- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τελος με το υπεροχο Dead Space 2 και το χαλαρο LEGO Harry Potter: Years 5-7.
Τωρα ασχολουμε με Defiance που εγινε F2P(Το παιχνιδι ειναι μετριο σε ολα του.Μονο με παρεα παλευετε)
Crysis 3 (Μονο με το online εχω ασχοληθει που ειναι μαματο!)
Και στο "βιτακι" με το Draw Slasher.
Τωρα ασχολουμε με Defiance που εγινε F2P(Το παιχνιδι ειναι μετριο σε ολα του.Μονο με παρεα παλευετε)
Crysis 3 (Μονο με το online εχω ασχοληθει που ειναι μαματο!)
Και στο "βιτακι" με το Draw Slasher.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Τελειωσα πριν λιγες μερες το ghost recon future soldier και ψηνομαι να ξαναδοκιμασω το multiplayer του,απο τα καλυτερα 3rd person shooters που εχω παιξει ποτε,μου αρεσε αρκετα και ειναι κριμα που δε βγηκε ενα sequel
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ξεκίνησα σήμερα το The Wolf Among Us και έχω φτάσει 2ο επεισόδιο. Πολύ δυνατό μέχρι στιγμής και καλύτερο από το WD.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Ξεκίνησα σήμερα το The Wolf Among Us και έχω φτάσει 2ο επεισόδιο. Πολύ δυνατό μέχρι στιγμής και καλύτερο από το WD.
μονο που το συγκεκριμενο θα επρεπε να το ποσταρεις στο νημα με τις ταινιες που ειδαμε προσφατα. Γιατι δε νομιζω οτι πληρει τις προυποθεσεις για να χρησιμοποιεις τη λεξη "playing". Τουλαχιστον εγω gameplay δε το λεω αυτο που κανεις με αυτο το "παιχνιδι" Παρακαλω οι mods να μεταφερουν το ποστ του scott στο τομεα με τις ταινιες

-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
vonzuchter έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Ξεκίνησα σήμερα το The Wolf Among Us και έχω φτάσει 2ο επεισόδιο. Πολύ δυνατό μέχρι στιγμής και καλύτερο από το WD.
μονο που το συγκεκριμενο θα επρεπε να το ποσταρεις στο νημα με τις ταινιες που ειδαμε προσφατα. Γιατι δε νομιζω οτι πληρει τις προυποθεσεις για να χρησιμοποιεις τη λεξη "playing". Τουλαχιστον εγω gameplay δε το λεω αυτο που κανεις με αυτο το "παιχνιδι" Παρακαλω οι mods να μεταφερουν το ποστ του scott στο τομεα με τις ταινιες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Στην κατηγορια αυτη μαζι με WD, Beyond, Heavy Rain. Παντως το Wolf Among Us ηταν τρομερο.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Στην κατηγορια αυτη μαζι με WD, Beyond, Heavy Rain. Παντως το Wolf Among Us ηταν τρομερο.
εγω επαιξα το πρωτο επεισοδιο που εδωσαν δωρεαν στο χβοχ live και τα υπολοιπα τα ειδα στο γιουτιουμπ σα ταινια. Μπυριτσα και ξηροκάρπια. Σιγα μην εσκαγα φραγκα για να κανω κλικ.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Το The Wolf Among Us θεωρείται πιο πολύ παιχνίδι από κάτι άλλα, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Τέλος με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ Bioshock Infinite.Πανέμορφο,μεγαλειώδες,ιδιοφυές,εθιστικό,mindfuck όσο δεν πάει,ΕΠΙΚΟ!Ένα κλασικό Bioshock δηλαδή που σε αρπάζει για τα καλά στον κόσμο του.Με τον τερματισμό του λύνονται αρκετές απορίες αλλά η παρακολούθηση της ανάλυσης του παιχνιδιού στο youtube είναι επιβεβλημένη.Εκεί ενώνοντας τα κομμάτια του puzzle καταλαβαίνεις πως αρκετές-φαινομενικά ασήμαντες-λεπτομέρειες του παιχνιδιού μόνο ασήμαντες δεν ήταν τελικά.Απίστευτα προσεγμένο παιχνίδι που ήδη θεωρείται κλασικό,απίστευτη εμπειρία πραγματικά.Και το φινάλε απλά παραδίδει μαθήματα...
Τέλος και με το Proteus πριν καν αρχίσει!Ούτε μια ώρα δεν μου πήρε συνολικά.Χαλαρωτικό και όμορφο σου μεταδίδει πειστικά την αίσθηση της φύσης αλλά απελπιστικά μικρό σε διάρκεια...
Αρχή με Remember me και Fez.
Τέλος και με το Proteus πριν καν αρχίσει!Ούτε μια ώρα δεν μου πήρε συνολικά.Χαλαρωτικό και όμορφο σου μεταδίδει πειστικά την αίσθηση της φύσης αλλά απελπιστικά μικρό σε διάρκεια...
Αρχή με Remember me και Fez.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης