στη γη σε κλαμπ κκλπ κλπ. Έχω χρόνια να τη δω αλλά τη θυμάμαι αρκετά. Δυο άλλες που είδα φέτος αργα το βράδυ στο σταρ ηταν ο howard the duck με μια πάπια εξωγήινο και τέλος μια αρκετά ωραία ταινία με τον jeff bridges και τη λοις του παλιου σουπερμαν, το starman όπου αυτός παίρνει τη μορφή του συγχωρεμενου άντρα της άλλης και προσπαθεί να τον βοηθήσει να φύγει με το διαστημοπλοιο ενώ τον κυνηγάει η κυβέρνηση.

Αναλαμπή μου ήρθε και το coneheads με την οικογένειά εξωγήινων που είχαν κεφάλι κωνο.
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 10 Νοέμ 2014, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 10 Νοέμ 2014, 00:15

Να ένας λόγος να μη τη ξεχάσεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Re: Προτάσεις ταινιών

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 10 Νοέμ 2014, 00:25

Ε. Και τα διαστημικά ρούχα δε συνηθίζει να τα φοράει και πολύ.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB