Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 03 Αύγ 2014, 22:31

Χθες τελείωσα το καλυτερο παιχνιδι ever για μένα, The last of us Remastered!Το τελείωσα στο Νορμάλ και καπάκι το ξεκίνησα στο Survivor.Ποιος εγώ, που δεν έχω ρίξει δεύτερο playthrough σε κανέναν άλλον τίτλο.Ιστορία απίθανη αν και όχι πρωτότυπη αλλά με φοβερές ερμηνείες και πλοκή και φινάλε. Υπέροχα γραφικά και πολύ καλό gameplay.Πραγματικα πάρτε ps3 η ps4 για να απολαυσετε αυτή τη παιχνιδαρα!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό evergrey » 03 Αύγ 2014, 23:39

raysod έγραψε:Τελικά το Vita σου κάνει τα ταξίδια πολύ ευχάριστα…

Ανάμεσα σε δύο έκτακτα επαγγελματικά ταξίδια τις τελευταίες ημέρες κατάφερα και ολοκλήρωσα το Muramasa Rebirth…

Εξαιρετικό παιχνιδάκι!

Περίπου 45 ώρες συνολικά μου πήρε (το παλεύω μήνες τώρα το παιχνιδάκι) και αφού είδα και τα τρία διαφορετικά φινάλε και για τους δύο χαρακτήρες (έξι συνολικά) σε chaos mode (hard δηλαδή), και έβγαλα σχεδόν όλα τα achievements, μου ξεκλείδωσε το λεγόμενο fury mode όπου έχεις μόνο 1 HP για να τελειώσεις όλο το παιχνίδι – με ένα χτύπημα σε σκοτώνουν δηλαδή…

Αν ήμουν 15 χρόνια μικρότερος και είχα χρόνο ίσως και να το προσπαθούσα χα χα χα

Έχει παίξει κανείς τα 3 DLC επεισόδια που έχουν βγει για το παιχνίδι να μου πει μια γνώμη;

Σιγά σιγά κάνω μια λίστα για τα παιχνίδια (σκέφτομαι τα FFX HD και Dragons Crown κυρίως) που θα ασχοληθώ στην καλοκαιρινή άδειά μου – ξεκινάει σε λίγες ημέρες – οπότε θα παραμείνω σε mobile πλατφόρμα για το επόμενο παιχνίδι…

Και επειδή θέλω λίγο ΑΑΑ καταστάσεις έχω να τελειώσω κάτι achievements στο Uncharted Golden Abyss οπότε επιστροφή στην παιχνιδάρα για λίγες μέρες… :D

Για τα 2 DLC του Muramasa Rebirth(Το 3ο τωρα το "πακεταρουν" να βγει και το 4o εναι ακομα στα "μαγειρεματα")εχω ακουσει καλα λογια οσο αφορα την διαρκεια και την ιστορια τους.Δυστηχως λεπτομεριες για ωρες/οπλα/χαρακτηρες δεν θυμαμαι που μου ειχαν πει τοτε οι φιλοι μου.
Επειδη εχω λιωσει το Dragons Crown θα στο προτεινα με κλειστα τα ματια.Αν και το Final ειναι εγγυηση,αλλα το Dragons ειναι εθιστικοτατο οσο δεν παει!
Στο θεμα μας...συνεχιζω το ατμοσφαιρικοτατο Dead Space 2 για να παρει σειρα το Dead Space 3 που κατεβασα.
Στο "βιτακι" λιγο Mortal Kombat,Dragons Crown και Doki-Doki Universe.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 04 Αύγ 2014, 00:03

Τέλος με Sly Cooper thieves in time(άψογος τεχνικός τομέας και τρομερή δουλειά στην μεταγλώττιση)και NBA JAM(καλό το campaign αλλά και στο insane επίπεδο πάλι εύκολο ήταν σχετικά).

Αρχή με το έπος του Bioshock Infinite...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Αύγ 2014, 14:23

Απέκτησα και το State of Decay και το Expeditions: Conquistador και το Hostile Waters: Antaeus Rising. Το θέμα είναι ότι έχω αποκτήσει πάρα πολλά παιχνίδια, δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω και στο τέλος καταλήγω να παίζω πάλι το Chivalry: Medieval Warfare. Έχω ένα κάρο αχρησιμοποίητα παιχνίδια. :'(
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Αύγ 2014, 14:00

Dead Space 2.Ειδικα τωρα που φτανω στο τελος,δινει ρεστα το παιχνιδι με τον ηχο και την ατμοσφαιρα που δημιουργει.
Και στο "βιτακι" πηρα μια γευση απο:LEGO Harry Potter: Years 5-7,FEZ,Proteus και Metrico.
Ο Harry Potter κλασσικο Lego παιχνιδι με την μονη διαφορα οτι αυτην την φορα τα βιντεακια ειναι καλυτερα σε σχεση με το Batman 2.
To FEZ ειναι απιστευτο Puzzle game και μου θυμισε εποχες Crush με την αλλαγη τις καμερας.
Το Metrico ενδιαφερον παλι Puzzle game,αλλα εχει τοσο λιτα γραφικα που ειναι λιγο σπασιμο.
Και το Proteus καλο για χαλαρωση και τιποτα αλλο.Απλα περπατας και χαζευεις.Παντος πολυ μουφα που το εχουν στα 13 ευρω για τους μη Plus.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Αύγ 2014, 22:28

Απέκτησα και το Dishonored, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω το Expeditions: Conquistador.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 16 Αύγ 2014, 21:14

Ξανα αρχισα το Βioshock infinite!Παιχνιδάρα τι να λέμε...τωρα ασχολουμαι με τα dlc's
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Sensei » 17 Αύγ 2014, 22:22

Sleeping Dogs στο PC και παράλληλα λίγο Driver San Francisco
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Αύγ 2014, 23:42

Castlevania: Lords of Shadow. Ανάμεικτα συναισθήματα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 18 Αύγ 2014, 10:01

Μετα τις απλες αλλα υπεροχες διακοπουλες επανήλθαμε στα λεγομενα του Ps4 με το υπεροχο Valiant Hearts The Great War ... Ότι καλυτερο εχω παιξει πανω σε game τα τελευται χρονια !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB