- Τώρα είναι 21 Ιούλ 2025, 11:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dead Rising 3 ανταλλαγή
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Dead Rising 3 ανταλλαγή
Θα αποκτήσω σήμερα (λογικά ή σήμερα ή αύριο) ένα key για το Dead Rising 3. Το θέμα είναι ότι ήδη έχω το Dead Rising 3. Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποια ανταλλαγή, μπορεί να μου το πει. Έχω επίσης το Fallout 3 - Broken Steel, Fallout 3 - The Pitt και Fallout 3 - Point Lookout, αλλά μόνο στην Γερμανική γλώσσα. Επίσης έχω τα //N.P.P.D. RUSH//- The milk of Ultraviolet, PAYDAY The Heist και The Bionic Commando Pack steam gifts, όπως και desura key για το Sanctuary RPG. Οπότε αν μου δώσετε παιχνίδι παρόμοιας τιμής με το Dead Rising 3 (όπως π.χ. το Dying Light), θα σας δώσω και κάτι παραπάνω. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει η ανταλλαγή με τρόπο όπου και οι δύο πλευρές να είναι σίγουρες ότι δε θα εξαπατηθούν.
Τελευταία επεξεργασία από TheLuckyShamrock και 23 Οκτ 2014, 21:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Έχω ήδη στην κατοχή μου το steam key για το Dead Rising 3. Όποιος ενδιαφέρεται, να είναι σίγουρος ότι θα βγει κερδισμένος. Αν μου δώσετε ένα παιχνίδι παρόμοιας αξίας, θα σας δώσω και κάτι παραπάνω. Δέχομαι οποιαδήποτε λογική προσφορά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
15 TF2 keys ζητάω για το Dead Rising 3 και σας δίνω και ένα παιχνίδι δώρο ή δώστε μου ένα παιχνίδι ίδιας αξίας με το Dead Rising 3 (από κάποια που θα σας πω εγώ) και θα σας δώσω και 2 παιχνίδια δώρο (ίσως και 3, αν το 3ο είναι πάμφθηνο). Έλα, έλα, να ακούω προσφορές.

-
Τελευταία προσφορά: το ανταλλάσσω με 11 TF2 keys ή με ένα παιχνίδι ίσης αξίας (το οποίο πρέπει να θέλω προφανώς) και θα σας δώσω και 2 (ίσως και 3) παιχνίδια δώρο. Πιο κάτω δυστυχώς δεν πάει η προσφορά. Και η ανταλλαγή θα γίνει με ασφαλή τρόπο, οπότε μην ανησυχείτε για αυτό.

-
Μόλις απέκτησα και δεύτερο key για το Dead Rising 3. Κάντε μου μια προσφορά 9 TF2 keys και πάρτε το!
Γρήγορα όμως, γιατί δίνω μόνο το ένα key για 9 TF2 keys, ενώ το άλλο θα το δίνω ακόμα για 11 TF2 keys. http://imgur.com/BDfDuhY Η εικόνα είναι για απόδειξη για το ότι αγόρασα σήμερα το 2ο key.

-
Πωλήθηκαν και τα 2 Dead Rising 3 keys για το Dying Light. 

-
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης