- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Το σωτήριο έτος 2014 και κάτω απο απίστευτα αντίξοες συνθήκες προσπαθώ να κάνω λειτούργημα στο Theme Hospital αναπολώντας ταυτόχρονα τα τέλη του '90 και την μούρλα της Bullfrog και του Molyneux.
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
Naked Snake έγραψε:Το σωτήριο έτος 2014 και κάτω απο απίστευτα αντίξοες συνθήκες προσπαθώ να κάνω λειτούργημα στο Theme Hospital αναπολώντας ταυτόχρονα τα τέλη του '90 και την μούρλα της Bullfrog και του Molyneux.
Με υπουργούς Υγείας Άδωνι και Βορίδη δεν διαφέρει πολύ απο την καθημερηνότητα τωνΕλληνικών νοσοκομείων!!!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
malkataz έγραψε:Naked Snake έγραψε:Το σωτήριο έτος 2014 και κάτω απο απίστευτα αντίξοες συνθήκες προσπαθώ να κάνω λειτούργημα στο Theme Hospital αναπολώντας ταυτόχρονα τα τέλη του '90 και την μούρλα της Bullfrog και του Molyneux.
Με υπουργούς Υγείας Άδωνι και Βορίδη δεν διαφέρει πολύ απο την καθημερηνότητα τωνΕλληνικών νοσοκομείων!!!![]()
![]()
αχαχαχαχχαχα επικό πλάκα πλάκα το theme hospital! Απο τα αγαπημένα μου στο είδος του!
Παιίζουμε μόνιμα Mortal Kombat σε όποια κονσόλα και άν βρίσκεται, ρετρό και μή! Το Sherlock Holmes έπαιζα στο Ps3 και είναι κακοφτιαγμένο γιατί έχει πολύ lag (φαντάσου να ήταν και online!) αλλα κατα τα υπόλοιπα είναι αρκετά δύσκολο με τους γρίφους και έχει ωραία ατμόσφαιρα.

-
Bamagiotis - Δημοσιευσεις : 89
Ξανάρχισα το επικό Bully: Scholarship Edition. Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι. Πού είναι το sequel που ζητάω τόσα χρόνια, Rockstar Games;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Ξανάρχισα το επικό Bully: Scholarship Edition. Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι. Πού είναι το sequel που ζητάω τόσα χρόνια, Rockstar Games;
Ρε συ TheLuckyShamrock αυτο το παιχνιδι πραγματικα πρεπει να ειναι το αγιο δισκοποτηρο του gaming για σενα.Χαχα.Μακαρι να βγει η συνεχεια του,θα ανυπομονω για το σχολιο σου.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Παίζω το επικό Bully: Scholarship Edition για χιλιοστή φορά και κλαίω γοερά από μέσα μου σε εμβρυική στάση επειδή η Rockstar Games δεν έχει βγάλει ακόμα sequel για αυτό το παιχνίδι. Παίζω επίσης και το The Book of Unwritten Tales που είναι τρομερό παιχνίδι και αξίζει.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης