- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 18:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Χθες τελείωσα το καλυτερο παιχνιδι ever για μένα, The last of us Remastered!Το τελείωσα στο Νορμάλ και καπάκι το ξεκίνησα στο Survivor.Ποιος εγώ, που δεν έχω ρίξει δεύτερο playthrough σε κανέναν άλλον τίτλο.Ιστορία απίθανη αν και όχι πρωτότυπη αλλά με φοβερές ερμηνείες και πλοκή και φινάλε. Υπέροχα γραφικά και πολύ καλό gameplay.Πραγματικα πάρτε ps3 η ps4 για να απολαυσετε αυτή τη παιχνιδαρα!
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
raysod έγραψε:Τελικά το Vita σου κάνει τα ταξίδια πολύ ευχάριστα…
Ανάμεσα σε δύο έκτακτα επαγγελματικά ταξίδια τις τελευταίες ημέρες κατάφερα και ολοκλήρωσα το Muramasa Rebirth…
Εξαιρετικό παιχνιδάκι!
Περίπου 45 ώρες συνολικά μου πήρε (το παλεύω μήνες τώρα το παιχνιδάκι) και αφού είδα και τα τρία διαφορετικά φινάλε και για τους δύο χαρακτήρες (έξι συνολικά) σε chaos mode (hard δηλαδή), και έβγαλα σχεδόν όλα τα achievements, μου ξεκλείδωσε το λεγόμενο fury mode όπου έχεις μόνο 1 HP για να τελειώσεις όλο το παιχνίδι – με ένα χτύπημα σε σκοτώνουν δηλαδή…
Αν ήμουν 15 χρόνια μικρότερος και είχα χρόνο ίσως και να το προσπαθούσα χα χα χα
Έχει παίξει κανείς τα 3 DLC επεισόδια που έχουν βγει για το παιχνίδι να μου πει μια γνώμη;
Σιγά σιγά κάνω μια λίστα για τα παιχνίδια (σκέφτομαι τα FFX HD και Dragons Crown κυρίως) που θα ασχοληθώ στην καλοκαιρινή άδειά μου – ξεκινάει σε λίγες ημέρες – οπότε θα παραμείνω σε mobile πλατφόρμα για το επόμενο παιχνίδι…
Και επειδή θέλω λίγο ΑΑΑ καταστάσεις έχω να τελειώσω κάτι achievements στο Uncharted Golden Abyss οπότε επιστροφή στην παιχνιδάρα για λίγες μέρες…
Για τα 2 DLC του Muramasa Rebirth(Το 3ο τωρα το "πακεταρουν" να βγει και το 4o εναι ακομα στα "μαγειρεματα")εχω ακουσει καλα λογια οσο αφορα την διαρκεια και την ιστορια τους.Δυστηχως λεπτομεριες για ωρες/οπλα/χαρακτηρες δεν θυμαμαι που μου ειχαν πει τοτε οι φιλοι μου.
Επειδη εχω λιωσει το Dragons Crown θα στο προτεινα με κλειστα τα ματια.Αν και το Final ειναι εγγυηση,αλλα το Dragons ειναι εθιστικοτατο οσο δεν παει!
Στο θεμα μας...συνεχιζω το ατμοσφαιρικοτατο Dead Space 2 για να παρει σειρα το Dead Space 3 που κατεβασα.
Στο "βιτακι" λιγο Mortal Kombat,Dragons Crown και Doki-Doki Universe.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Τέλος με Sly Cooper thieves in time(άψογος τεχνικός τομέας και τρομερή δουλειά στην μεταγλώττιση)και NBA JAM(καλό το campaign αλλά και στο insane επίπεδο πάλι εύκολο ήταν σχετικά).
Αρχή με το έπος του Bioshock Infinite...
Αρχή με το έπος του Bioshock Infinite...
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Απέκτησα και το State of Decay και το Expeditions: Conquistador και το Hostile Waters: Antaeus Rising. Το θέμα είναι ότι έχω αποκτήσει πάρα πολλά παιχνίδια, δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω και στο τέλος καταλήγω να παίζω πάλι το Chivalry: Medieval Warfare. Έχω ένα κάρο αχρησιμοποίητα παιχνίδια. :'(
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Dead Space 2.Ειδικα τωρα που φτανω στο τελος,δινει ρεστα το παιχνιδι με τον ηχο και την ατμοσφαιρα που δημιουργει.
Και στο "βιτακι" πηρα μια γευση απο:LEGO Harry Potter: Years 5-7,FEZ,Proteus και Metrico.
Ο Harry Potter κλασσικο Lego παιχνιδι με την μονη διαφορα οτι αυτην την φορα τα βιντεακια ειναι καλυτερα σε σχεση με το Batman 2.
To FEZ ειναι απιστευτο Puzzle game και μου θυμισε εποχες Crush με την αλλαγη τις καμερας.
Το Metrico ενδιαφερον παλι Puzzle game,αλλα εχει τοσο λιτα γραφικα που ειναι λιγο σπασιμο.
Και το Proteus καλο για χαλαρωση και τιποτα αλλο.Απλα περπατας και χαζευεις.Παντος πολυ μουφα που το εχουν στα 13 ευρω για τους μη Plus.
Και στο "βιτακι" πηρα μια γευση απο:LEGO Harry Potter: Years 5-7,FEZ,Proteus και Metrico.
Ο Harry Potter κλασσικο Lego παιχνιδι με την μονη διαφορα οτι αυτην την φορα τα βιντεακια ειναι καλυτερα σε σχεση με το Batman 2.
To FEZ ειναι απιστευτο Puzzle game και μου θυμισε εποχες Crush με την αλλαγη τις καμερας.
Το Metrico ενδιαφερον παλι Puzzle game,αλλα εχει τοσο λιτα γραφικα που ειναι λιγο σπασιμο.
Και το Proteus καλο για χαλαρωση και τιποτα αλλο.Απλα περπατας και χαζευεις.Παντος πολυ μουφα που το εχουν στα 13 ευρω για τους μη Plus.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Απέκτησα και το Dishonored, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω το Expeditions: Conquistador.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες