News: Gaming and industry

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό game over » 10 Απρ 2014, 04:47

Resident Evil 2 HD Remake In Progress-Unofficially
Capcom are pretty cool about keeping their titles up to date with new releases, re-releases that improve graphically/aurally, and the like. Resident Evil 1 was remade on the GameCube while Mega Man 1 through 3 were remade for the Sega Genesis with Mega Man Wiley Wars (Sega Channel exclusive in North America) among many other titles. That is why it is so interesting to see fans having to take on the challenge of updating Resident Evil 2.
https://www.youtube.com/watch?v=J5TSnXRJxYY VIDEO
While Capcom has redone Resident Evil 1 on the GameCube, it is the only RE title to receive such treatment so far. That has not stopped Italian indie developer Invader Games though who are updating the second adventure using the Unity Engine.
Currently a few videos and some Facebook posts are all that is really shown so far for this HD remake. We are not sure if Capcom knows about it yet (if so, there has been nothing made public). This could end up being shelved at the behest of Capcom but for now, let’s enjoy what might be if Invader Games can finish it.
Εικόνα
INFO
http://retrogamingmagazine.com/2014/04/09/resident-evil-2-hd-remake-progress-unofficially/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Απρ 2014, 10:54

@game over
τι βρήκες ρε άνθρωπε!!!από το στόμα τους και στης capcom το αυτί.αν και θα προτιμούσα το 1 ή το 3 να το έκαναν remake για τωρινές και νέες κονσόλες και το 2 δεν με χαλάει καθόλου...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Απρ 2014, 15:30

@game over

Δυσκολεύτηκα πολύ να διαβάσω τη δημοσίευση από τη στιγμή που είδα τη φωτό κάτω από την υπογραφή σου! :)
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 02 Μάιος 2014, 19:47

ΦΗΜΗ: Project Beast από την FROM Software και Japan Studio (Αποκλειστικό για το PS4)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό evergrey » 02 Μάιος 2014, 22:38

xGodKilleRx έγραψε:ΦΗΜΗ: Project Beast από την FROM Software και Japan Studio (Αποκλειστικό για το PS4)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Λετε να μας βγει κανα Demon's Souls 2;Παντος το ολο στυλ και ειδικα η 3η εικονα,κανει μπαμ οτι θα ειναι κατι παρομοιο με Demon's/Dark Souls!Μακαρι!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 13 Μάιος 2014, 09:06

H Upper One Games ένα νέο indie studio παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ένα νέο παιχνίδι .Το Never Alone είναι ένα 2D platformer με 3d γραφικά και αισθητική που παραπέμπει σε έγχρωμο Limbo!Από το trailer του παιχνιδιού καταλαβαίνουμε ότι τουλάχιστον η ατμόσφαιρα του και ο ήχος δημιουργούν τη κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βιώσει ο παίκτης το ταξίδι του πρωταγωνιστή μέσα στους πάγους !

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το συγκεκριμένο έχει μπει πολύ ψηλά στη λίστα μου!Πραγματικά χαίρομε που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πραγματικά διαμάντια από Indie Studio και παιχνίδια τα οποία καταφέρνουν και εντυπωσιάζουν με απλά μεν γραφικά αλλά εντυπωσιακό Art Design και χαμηλά budjet δίνουν απίστευτα αποτελέσματα!

http://vimeo.com/92000406

http://neveralonegame.com/
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 13 Μάιος 2014, 14:14

Σύντομα το GTA V και το Red Dead Redemption για PC; http://youtu.be/ZMMQdX7S838
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 13 Μάιος 2014, 15:55

diver_gr έγραψε:H Upper One Games ένα νέο indie studio παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ένα νέο παιχνίδι .Το Never Alone είναι ένα 2D platformer με 3d γραφικά και αισθητική που παραπέμπει σε έγχρωμο Limbo!Από το trailer του παιχνιδιού καταλαβαίνουμε ότι τουλάχιστον η ατμόσφαιρα του και ο ήχος δημιουργούν τη κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βιώσει ο παίκτης το ταξίδι του πρωταγωνιστή μέσα στους πάγους !

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το συγκεκριμένο έχει μπει πολύ ψηλά στη λίστα μου!Πραγματικά χαίρομε που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πραγματικά διαμάντια από Indie Studio και παιχνίδια τα οποία καταφέρνουν και εντυπωσιάζουν με απλά μεν γραφικά αλλά εντυπωσιακό Art Design και χαμηλά budjet δίνουν απίστευτα αποτελέσματα!

http://vimeo.com/92000406

http://neveralonegame.com/
Βγαίνει και για PS4/XBOXONE σωστά;Τι μου 'κανες τώρα... :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 13 Μάιος 2014, 22:39

Ναι φίλε για κονσόλες και PC .

Θαυμάζω παιχνίδια όπως το Never Alone , Limbo , Braid , Bastion και πολλά άλλα αυτού του είδους γιατί είναι τρανή απόδειξη πως δεν χρειάζεσαι τα τρελά γραφικά και 1080p με το ζόρι για να βγάλεις ένα ωραίο αποτέλεσμα και να το ευχαριστηθούν οι gamers . Λίγο πολύ έχουμε χάσει την ουσία στην μάχη των αναλύσεων . Δεν βγάζω την ουρά μου από έξω και εγώ θέλω να βλέπω τα παιχνίδια στην νέα γενιά όλα σε 1080p αλλά βλέποντας traillers και παιχνίδια σαν το neveralone θυμάμαι ότι μου αρέσει απλά να παίζω παιχνίδια .

Πέρα από τις αναλύσεις και τα γραφικά από τη στιγμή που το ευχαριστιέσαι τη σημασία έχουν όλα τα άλλα?Χάνουμε σιγά σιγά την ουσία . Δεν λέω καλά τα 1080 και τα Super ρεαλιστικά γραφικά αλλά κανένα από αυτά τα next gen παιχνίδια αυτή τη στιγμή δεν μου έχει τραβήξει τη περιέργεια όσο τα Never Alone και Below , 2 παιχνίδια από Indie στούντιο με χαμηλό budget .

Ακόμα ποιο πρόσφατο παράδειγμα το Child Of light , μιλάμε για ότι πραγματικά ποιο όμορφο έχω δει το τελευταίο διάστημα και μακάρι τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν να πλησίαζαν έστω και λίγο την ατμόσφαιρα - αισθητική που σου αφήνει αυτός ο τίτλος .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 13 Μάιος 2014, 22:49

diver_gr έγραψε:Ναι φίλε για κονσόλες και PC .

Θαυμάζω παιχνίδια όπως το Never Alone , Limbo , Braid , Bastion και πολλά άλλα αυτού του είδους γιατί είναι τρανή απόδειξη πως δεν χρειάζεσαι τα τρελά γραφικά και 1080p με το ζόρι για να βγάλεις ένα ωραίο αποτέλεσμα και να το ευχαριστηθούν οι gamers . Λίγο πολύ έχουμε χάσει την ουσία στην μάχη των αναλύσεων . Δεν βγάζω την ουρά μου από έξω και εγώ θέλω να βλέπω τα παιχνίδια στην νέα γενιά όλα σε 1080p αλλά βλέποντας traillers και παιχνίδια σαν το neveralone θυμάμαι ότι μου αρέσει απλά να παίζω παιχνίδια .

Πέρα από τις αναλύσεις και τα γραφικά από τη στιγμή που το ευχαριστιέσαι τη σημασία έχουν όλα τα άλλα?Χάνουμε σιγά σιγά την ουσία . Δεν λέω καλά τα 1080 και τα Super ρεαλιστικά γραφικά αλλά κανένα από αυτά τα next gen παιχνίδια αυτή τη στιγμή δεν μου έχει τραβήξει τη περιέργεια όσο τα Never Alone και Below , 2 παιχνίδια από Indie στούντιο με χαμηλό budget .

Ακόμα ποιο πρόσφατο παράδειγμα το Child Of light , μιλάμε για ότι πραγματικά ποιο όμορφο έχω δει το τελευταίο διάστημα και μακάρι τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν να πλησίαζαν έστω και λίγο την ατμόσφαιρα - αισθητική που σου αφήνει αυτός ο τίτλος .

Ακριβώς αυτά που λες
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB