- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 04:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Παίδες, το steam ξεκίνησε να επιτρέπει την προφόρτωση τού Dead Rising 3. Ξεκίνησα να το κατεβάζω. Είναι κάπου 33,7 GB, οπότε καλύτερα να ξεκινήσετε και εσείς να το κατεβάζετε από τώρα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
@xristostsaou η δυσκολία της πλατίνας πως σου φάνηκε; Δεν σε αφήνει να παίξεις με φίλους έμαθα..
Anyway επειδή είναι και περίοδος εξεταστικής και αυτή η εβδομάδα συγκεκριμένα είναι γεμάτη, έχω σταματήσει το Pirate Warriors 2 και ασχολούμα με το brave frontier.
Anyway επειδή είναι και περίοδος εξεταστικής και αυτή η εβδομάδα συγκεκριμένα είναι γεμάτη, έχω σταματήσει το Pirate Warriors 2 και ασχολούμα με το brave frontier.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Τελος με:The Walking Dead: Season 2.Ωραια σεζον και ειδικα το τελευταιο επειδοδιο ηταν με διαφορα το καλυτερο.
Dead Nation στο "βιτακι".Εκτος απο τα γραφικα ιδιο ακριβως με το PS3.
Doki-Doki Universe.Βαρετο καπως για τα γουστα μου,αλλα παλευεται.Αν δεν ετρωγε σκαλωματα που και που με τα save θα ηταν μια χαρα.
Συνεχεια με Crysis 3 και κανα ματσακι στο Pro 14.
Dead Nation στο "βιτακι".Εκτος απο τα γραφικα ιδιο ακριβως με το PS3.
Doki-Doki Universe.Βαρετο καπως για τα γουστα μου,αλλα παλευεται.Αν δεν ετρωγε σκαλωματα που και που με τα save θα ηταν μια χαρα.
Συνεχεια με Crysis 3 και κανα ματσακι στο Pro 14.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Τέλος με το The lord of the rings:War in the north.Απολαυστικό hack n slash παιχνιδάκι,κάτι σαν αναβαθμισμένο Golden Axe.Για τόσο απλοποιημένο παιχνίδι παραήταν μεγάλο σε διάρκεια.Αρχή με XCOM:Enemy Unknown που ήδη δείχνει super.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες