Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Ιούλ 2014, 20:17

Ξεθαψα το Just Cause 2 οταν το ειχε βαλει το Plus και εχω κολλησει απιστευτα.Για τα χρονακια του πολυ καλα γραφικα και πολλα πραγματα να κανεις.
Στο "βιτακι" ασχολουμαι με το Mortal Kombat και το Ninja Gaiden Σ Plus.(Μου εχει βγαλει λιγο την πιστη με την καμερα του)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό tsiou » 21 Ιούλ 2014, 22:52

Έπιασα μετά από πολύ καιρό το Donkey Kong Country Returns στο Wii! Είχα ξεχάσει πόσο ωραίο παιχνίδι ήταν.
Άβαταρ μέλους
tsiou

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 27 Ιούλ 2014, 21:29

Έχω φαει κόλλημα με το metro last light στο pc που δείχνει πανέμορφο στα full settings.
Δύσκολο παιχνιδι με ωραία πρωτότυπη ιστορία και καλούς μηχανισμούς.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό mysterious » 28 Ιούλ 2014, 00:58

Harkyn έγραψε:Έχω φαει κόλλημα με το metro last light στο pc που δείχνει πανέμορφο στα full settings.
Δύσκολο παιχνιδι με ωραία πρωτότυπη ιστορία και καλούς μηχανισμούς.

Φιλε μου αν σε last gen κονσολα ηταν τοσο ομορφο τοτε σε full settings pc πρεπει να σπερνει!Πραγματικα υπεροχο παιχνιδι,το τερματισα πριν μερες και δεν λεει να φυγει απο την σκεψη μου ο μοναδικος του κοσμος.Και εχει 5-6 μελωδιες που ειναι απλα εκπληκτικες.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Ιούλ 2014, 13:18

Παίζω Bioshock, Mafia II, Spec Ops: The Line και κλασσικά το Chivalry: Medieval Warfare.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Ιούλ 2014, 21:48

@mysterioys Είναι σε άλλο επίπεδο τα γραφικά στο pc.Ίδια εμπειρία είναι επειδη το έχω δει και στο ps3 οπου και εκεί είναι μια χαρά.Απλα έχουν κανει καλή δουλειά στην εκδοση για τους υπολογιστές...Αν και είναι αρκετά βαρύ.δηλαδή πρέπει να εχεις τουμπανο μηχάνημα για να τα εχεις όλα στο φουλ!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό kessel » 28 Ιούλ 2014, 23:19

Επειδή είναι καλοκαιράκι έχω αρχίσει να ψιλοπαίζω το fifa,αλλά πολύ χαλαρά όμως.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Ιούλ 2014, 13:11

Τωρα τελευταια λιωνω Just Cause 2,The Walking Dead: Season 2 και στο "βιτακι" Doki-Doki Universe(Οποτε ειμαι online με πεταει συνεχεια εξω.Ασε που δεν αναγνωριζει μερικες φορες τα τελευταια save.Offline το κανει σπανια.Ξερετε αν ο "Doki-Doki" στο PS3 εχει τετοια θεματα;Αμα ειναι να το συνεχισω εκει.Ευχαριστω!)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 30 Ιούλ 2014, 23:11

Last Of Us Remastered...Πόσο έπος???
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Αύγ 2014, 17:32

Προαγορά το Dead Rising 3 Apocalypse Edition. Αγωνιώ να δω τα νέα τρελά όπλα και τους νέους ψυχοπαθείς που θα έχει το Dead Rising 3 Apocalypse Edition. :D
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB