Ξεθαψα το Just Cause 2 οταν το ειχε βαλει το Plus και εχω κολλησει απιστευτα.Για τα χρονακια του πολυ καλα γραφικα και πολλα πραγματα να κανεις.
Στο "βιτακι" ασχολουμαι με το Mortal Kombat και το Ninja Gaiden Σ Plus.(Μου εχει βγαλει λιγο την πιστη με την καμερα του)
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 12:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Harkyn έγραψε:Έχω φαει κόλλημα με το metro last light στο pc που δείχνει πανέμορφο στα full settings.
Δύσκολο παιχνιδι με ωραία πρωτότυπη ιστορία και καλούς μηχανισμούς.
Φιλε μου αν σε last gen κονσολα ηταν τοσο ομορφο τοτε σε full settings pc πρεπει να σπερνει!Πραγματικα υπεροχο παιχνιδι,το τερματισα πριν μερες και δεν λεει να φυγει απο την σκεψη μου ο μοναδικος του κοσμος.Και εχει 5-6 μελωδιες που ειναι απλα εκπληκτικες.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Παίζω Bioshock, Mafia II, Spec Ops: The Line και κλασσικά το Chivalry: Medieval Warfare.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
@mysterioys Είναι σε άλλο επίπεδο τα γραφικά στο pc.Ίδια εμπειρία είναι επειδη το έχω δει και στο ps3 οπου και εκεί είναι μια χαρά.Απλα έχουν κανει καλή δουλειά στην εκδοση για τους υπολογιστές...Αν και είναι αρκετά βαρύ.δηλαδή πρέπει να εχεις τουμπανο μηχάνημα για να τα εχεις όλα στο φουλ!
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Τωρα τελευταια λιωνω Just Cause 2,The Walking Dead: Season 2 και στο "βιτακι" Doki-Doki Universe(Οποτε ειμαι online με πεταει συνεχεια εξω.Ασε που δεν αναγνωριζει μερικες φορες τα τελευταια save.Offline το κανει σπανια.Ξερετε αν ο "Doki-Doki" στο PS3 εχει τετοια θεματα;Αμα ειναι να το συνεχισω εκει.Ευχαριστω!)
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Προαγορά το Dead Rising 3 Apocalypse Edition. Αγωνιώ να δω τα νέα τρελά όπλα και τους νέους ψυχοπαθείς που θα έχει το Dead Rising 3 Apocalypse Edition. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες