- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ταξίδια στο εξωτερικό
Δεν ξέρω αν ψάχνετε καθόλου τί παίζει με τις φθηνές αεροπορικές, αλλά πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε η ryanair πως θα έρθει επιτέλεους και στο Ελ. Βενιζέλος! Για εξωτερικό μέρχι τώρα έχουν βγάλει για Λονδίνο, Πάφο και Μιλάνο.
- stella mar
- Δημοσιευσεις : 7
Έχω πάει μόνο Ουαλία (Κάρντιφ) και Λονδίνο. Πήγαμε και Stone Age 
Αν είχα τα λεφτά, άνετα ένα μήνα διακοπές μακρυά από τον "πολιτισμό" σε κάτι γραφικά και πράσινα χωριουδάκια, να ξυπνάω με τις κατσίκες και να κοιμάμαι όταν βραδιάζει.
Πολλούς θέλω να σας δείρω που θέλετε να πάτε σε άλλα 500 μέρη χαχαχ
Καλοκαίρι αν όλα πάνε ΠΟΛΥ καλά έχει road trip Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια, αν πάνε μόνο καλά Ν. Υόρκη, αν είμαι γκαντέμης Εξάρχεια, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι και κανένα μπάνιο Σούνιο ή Εύβοια

Αν είχα τα λεφτά, άνετα ένα μήνα διακοπές μακρυά από τον "πολιτισμό" σε κάτι γραφικά και πράσινα χωριουδάκια, να ξυπνάω με τις κατσίκες και να κοιμάμαι όταν βραδιάζει.
Πολλούς θέλω να σας δείρω που θέλετε να πάτε σε άλλα 500 μέρη χαχαχ
Καλοκαίρι αν όλα πάνε ΠΟΛΥ καλά έχει road trip Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια, αν πάνε μόνο καλά Ν. Υόρκη, αν είμαι γκαντέμης Εξάρχεια, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι και κανένα μπάνιο Σούνιο ή Εύβοια

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Μένω Βουκουρέστι και θα ήθελα πολύ να πάω Miami, LA, Μαδρίτη, Dubai, Abu Dahabi, NY, Australia. Ειδικά τώρα που εδώ χιονίζει και το κρύο μας θερίζει!!!
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Εγω παιδια εμενα κιολας 6 χρονια Γερμανια πριν ερθω Ελλαδα ..
Φυσικα , μετα την επισκευτομον καθε 2-3 χρονια
Επισης, εχω παει Ιταλια , Βελγιο και Ολλανδια!
19 χρονων!:D
Φυσικα , μετα την επισκευτομον καθε 2-3 χρονια
Επισης, εχω παει Ιταλια , Βελγιο και Ολλανδια!
19 χρονων!:D
-
m40a3Gamer - Δημοσιευσεις : 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης