- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 14:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το πρώτο σας videogame
1996 περίπου Atari 520ST..Είχα γεμάτες 100αρες θήκες με κασέτες. Ένα απο τα games ήταν σίγουρα το frogger!
-
BlackJackGr - Δημοσιευσεις : 24
Re: Απ: Το πρώτο σας videogame
Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν αν θυμάμαι καλά pitfall σε Atari!
Το πρώτο δικο μου παιχνίδι ήταν το ninja σε sega master system το 1988!
Το πρώτο δικο μου παιχνίδι ήταν το ninja σε sega master system το 1988!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Re: Απ: Το πρώτο σας videogame
Θυμάται κάνεις τη χαρά όταν παίρναμε ενα νέο παιχνίδι και το πόσες φορές ξεφυλιζαμε το βιβλίο οδηγιών! Χαζευαμε επανειλλημενα τις εικόνες πίσω από το κουτί ξανα κ ξανα όταν δεν μπορούσαμε να παίξουμε!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
δεν θυμάμαι πιο ήταν το πρώτο game που έπαιξα...υπήρχαν και τα arcade τότε που μετά από κάποια ώρα γινόταν φρουτάκια...έτσι ήταν στο χωριό μου τουλάχιστον...σε κονσόλα πρέπει να ήταν το donkey kong country...αλλά σίγουρα το πρώτο που αγόρασα ήταν το gran turismo και το fifa 98 για το PS1
- ZazzyJr13
- Δημοσιευσεις : 28
το πρώτο μου παιχνίδι σε κονσόλα ήταν το Frostbite του 1983 για Atari 2600. Επειδή γεννήθηκα το 1983 και το είχαν ήδη τα αδέρφια μου και πρέπει να το άρχισα 3-4 χρονών.
Νωρίτερα σίγουρα είχα παίξει κάποιο arcade σε φλιμπεράδικο ή στο λούνα παρκ. Το πρώτο που θυμάμαι ήταν ένα με κάποιο δύτη που για να παίξω ανέβαινα πάνω στο σκαμπό!! Παίζει να μην είχε μοχλό αλλά όπλο που σημάδευες την οθόνη.
Νωρίτερα σίγουρα είχα παίξει κάποιο arcade σε φλιμπεράδικο ή στο λούνα παρκ. Το πρώτο που θυμάμαι ήταν ένα με κάποιο δύτη που για να παίξω ανέβαινα πάνω στο σκαμπό!! Παίζει να μην είχε μοχλό αλλά όπλο που σημάδευες την οθόνη.
- faido
- Δημοσιευσεις : 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες