- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 20:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Υπάρχει ασφαλής τρόπος για game key trading;
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Υπάρχει ασφαλής τρόπος για game key trading;
Επειδή βλέπω ότι κανείς εδώ στο enternity δεν ενδιαφέρεται για το Dead Rising 3 key μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο ασφαλή τρόπο για να κάνω trade το Dead Rising 3 key μου με κάποιον άγνωστο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Re: Απ: Υπάρχει ασφαλής τρόπος για game key trading;
Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος περα από συναλλαγή χερι-χερι τόσο για σενα οσο και για τον αγοραστή από τη στιγμή που μιλάμε για digital πλην του ebay και με συναλλαγή μέσο paypal.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Και στο ebay αν το βάλεις μπορεί να πει ο αγοραστής αν είναι ηλίθιος ή αν όντως υπάρχει πρόβλημα με το key και να πρέπει να επιστρέψει με τα χρήματα.Μόνο τυφλή εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει για τέτοιου είδους ανταλλαγή όπως και με την κάθε αγγελία.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Και πώς θα βρω κάποιον που να εμπιστεύομαι για να του δώσω το steam key τού Dead Rising 3; xD Κανένας φίλος μου δεν ασχολείται με το steam. Άρα ούτε συναλλαγή χέρι με χέρι μπορώ να κάνω. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Πάντως, αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται για το Dead Rising 3 που έχω, να μου το πει. :/

-
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες