- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 21:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Re: Απ: Now Playing
Κάψιμο στο Forza Horrizon 2 και Fifa 15 σε ΧΒΟΧ ΟΝΕ .
Άρχισα επίσης το State of decay σε pc και έχω να πω πως ειναι πολυχρονος εθιστικος τίτλος! Δοκιμάστε το αν σάς αρέσουν τα παιχνίδια με zombie!
Άρχισα επίσης το State of decay σε pc και έχω να πω πως ειναι πολυχρονος εθιστικος τίτλος! Δοκιμάστε το αν σάς αρέσουν τα παιχνίδια με zombie!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Τελος με το XCOM: Enemy Unknown.Πολυ παλουκι το παιχνιδι.Και οχι τοσο στις μαχες,αλλα στο να "χτισεις" σωστα.
Αρχη με Rainbow Moon,Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara,Spelunky και Pix the Cat.
Ειδικα τα 2 τελευταια ειναι πολυ εθιστικα και οτι πρεπει για το "βιτακι".
Αρχη με Rainbow Moon,Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara,Spelunky και Pix the Cat.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Re: Απ: Now Playing
evergrey έγραψε:Τελος με το XCOM: Enemy Unknown.Πολυ παλουκι το παιχνιδι.Και οχι τοσο στις μαχες,αλλα στο να "χτισεις" σωστα.
Αν σου άρεσε το xcom, παίξε και το καινούριο UFO που βγήκε, να δεις εκεί αγγούρι[emoji529] [emoji529] [emoji529]
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Sherlock Holmes - Crimes & Punishments,
To παίζω στο PC και πραγματικά μου αρέσει πολύ.Μάλιστα υποστηρίζει και χειριστήριο.Μέσω του Big Picture του Steam το απολαμβάνω στη τηλεόραση.
To παίζω στο PC και πραγματικά μου αρέσει πολύ.Μάλιστα υποστηρίζει και χειριστήριο.Μέσω του Big Picture του Steam το απολαμβάνω στη τηλεόραση.
-
zerocool7545 - Δημοσιευσεις : 14
παίζω το demo του smash bros στο 3ds.
Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα κολλούσα τόσο πολύ με αυτό το παιχνίδι...Δεν ειχα ασχοληθεί παλαιότερα και πίστευα ότι δεν άξιζε σαν game αλλά τελικά έκανα λάθος.Το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο,παραπάνω απ'οτι περίμενα και αυτό δείχνει ότι θέλει να ασχοληθείς με τις ώρες με το συγκεκριμένο τίτλο για να πεις ότι παραγματικά ξέρεις να παίζεις.
Μάλλον το βλέπω σύντομα για αγορά...ήδη η τιμή του έχει πέσει σε κάποια μαγαζιά...
Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα κολλούσα τόσο πολύ με αυτό το παιχνίδι...Δεν ειχα ασχοληθεί παλαιότερα και πίστευα ότι δεν άξιζε σαν game αλλά τελικά έκανα λάθος.Το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο,παραπάνω απ'οτι περίμενα και αυτό δείχνει ότι θέλει να ασχοληθείς με τις ώρες με το συγκεκριμένο τίτλο για να πεις ότι παραγματικά ξέρεις να παίζεις.
Μάλλον το βλέπω σύντομα για αγορά...ήδη η τιμή του έχει πέσει σε κάποια μαγαζιά...
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης