- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hollywood vs Ευρωπαϊκός vs Ασιατικός κινηματογράφος
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Hollywood vs Ευρωπαϊκός vs Ασιατικός κινηματογράφος
Νομίζω ότι έβαλα στον τίτλο όλους τους σοβαρούς διεκδικητές για την πρωτιά. Ποιος νικάει όμως; Το Hollywood έχει βγάλει πολλές ταινιάρες μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς το ποσοστό των πατατο-ταινιών που έχει βγάλει είναι πολύ μεγαλύτερο.
Ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος έχει βγάλει πάρα πολλές ποιοτικές ταινίες, αλλά δεν έχει τόσο πολλές διάσημες ταινίες, όπως έχει το Hollywood. Ο Ασιατικός κινηματογράφος φημίζεται περισσότερο για τις ταινίες με πολεμικές τέχνες και τα anime του. Εγώ προσωπικά τείνω προς Ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Εσείς;

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Δεν νομιζω να μπορει να βγει καποιος συγκεκριμενος νικητης.. Οπως ειπες και εσυ ολα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους.
Ο Ευρωπαικος κινηματογραφος,με πρωτοπορους τα τελευταια χρονια τους Δανους και τους Νορβηγους κατα την γνωμη μου, βασιζεται κυριως σε "ποιοτικές" ταινιες που εχουν ως σκοπο περισσοτερο την τεχνη και το μηνυμα που θα περασουν.
To ιδιο υπαρχει και στον ασιατικο κινηματογραφο μιας και εχουν ξεπερασει την κλασσικη φαση ταινιες ξυλου μονο και μας εχουν προσφερει καποιες απο τις πιο εκπληκτικες ιστοριες,το Ιnternal Affairs παραμενει μια απο τις αγαπημενες μου τριλογιες, αλλα σπανια θα τους δεις να πηγαινουν προς την κωμωδια..
Οποτε θα επιλεξω το Hollywood γιατι προσφερει κατι για ολες τις ωρες και συνθηκες.. Ναι υπαρχουν πατατες αλλα παντου υπαρχουν αυτες οι ταινιες απλα ειναι πιο ευκολο να τις εντοπισεις στο Ηollywood.
Ο Ευρωπαικος κινηματογραφος,με πρωτοπορους τα τελευταια χρονια τους Δανους και τους Νορβηγους κατα την γνωμη μου, βασιζεται κυριως σε "ποιοτικές" ταινιες που εχουν ως σκοπο περισσοτερο την τεχνη και το μηνυμα που θα περασουν.
To ιδιο υπαρχει και στον ασιατικο κινηματογραφο μιας και εχουν ξεπερασει την κλασσικη φαση ταινιες ξυλου μονο και μας εχουν προσφερει καποιες απο τις πιο εκπληκτικες ιστοριες,το Ιnternal Affairs παραμενει μια απο τις αγαπημενες μου τριλογιες, αλλα σπανια θα τους δεις να πηγαινουν προς την κωμωδια..
Οποτε θα επιλεξω το Hollywood γιατι προσφερει κατι για ολες τις ωρες και συνθηκες.. Ναι υπαρχουν πατατες αλλα παντου υπαρχουν αυτες οι ταινιες απλα ειναι πιο ευκολο να τις εντοπισεις στο Ηollywood.
- thecombra14
- Δημοσιευσεις : 7
Ναι, αλλά εγώ πάντα προτιμούσα ταινίες που περνάνε και μηνύματα. :/ Το Hollywood με απογοητεύει υπερβολικά συχνά και δεν τους αντέχω άλλο. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Δεν διαφωνω οτι πλεον λιγες ειναι οι ταινιες του Hollywood που εχουν ως σκοπο να περασουν καποιο μηνυμα,συνηθως οσες εχουν αυτον το σκοπο πανε για Οσκαρ, αλλα γι'αυτο το λογο υπαρχουν τα υπολοιπα..
Για παραδειγμα στον ευρωπαικο κινηματογραφο εχει πεθανει εδω και χρονια η εννοια του action film.. Ναι που και που βγαινει κατι καλο αλλα ειναι πολυ σπανιο στις μερες μας...
Για παραδειγμα στον ευρωπαικο κινηματογραφο εχει πεθανει εδω και χρονια η εννοια του action film.. Ναι που και που βγαινει κατι καλο αλλα ειναι πολυ σπανιο στις μερες μας...
- thecombra14
- Δημοσιευσεις : 7
Όσον αφορά τη γλώσσα στην οποία μιλάνε, μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα τι γλώσσα θα μιλάνε. Μήπως ήθελες π.χ. να μιλάνε ελληνικά με αγγλική προφορά ή μήπως ήθελες να προσλάβουν Έλληνες ηθοποιούς; Οι ταινίες Batman μαμάνε και δέρνουν, οπότε δε δέχομαι την αναφορά στον Batman.
Και εσύ, όταν λες για τον Uwe Boll, αναφέρεσαι στην ταινία Postal; Επειδή αν εννοείς ότι το παιχνίδι Postal είχε κύρος, τότε άσ'το καλύτερα.
Πάντως, οι ταινίες Rampage 1 και 2 τού Uwe Boll μού αρέσανε, αν και εκφέρανε σωστές απόψεις από λάθος οπτική γωνία. Κατά τ'άλλα, συμφωνώ με τις απόψεις σου.

-
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες