- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 05:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
Re: Διαγωνισμοί Forum
Σωστό κι αυτό... Θυμάμαι σε ανταγωνιστικό σάιτ (sic) φτιάχνονταν προφίλ γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
blackmore έγραψε:Sephiroth έγραψε:Για να πηγαίνουν τα δώρα σε όσους ασχολούνται με το site και όχι σε κάθε άκυρο που βλέπει φως και μπαίνει. Επιβραβεύονται οι χρήστες με αυτό τον τρόπο και όχι οι "κομήτες".
Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ο διαγωνισμός, είδα ότι πέρα από του 300 πόντους, μπορείς να συνεχίσεις να μαζεύεις και άλλους πόντους, δηλαδή αυτό σημαίνει ότι κάποιος που έχει μαζέψει τους 300 πόντους από τους εξωγήινους και έχει μόνο αυτούς τους πόντους, έχει λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει από κάποιον που μάζεψε τους 300 από τους εξωγήινους + άλλους πόντους ή αυτό δεν παίζει ρόλο? (Και ας πουμε ότι αυτά τα 2 άτομα είναι παλιοί χρήστες του site, και σιμμετέχουν)
ναι απο οτι εχω καταλαβει κ εγω εχεις πιο πολλες πιθανοτητες αν εχεις πιο πολλους ποντους παρα αν μεινεις με 300 αλλα παιζει ρολο κ εκτος διαγωνισμων να μαζευεις να εισαι γενικα ενεργος κ οχι μονο οταν εχει διαγωνισμο
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Νομίζω ότι μετά τους 300 πόντους είναι καθαρά θέμα τύχης.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Re: Απ: Διαγωνισμοί Forum
blackmore έγραψε:commenter έγραψε:Το πιο ενοχλητικό είναι αυτό με τα απανωτά μονολεκτικά σχόλια (ούτε καν ολοκληρωμένη πρόταση). Κάνει μπαμ ότι είναι point hunting.
Btw, μπορεί να ποστάρει κάποιος ένα screenshot με αυτούς τους εξωγήινους στα άρθρα; Γιατί δεν έχει τύχει να τους δω ποτέ...
Είναι το μπλε ανθρωπάκι που έχει στο όνομα τους site (enternity) στην θέση του 2ο t.
ΜΕΣΑ στα άρθρα εννοεί ο φίλος. Έχει κανένας screenshot?
-
Μόλις μαζέψετε 300 πόντους μπαίνετε στην κλήρωση. Είτε στη συνέχεια μαζέψετε άλλον 1, είτε άλλους 300, με τις ίδιες πιθανότητες μπαίνετε στην κλήρωση. Από εκεί και πέρα έχουμε και το χρήστη του μήνα που κληρώνεται ανάμεσα στους 10 πιο ενεργούς "λογαριασμούς" για όλη τη διάρκεια του 30ημέρου.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
blackmore έγραψε:Sephiroth έγραψε:Μόλις μαζέψετε 300 πόντους μπαίνετε στην κλήρωση. Είτε στη συνέχεια μαζέψετε άλλον 1, είτε άλλους 300, με τις ίδιες πιθανότητες μπαίνετε στην κλήρωση. Από εκεί και πέρα έχουμε και το χρήστη του μήνα που κληρώνεται ανάμεσα στους 10 πιο ενεργούς "λογαριασμούς" για όλη τη διάρκεια του 30ημέρου.
Οκ, ευχαριστώ για την ενημέρωση, για να ξέρω και για τους επόμενους διαγωνισμους, τι πιθανότητες έχω
Ο black θα το σηκώσει το ps4, έχω προαίσθημα.
-
blackmore έγραψε:Kefka09 έγραψε:blackmore έγραψε:[quote="Sephiroth"]Μόλις μαζέψετε 300 πόντους μπαίνετε στην κλήρωση. Είτε στη συνέχεια μαζέψετε άλλον 1, είτε άλλους 300, με τις ίδιες πιθανότητες μπαίνετε στην κλήρωση. Από εκεί και πέρα έχουμε και το χρήστη του μήνα που κληρώνεται ανάμεσα στους 10 πιο ενεργούς "λογαριασμούς" για όλη τη διάρκεια του 30ημέρου.
Οκ, ευχαριστώ για την ενημέρωση, για να ξέρω και για τους επόμενους διαγωνισμους, τι πιθανότητες έχω
Ο black θα το σηκώσει το ps4, έχω προαίσθημα.
Λες, το θέλω τόσο πολύ, που το βλέπω κάθε μέρα στον ύπνο μου :p[/quote]
Wet dreams, όχι αστεία.
-
Επίσης, θέλω να ρωτήσω. Στους διαγωνισμους, αφου πιάσουμε το "οριο πόντων", μπαίνουμε αυτόματα? Ή δηλώνουμε τη συμμετοχή μας κάπου;
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες