House of Cards

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

House of Cards

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 02 Οκτ 2014, 12:05

Είναι μία σειρά που ξεκίνησα να τη βλέπω πριν από 2 μέρες και πραγματικά έχω πωρωθεί. Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ. Δεν είναι μόνο το σενάριο, άλλα και οι ερμηνείες. Ειδικά του Kevin Spacey.

Δείτε την οπωσδήποτε
http://www.imdb.com/title/tt1856010/
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό gkarako » 02 Οκτ 2014, 12:52

Ειναι εξαιρετικη, οντως ο spacey φοβερος. Μεσα σε 4 μερες τα ειδα ολα. Και κατι ακομα καλο που εχει η σειρα επειδη ειναι netflix βγαινουν ολα τα επεισοδια μαζι οποτε δεν χρειαζεται να περιμενουμε καθε βδομαδα για την συνεχεια.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό biglalas » 02 Οκτ 2014, 15:28

ηθελα και εγω να αναφερθω σ αυτη την σειρα αλλα πιστευα οτι καποιος θα την εχει πρροτυνει..ειναι οντως πολυ δυνατη..σε οσους φιλους την εχω προτυνει τους αρεσε αρκετα.. 2 κυκλοι προς το παρον και συνεχιζετε..!!
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό kokouman » 02 Οκτ 2014, 17:22

Απιστευτη σειρα, βρισκομαι το τελος του πρωτου κυκλου τωρα και μπορω να πω οτι αν και οι περισσοτεροι ηθοποιοι ( εκτος του Kevin ) ειναι αγνωστοι, κανουν καταπληκτικη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό litanies » 03 Οκτ 2014, 18:18

έτοιμοι για την τρίτη σαιζόν...σίγουρα η σειρά είναι στο peak της από την αρχή...δεμένα επεισόδια που σε κρατάνε από την αρχή μέχρι το τέλος.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 16:25

Πολύ ωραία σειρά με έναν εξαιρετικό KEvin Spacey και τη μεγαλύτερη milf-φαντασίωση που έχει υπάρξει με την κυρία Claire Underwood. Πολιτική διαπλοκή και παιχνίδια εξουσίας.
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσιευσεις : 16

Re: House of Cards

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:30

Milf φαντασίωση ακούω και ιντριγκάρομαι.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 16:41

Εικόνα

Την καλησπέρα μου!! :P
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσιευσεις : 16

Re: House of Cards

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 17:04

Πολύ αυστηρή ρε συ μοιάζει. Για.... Άλλα γούστα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2015, 02:27

Αυτή την εβδομάδα την άρχισα τη σειρά και τώρα φτάνω στο τελευταίο επεισόδιο. Σίγουρα από τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν και με έναν τρομερό Kevin Spacey.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB