News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό vader7 » 12 Οκτ 2014, 14:15

Αν επιτρεπεται απο που αυτο το πακετακι? Μ ενδιαφερει για αγορα...
Άβαταρ μέλους
vader7

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 12 Οκτ 2014, 17:37

commenter έγραψε:
PostMort3m έγραψε:Ερώτηση: Εκτός απο το game sharing μπορώ να μοιραστώ και την ps plus συνδρομή? Μιλάω για 2 χρήστες εξ αποστάσεως σε διαφορετικές κονσόλες.. Με ενδιαφέρει κυρίως το να μπορούμε να παίζουμε και οι δυο multi με μια συνδρομή.

Ναι, αλλά με τον γνωστό περιορισμό του primary activation.

Δηλαδή αν έχει PS+ το account PostMort3m, τότε πρέπει να το κάνεις primary activate στην κονσόλα του φίλου σου. Αυτός θα παίζει όλα τα digital games και offline και online και θα παίζει SP/MP με όποιο account θέλει (χωράει μέχρι 16 η κονσόλα), ενώ εσύ στην δικιά σου κονσόλα θα παίζεις ΜΟΝΟ αν είσαι online (ακόμα κι αν μιλάμε για το SP/Campaign των digital games) και ΜΟΝΟ με το account PostMort3m. Αν πέσει το internet (DSL) ή το PSN, σταματάνε να λειτουργούν τα digital games στην δικιά σου κονσόλα (μιας και δεν έχει activation).

Αν έχεις κι άλλες απορίες ή δεν κατάλαβες κάτι από τα παραπάνω, ρώτα ελεύθερα. :)

Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα γίνεται με μια συνδρομή να παίζουμε και οι δυο multi απλά ο κάτοχος του ps plus δεν θα μπορεί να παίζει τίποτα offline. Σωστά? Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου :D
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό thecombra14 » 12 Οκτ 2014, 17:43

Dural έγραψε:Το τσίμπησα κι εγώ το PS4 επιτέλους, μ' ένα ωραιο πακετακι στα 439 (ps4+ps camera+δευτερο κοντρολερ+the last of us). Θα πρέπει βεβαια να κανω υπομονή μεχρι την Τρίτη που παραδίδω την πτυχιακη μου. Το χω μπροστά μου και με κοιταει :cry: :lol:

Απο που το πηρες τοσο φθηνα? Μπορεις να στειλεις σε PM ή εδω πληροφοριες?
thecombra14

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 12 Οκτ 2014, 19:29

Εχει δικιο ο comm 2 ps3 1 ps4
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Dural » 12 Οκτ 2014, 23:20

Σε οσους με ρώτησαν από που το πήρα, δυστυχώς πρόκειται για προσφορά στην Γερμανία στα Saturn. Γενικότερα σε Γερμανια-Γαλλια κατι παιζει και δινουν αβέρτα προσφορες σε PS4

Στα Mediamarkt εσκασαν και δυο αλλα πακετα. Ασπρο ή μαυρο PS4 με watch dogs + fifa με 395 ευρω....!!
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 12 Οκτ 2014, 23:42

Παιδιά ηρεμήστε καταρχήν.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε. Don't worry, be happy. Επίσης κανένας από τους δύο μας δεν έχει ακόμα ps4 απλά ρωτάω επειδή σκοπεύουμε να πάρουμε τα Χριστούγεννα..Λοιπόν αυτά που λεει η Sony στο site τα διάβασα και εγώ και κατάλαβα τα εξής: Εγώ θα έχω primary την κονσόλα του φίλου μου και εκείνος θα έχει primary την δικιά μου (το ps+) θα το έχει εκείνος και θα μπορούμε να παίζουμε και οι δυο online με μια συνδρομή.. Εγώ κοιτάω μόνο το πρώτο πινακάκι γιατί αλλιώς μπερδεύομαι. Σύμφωνα λοιπόν με το πρώτο πινακάκι αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι αυτός με την ps+ έχει όλα τα features no matter what οπότε τον αφήνουμε, αυτός που δεν έχει ps+ έχει τα features που μας ενδιαφέρουν είτε είναι primary είτε είναι secondary η κονσόλα αλλά για να είμαστε σίγουροι θα κάνει την δικιά μου κονσόλα primary ο λογαριασμός με το ps+ οπότε κομπλέ. Από αυτό που είπε ο commenter νομίζω το ίδιο λέμε.. Και εσύ raysod στην αρχή αυτό είπες πάνω κάτω ..μετά με έμπλεξες με local accounts και μπερδεύτηκα :P Δεν θα φτιάξουμε 800 λογαριασμούς για να παίξουμε :D Anyways ηρεμία, ειρήνη και αγάπη..Έρχονται Χριστούγεννα.

Υ.Γ Θα ρωτήσω και την Sony και θα σας ενημερώσω τι μου είπαν για να είμαστε 100% σίγουροι
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 13 Οκτ 2014, 00:01

commenter έγραψε:@PostMortem

Σωστά κατάλαβες. Τα benefits που σε ενδιαφέρουν (PS+ online gaming, digital games) θα τα έχεις με τον τρόπο που περιγράφεις. Απλά δεν θα έχεις κάποια άλλα (π.χ. cloud saves) ήσσονος σημασίας.

Τα μεγάλα κατεβατά νομίζω τσάμπα κουράζουν (ακόμα κι εμένα)... το είπα όσο πιο απλά γινόταν στο πρώτο μου post με δικά μου λόγια.

Μακάρι να το χαρείς το PS4 σου και να έρθει και το ρημάδι το 2.0 system update μέχρι τότε (Xmas present maybe? lol)! :P

ΥΓ: Αν ρωτήσεις την Sony, πες τους ότι θες να κάνεις share με συγγενή σου στο ίδιο σπίτι, γιατί δεν τους αρέσει το gamesharing με αγνώστους. ;)

οκ ! Thank you :) Κοίτα έχω αναλώσει και εγώ πολύ χρόνο και ενέργεια σε τσακωμούς και αντιπαραθέσεις και στο τέλος το μόνο που σου μένει είναι αυτό, ούτε γνώμη πρόκειται να αλλάξεις στον άλλον ούτε αν έχει λάθος να το παραδεχτεί οπότε δεν υπάρχει νόημα..Το λέω και στους δύο σας αυτό :) Peace <3 (αν θες στείλε μου σε pm το username σου στο psn να σε κάνω add όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη στιγμή)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 13 Οκτ 2014, 02:54

Ένας διάλογος που θα μπορούσε πολύ απλά να ολοκληρωθεί κάπως έτσι...

PostMort3m: (Ερώτηση)
commenter: (Απάντηση)
Raysod: (Αμφισβήτηση απάντησης προηγούμενου μέλους)
commenter: (Επιβεβαίωση απάντησης)
PostMort3m: (Ευχαριστίες για τις απαντήσεις)

τον καταφέρατε και τον κάνατε 3 νέες σελίδες στο θέμα... με τσακωμούς.

Και όχι τίποτα άλλο, καταφέρατε και με μπερδέψατε για τα καλά. Δηλαδή εγώ που έχω Plus με Destiny και ο raysod όταν με το καλό πάρει PS4 και το Destiny χωρίς Plus, θα μπορούμε να παίζουμε Online αν κάνω secondary account στη κονσόλα του; Πως γίνεται αυτό; Αφού θα είναι προσωρινό το secondary account μου στου Raysod, όταν πάει να μπει στο primary του στο verification του Destiny θα φάει block στα matchmaking events (strike missions) αφού το account του στη Bungie δε θα έχει Plus. Εκτός και αν εννοείτε ότι μπαίνω εγώ στο primary μου, μπαίνει ο Raysod στο secondary (που είναι το δικό μου), που και αυτό δεν το βρίσκω εφικτό γιατί δε ξέρω τι θα κάνει στο Verification όταν δει το ίδιο account μέσα δυο φορές. Στο PS3 έκανες activate τη Library σου σε δυο ξεχωριστές κονσόλες. Στο PS4 απεριόριστη χρήση έχουν όλα τα account στην ίδια κονσόλα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το secondary account σου για χρήση από δεύτερη κονσόλα, δεν γίνεται activate η δεύτερη κονσόλα για όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Σε όλα τα links που βάλατε εγώ καταλαβαίνω ότι αναφέρει τι μπορεί να κάνει αυτός που χρησιμοποιεί το secondary account σε δεύτερη κονσόλα και όχι τι μπορεί να κάνει αυτός με την Primary από τα στοιχεία που αφήνει ο secondary.

Καταντάει λίγο κουραστικό βέβαια να βλέπει κάποιος, εσάς τους δύο να τσακώνεστε συνέχεια σε πάμπολλα θέματα, όσο γέλιο και να προκαλεί όλο αυτό, ειδικά τέτοια ώρα. Χώρια ότι και οι δυο καταφέρνετε να τρελάνετε τελικά τον απλό αναγνώστη. Εγώ θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε με κανένα Nickelodeon να σας κάνει μια τηλεοπτική σειρά τύπου Drake & Josh, Kenan & Kel που παίζουν τέτοια ώρα και βγάζουν κάπως γέλιο, ή στο SKAI να παίζετε στην μεσημεριανή εκπομπή που έχει 12-14 με τίτλο "οι αταίριαστοι". Θα βγάζατε και λεφτά.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Οκτ 2014, 03:27

raysod να το τελειώνουμε λίγο εδώ το θέμα? Κάθομαι απο τα αξημέρωτα και σβήνω-επεξεργάζομαι posts μπας και φέρω το thread σε ένα κόσμιο επίπεδο (απο το χάλι που είδα) και το συνεχίζεις το θέμα με τα υστερόγραφα... Θα πάμε για ύπνο ή θα βαρέσουμε σκοπέτο απόψε?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Οκτ 2014, 03:39

Πλάκα κάνεις έτσι? Εχεις καταλάβει αδερφέ οτι εμάς τους υπόλοιπους ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η προσωπική σας κόντρα? Οτι μπαίνουν άνθρωποι να ζητήσουν βοήθεια και βλέπουν μια κατάσταση παιδικού σταθμού με δύο παιδάκια να μαλώνουν για την πλαστελίνη τους???

Το ποιος δουλεύει ποιον φαίνετε πεντακαθαρα...Τα οικογενειάκα σας με πμ, τηλέφωνο ή αν έχετε όρεξη βρεθείτε να παίξετε και ξύλο απο κοντά
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB