- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Pc vs κονσόλες
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Βέβαια είχα να σκέφτομαι ως επιπλέον και ένα θέμα που έχω με το δεξί χέρι και δεν μπορώ να στοχεύσω γρήγορα και καλά(και auto aim τύπου uncharted δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλα). Επίσης οι τιμές. Το παιχνίδι της κονσόλας ταρίφα 70 ευρώ, στον υπολογιστή στα 40. Αλλά. Η κονσόλα, έχει 400 ευρώ. Ο υπολογιστής, θέλει πάνω απο 600 και κανονικά πάνω απο 1000. Και θα πρέπει τουλάχιστον κάθε τρια χρόνια(στη καλύτερη)να τον αναβαθμίζεις για να παίξεις τα νέα παιχνίδια. πχ τώρα με το watchdogs, αρκετοί ήταν που αναγκάστηκαν να αλλάξουν σύστημα. γιατί θέλει 8gb κάρτα, Core i7-4770K 4-Core 3.5GHz, GeForce GTX 780, και 20 γίγα χώρο. Για να το παίξεις στα ultra. Τώρα βγαίνει και το ryse. Και συνέχεια οι απαιτήσεις θα αυξάνονται. Αντίθετα με τη κονσόλα, τη παίρνεις, και ξέρεις ότι για τα επόμενα 6-7 χρόνια(άμα τη προσέχεις και της αλλάξεις τα φώτα) δεν θα ανησυχείς αν θα μπορείς να το παίξεις το παιχνίδι ή όχι και τι ανάλυση θα έχεις.
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
Re: Pc vs κονσόλες
Προσωπικά θα προτιμούσα pc, αν δεν έβρισκα μικροπροβλήματα στο install ή γενικότερα με ΚΑΘΕ παιχνιδι που προσπαθώ να ασχοληθώ. Πάντα βρίσκω workaround αλλά...
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Παλιό και γερασμενο θέμα συζήτησης, αλλά ας καταθέσω και γω την αποψάρα μου.
Κονσόλα θα αγόραζα αν και μόνο αν ήμουν κολλημένος με κάποιο exclusive IP (Halo, GOW, κάποια Mario αηδία, κλπ κλπ). Ευτυχώς δεν είμαι. Από κει και πέρα είναι άχρηστες.
O υπολογιστής προσφέρει ενα κάρο πλεονεκτήματα (χώρια τις έξτρα λειτουργίες που δεν έχουν σχέση με το gaming), τόσο σε ποικιλία παιχνιδιών που οι κονσολάδες δεν θα δουν ποτέ, ανωτερότητα στα γραφικά, είναι πιο οικονομικά σε βάθος χρόνου (δεν λαμβάνω καν υπόψη μου την πειρατία γιατί αν το κάνω, τότε το pc είναι πιο οικονομικό day one) και σύντομα, με την κυκλοφορία του directx 12 θα είναι μέσα και στο παιχνίδι του optimization.
PC και για μένα λοιπόν.
Κονσόλα θα αγόραζα αν και μόνο αν ήμουν κολλημένος με κάποιο exclusive IP (Halo, GOW, κάποια Mario αηδία, κλπ κλπ). Ευτυχώς δεν είμαι. Από κει και πέρα είναι άχρηστες.
O υπολογιστής προσφέρει ενα κάρο πλεονεκτήματα (χώρια τις έξτρα λειτουργίες που δεν έχουν σχέση με το gaming), τόσο σε ποικιλία παιχνιδιών που οι κονσολάδες δεν θα δουν ποτέ, ανωτερότητα στα γραφικά, είναι πιο οικονομικά σε βάθος χρόνου (δεν λαμβάνω καν υπόψη μου την πειρατία γιατί αν το κάνω, τότε το pc είναι πιο οικονομικό day one) και σύντομα, με την κυκλοφορία του directx 12 θα είναι μέσα και στο παιχνίδι του optimization.
PC και για μένα λοιπόν.
-
apollyon - Δημοσιευσεις : 46
apollyon έγραψε:Παλιό και γερασμενο θέμα συζήτησης, αλλά ας καταθέσω και γω την αποψάρα μου.
PC και για μένα λοιπόν.
Γαμάτη αποψάρα, από κλασσικό μαλάκα Ελληνάρα, που έχει και άποψη περι videogames, περιορίζοντας τον εαυτό του μόνο στα πι σι.
Συνέχισε να γελάσουμε κι'άλλο.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Ο apollyon είχε επιχειρήματα. Εσύ που τον έβρισες, είχες καθόλου επιχειρήματα;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες