- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS4 Share Play
Παίζω με Τριάντη τώρα που έχει 2.2mbps upload και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Πάντως σε μερικές περιπτώσεις βγάζει το εξής μήνυμα: "Viewing the game screen that the host is currently playing is not allowed due to content restrictions in your country or region." Το έβγαλε στο demo του Pro και στην full έκδοση του Rayman Legends. Share Play region locking confirmed! 

A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Alucard έγραψε:Παίζω με Τριάντη τώρα που έχει 2.2mbps upload και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Πάντως σε μερικές περιπτώσεις βγάζει το εξής μήνυμα: "Viewing the game screen that the host is currently playing is not allowed due to content restrictions in your country or region." Το έβγαλε στο demo του Pro και στην full έκδοση του Rayman Legends. Share Play region locking confirmed!
Δεν το λες και θέμα region. Απλά έχουν content restrictions για κάποιον λόγο, ίσως να μην έδωσαν το "οκ" οι εταιρίες..
Οι τίτλοι που δοκιμάσαμε ήταν οι εξής:
Με host τον Alucard:
DriveClub - PAL - Συμβατό
PES 2015 Demo - Digital/PAL - Μη Συμβατό
FIFA 15 - PAL - Συμβατό (Πρόβλημα με την ανάλυση)
Με host εμένα:
inFamous First Light - PAL - Συμβατό
Rayman Legends - PAL - Μη Συμβατό
Injustice: Gods Among Us - NTSC - Συμβατό
Spelunky - Digital/PAL - Συμβατό
Και η σύνδεση μου είναι αυτή:

Στα παιχνίδια που δοκίμασα εγώ με host τον Πέππα δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα. Υπήρχαν στιγμές που είχα "spikes" και θεματάκια με την σύνδεση, ωστόσο όσον αφορά το input lag δεν ήταν αισθητό ούτε στο DriveClub ούτε στο FIFA (στο δεύτερο δοκιμάσαμε και το local multiplayer). Τα γραφικά δεν πιστεύω πως ήταν 720p αλλά ήταν αρκετά καλά για να απολαύσεις τον τίτλο χωρίς "πιξελιάσματα" ή οτιδήποτε σχετικό. Από την άλλη μιλάμε για το internet του Πέππα...

Από την άλλη πάλι, ο Ηλίας στην δοκιμή του με εμένα host, παρατήρησε πως στο inFamous: First Light ζορίζεται σε ορισμένες σκηνές. H ποιότητα της εικόνας ήταν όπως ακριβώς είναι ενός stream που γίνεται απευθείας από το PS4.. Αυτά πάνω κάτω, λογικά ο Ηλίας θα έχει να προσθέσει πραγματάκια για την εμπειρία του.
Τελευταία επεξεργασία από Whitey και 29 Οκτ 2014, 21:38, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και ό,τι πιο παράλογο να υπάρχουν μερικά content restrictions σε αυτό το χαρακτηριστικό. Σχετικά με το input lag, υπάρχει σίγουρα, απλά διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για παράδειγμα στο Injustice ήταν σχετικά χαμηλό, ενώ στο Spelunky ήταν υψηλό.
-
Πράγματι commenter, είναι εμφανές ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που είναι μπροστά από την υπάρχουσα ευρέως διαθέσιμη τεχνολογία και που θα τελειοποιηθεί στην επόμενη γενιά. Αυτή τη στιγμή δείχνει να λειτουργεί σαν beta, όπως είπες ή και preview του PS Now και γενικά των streaming gameplay τεχνολογιών. Η ύπαρξή του όμως και μόνο είναι πολύ σημαντική και αποτελεί μετά το live streaming την επόμενη μεγάλη καινοτομία που εισάγει αυτή η γενιά.
-
raysod έγραψε:Άρα υπάρχει και region lock στην υπηρεσία Share Play;΄
Δεν είχε γραφτεί πουθενά κάτι τέτοιο…
Δοκιμάσατε διάφορα παιχνίδια μήπως είναι κάποιο limit του παιχνιδιού;
Δοκιμάσαμε και οι δύο το Dust. Εγώ μπορούσα να παίξω ενώ ο Dural όχι. Στην αρχή πιστεύαμε πως είναι θέμα retail αλλά τελικά δεν μπορούσε να παίξει τίποτα. Εκτός από αυτό δοκιμάσαμε Injustice, inFamous First Light (με host εμένα) και Last of Us (με host τον Dural). Το τελευταίο έτρεξε κανονικά λογικά επειδή ήταν host ο Έκτορας.
Πριν λίγο έπαιξα local multiplayer (Spelunky) με παιδί από ΗΠΑ. Τα παιχνίδια τρέχουν κανονικά και από μεριάς μου και από μεριά του. Το πρόβλημα είναι εντός Ευρώπης απ'ότι φαίνεται.
Δοκιμάσαμε : inFamous: First Light και Dust με host εμένα και Destiny και Spelunky με host εκείνον.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
commenter έγραψε:Η Γερμανία είναι κάπως «περίεργη» χώρα (λογοκρισία, κλειδώματα). Δοκιμάστε με μη-γερμανικό account (εκτός αν υπάρχει IP lock).
Ετσι πιστευα κι εγω, και μετά είδα αυτό το link και κάποια σχόλια:
πατήστε την λέξη "countr" στο browser σας για να σας μεταφέρει κατευθείαν στα σχόλια που συμπεριλαμβάνουν τις λέξεις "countries" και "country". Υπάρχουν 4 ατομα, ολα απο ευρωπη, που λενε οτι εχουν προβλημα
http://blog.eu.playstation.com/2014/10/24/ps4s-share-play-feature-in-action/
Ούτε με Ολλανδία μπόρεσα να παίξω, αντίθετα οι αλλοι μπορουν κανονικότατα να παιξουν με το παιχνιδι μου
-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες