- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 18:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
I'm looking forward to play...
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
I'm looking forward to play...
Σε αυτό το topic θα γράφουμε τα παιχνίδια που περιμένουμε να παίξουμε μέσα στο 2011, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος. Ξεκινάω πρώτος. Εγώ ανυπομονώ για το Arkham City και το Dark Souls
. Εσεις;

Τελευταία επεξεργασία από Biofan και 20 Απρ 2012, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
Biofan - Δημοσιευσεις : 21
Προς το παρόν Max Payne 3, Gears of War 3, Forza 4, Uncharted 3
Τελευταία επεξεργασία από nfs_maniac και 05 Σεπ 2011, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Γενικώς ανυπομονώ για Bioshock Infinite, Borderlands 2, Mass Effect 3, Halo 4, Uncharted 3, Gears of War 3, The Witcher 2, Darksiders 2, AC:Revelations!!! Mόνο αυτά! Τα οποία ξέρουμε από τώρα και έχουν ανακοινωθεί!

Τελευταία επεξεργασία από Shepard και 06 Σεπ 2011, 07:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Αρκετά παιχνίδια περιμένω...Αυτό όμως που ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια μου έιναι το ΜΕ 3...Θέλω πολύ να δω πως συνεχίσαν το σενάριο και πως θα πεθάενι ο Shepard (το ανακοινώσαν οτι πεθαίνει..οριστικά αυτή τη φορά).
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Deus Ex Human Revolution, The Cursed Crusade, Bleach soul Ressurection, Assasins Creed Revelations, BF3, Uncharted 3, Batman Arkham City

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης