Flagship Killer is coming back?

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Flagship Killer is coming back?

Δημοσίευσηαπό Anwnimos » 11 Οκτ 2014, 19:41

Το OnePlus One ήταν το επονομαζόμενο Flagship killer, σου πρόσφερε χαρακτηριστικά σε πάρα πολύ καλή τιμή, στα 235 ευρώ αν δεν κάνω λάθος η έκδοση των 16GB όταν τα μήλα έχουν 700 τα sammies 500 κλπ. Φήμες αναφέρουν ότι η εταιρία θα βγάλει το OnePlus Two(?) κάπου στα μέσα με τέλη του 2015, συνεχίζοντας την χαμηλή τιμή-υψηλή αποδοτικότητα-χαρακτηριστικά. (Κάπου είχα διαβάσει ότι και η ίδια εταιρία επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες)

Προσωπικά έκανα την χαζομάρα και έσκασα 400 ευρώ για το Galaxy S3 σαν χαζός πριν 1.5 χρόνο και τα έκλαιγα μετά.
Ποια είναι η άποψη σας για την εταιρία μυστήριο(μάλλον η Oppo είναι από πίσω); Έχει αγοράσει κανένας το 1+1 ή σκέφτεται να αγοράσει το 1+2;
Automation Engineering rules.
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 12 Οκτ 2014, 01:24

Πολυ καλη εταιρια και ακουγεται εντονα οτι ειναι η oppo απο πισω. Το 1+1 ειναι κινηταρα. Ενας φιλος μου που το εχει ειναι υπερευχαριστημενος. Εχει μονο δυο παραπονα. Το ένα ειναι η υπερθερμανση και το δευτερο οτι σε ακυρα σημεια ενιοτε κανει random reboots. Κατα τα αλλα απο επιδοσεις, μπαταρια, καμερα και οθονη ειναι υπερευχαριστημενος. Φαντασου και εγω αμφιταλαντευτηκα να το παρω αλλα εκανα μια ανταλλαγη και πηρα το htc one m8.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό Anwnimos » 12 Οκτ 2014, 10:41

3nws1th5 έγραψε:Πολυ καλη εταιρια και ακουγεται εντονα οτι ειναι η oppo απο πισω. Το 1+1 ειναι κινηταρα. Ενας φιλος μου που το εχει ειναι υπερευχαριστημενος. Εχει μονο δυο παραπονα. Το ένα ειναι η υπερθερμανση και το δευτερο οτι σε ακυρα σημεια ενιοτε κανει random reboots. Κατα τα αλλα απο επιδοσεις, μπαταρια, καμερα και οθονη ειναι υπερευχαριστημενος. Φαντασου και εγω αμφιταλαντευτηκα να το παρω αλλα εκανα μια ανταλλαγη και πηρα το htc one m8.

Ναι χτες το βράδυ είδα ότι έχει πρόβλημα υπερθέμανσης, για τα random reboot είπαν αν δεν κάνω λάθος ότι θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν με firmware update (είχε βέβαια και μια λίστα με το τι θα μπορούσες να κάνεις για να το "λύσεις/λύνεις" προσωρινά.

Πώς είναι το htc one m8; Γιατί και γι αυτό άκουσα πολύ καλά λόγια.
Automation Engineering rules.
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσιευσεις : 15

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB