- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 00:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
Re: Destiny
Δυνατό community πάντως του enternity.gr ετσι; τα mmo εξαλλου θέλουν παρέα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Raid - Vault of Glass
Templar Encounter
Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
Τι εννοεί ο ποιητής?
Templar Encounter
Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
Τι εννοεί ο ποιητής?
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
kakashi_hatake έγραψε:Raid - Vault of Glass
Templar Encounter
Τι εννοεί ο ποιητής?
Πολύς κόσμος καθόταν στις πλατφόρμες που κάνουν spawn οι sniper για να φάνε τον templar (όπως εμείς καθόμαστε στο player spawn point) οπότε έβαλαν το death counter όπως όταν βγαίνεις εκτός ορίων στο χάρτη σε περίπτωση που πάει κάποιος εκεί. Δεν είναι ξεκάθαρο βέβαια αν το ίδιο ισχύει και για το αρχικό σημείο πριν πέσεις στην περιοχή του boss.
-
klonith - Δημοσιευσεις : 36
Το ειχα γραψει σε comment στο Blog του Γιαννη Destiny Raid Night #3: Atheon Down!
TomTom 01/10/2014
Το "greek way" δε νομίζω να μπορούν να το φτιάξουν με κάποιο τρόπο.
Θα πρέπει ή να μεγαλώσουν τις αποστάσεις από τις κολώνες ή να να μειώσουν το πήδημα (jump) του Guardian.
kakashi_hatake 02/10/2014
Tom άνετα διορθώνεται το greek way. Κάνουν τη κολώνα μη προσβάσιμη με αποτέλεσμα να γλιστράει ο guardian μέχρι κάτω και στη χειρότερη βάζουν στο "μέρος" μας spawn spot του templar.
Δε νομίζω να το είχαν προβλέψει αυτό γιατί φαντάστηκαν ότι είτε θα είναι κάτω η ομάδα ή αν φάνε wipe θα κατέβουν να πάρουν το relic οπότε πάλι κάτω θα βρίσκονται. Στον Nexus για παράδειγμα που λες που μένεις πάνω στη πλατφόρμα και δεν πέφτεις καθόλου κάτω, σου έρχεται ένας minotaur κάθε τρεις και λίγο από πίσω. Οπότε εκεί το έχουν σκεφτεί.
Geovra 02/10/2014
Η απλα instant death μετα απο καποιο χρονικο διαστημα πανω στην πλατφορμα...μπορει ανετα να το κανει
Δεν πεταγα το πληκτρολογιο καλυτερα....σκ@@^α
TomTom 01/10/2014
Το "greek way" δε νομίζω να μπορούν να το φτιάξουν με κάποιο τρόπο.
Θα πρέπει ή να μεγαλώσουν τις αποστάσεις από τις κολώνες ή να να μειώσουν το πήδημα (jump) του Guardian.
kakashi_hatake 02/10/2014
Tom άνετα διορθώνεται το greek way. Κάνουν τη κολώνα μη προσβάσιμη με αποτέλεσμα να γλιστράει ο guardian μέχρι κάτω και στη χειρότερη βάζουν στο "μέρος" μας spawn spot του templar.
Δε νομίζω να το είχαν προβλέψει αυτό γιατί φαντάστηκαν ότι είτε θα είναι κάτω η ομάδα ή αν φάνε wipe θα κατέβουν να πάρουν το relic οπότε πάλι κάτω θα βρίσκονται. Στον Nexus για παράδειγμα που λες που μένεις πάνω στη πλατφόρμα και δεν πέφτεις καθόλου κάτω, σου έρχεται ένας minotaur κάθε τρεις και λίγο από πίσω. Οπότε εκεί το έχουν σκεφτεί.
Geovra 02/10/2014
Η απλα instant death μετα απο καποιο χρονικο διαστημα πανω στην πλατφορμα...μπορει ανετα να το κανει
Δεν πεταγα το πληκτρολογιο καλυτερα....σκ@@^α

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Θα το δούμε σήμερα, αν και μάλλον το έχουν φτιάξει το "greek way".
Έτσι και αλλιώς, τον έχουμε τον templar πολύ πριν πάει στο enrage. Όταν θα είμαστε κάτω θα φορτίζει το special μου ακόμη πιο γρήγορα. Δεν πρέπει να έχουμε πλέον πρόβλημα.
Απλά χάσαμε μια σίγουρη ευκαιρία για το Hard mode
Templar Encounter
◾Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
◾Relic is now removed and respawned if the holder leaves the playable area
Έτσι και αλλιώς, τον έχουμε τον templar πολύ πριν πάει στο enrage. Όταν θα είμαστε κάτω θα φορτίζει το special μου ακόμη πιο γρήγορα. Δεν πρέπει να έχουμε πλέον πρόβλημα.
Απλά χάσαμε μια σίγουρη ευκαιρία για το Hard mode
Templar Encounter
◾Kill volume added to sniper platforms to prevent players from sitting on top of them
◾Relic is now removed and respawned if the holder leaves the playable area
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες