- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 15:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Ηρακλής.
Τώρα τι να σας πώ?Ότι σήμερα που ξύπνησα το πρωι δεν θυμόμουν ότι την είχα δει?Ότι αν δεν κλιματιζότανε η αίθουσα και δεν ήτανε για πάρτη μας στην μεταμεσονύκτια προβολή θα έφευγα άνετα στα μισά και θα ήξερα - χωρίς καν να χρειαστεί να το δω - το τέλος της ταινίας?Ότι έχω να δω τόσο κλισέ περιπέτεια πριν απο το 2000?Ότι μπροστά σε αυτή την πρωκτική έκκριση το "Πεστα βρωμόστομε" και η "Κλασσική περίπτωση βλάβης" είναι οσκαρικές υπερπαραγωγές?Ότι η λογική συνοχή των γεγονότων και η αιτιότητα τους είναι εφάμιλλη 5χρονων που τσακώνονται στην παιδική χαρά για τα κουβαδάκια?Ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο.Άλλωστε τις τραυματικές εμπειρίες αν δεν τις έχεις ζήσει αδυνατείς να τις κατανοήσεις.Μακριά!
Τώρα τι να σας πώ?Ότι σήμερα που ξύπνησα το πρωι δεν θυμόμουν ότι την είχα δει?Ότι αν δεν κλιματιζότανε η αίθουσα και δεν ήτανε για πάρτη μας στην μεταμεσονύκτια προβολή θα έφευγα άνετα στα μισά και θα ήξερα - χωρίς καν να χρειαστεί να το δω - το τέλος της ταινίας?Ότι έχω να δω τόσο κλισέ περιπέτεια πριν απο το 2000?Ότι μπροστά σε αυτή την πρωκτική έκκριση το "Πεστα βρωμόστομε" και η "Κλασσική περίπτωση βλάβης" είναι οσκαρικές υπερπαραγωγές?Ότι η λογική συνοχή των γεγονότων και η αιτιότητα τους είναι εφάμιλλη 5χρονων που τσακώνονται στην παιδική χαρά για τα κουβαδάκια?Ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο.Άλλωστε τις τραυματικές εμπειρίες αν δεν τις έχεις ζήσει αδυνατείς να τις κατανοήσεις.Μακριά!
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
The Sweeney - Μια απλή και μέτρια περιπέτεια με ατυχή,για μένα,επιλογή ηθοποιών.
Oh boy - Διαμαντάκι!Φευγάτη ταινία που θυμίζει αρκετά Γούντι Αλεν.Οι χαρακτήρες είναι ψιλοπυροβολημένοι κι έχουν την πλάκα τους και η τζαζ μουσική απολαυστική.Το ασπρόμαυρο φίλτρο της ταινίας δίνει άλλη αίσθηση και κλείνει και με ιδιαίτερο τρόπο....Γενικά μια ταινία παράξενη και όμορφη συγχρόνως,γλυκόπικρη,με συναίσθημα.
Oh boy - Διαμαντάκι!Φευγάτη ταινία που θυμίζει αρκετά Γούντι Αλεν.Οι χαρακτήρες είναι ψιλοπυροβολημένοι κι έχουν την πλάκα τους και η τζαζ μουσική απολαυστική.Το ασπρόμαυρο φίλτρο της ταινίας δίνει άλλη αίσθηση και κλείνει και με ιδιαίτερο τρόπο...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ειδα σημερα με φιλο μου το Mr Popper's Penguins.Μετρια ταινια αλλα μονο και μονο που πρωταγωνιστει ο Jim Carrey βγαζει γελιο
Γενικα την ευχαριστηκα παντως.

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
mysterious έγραψε:The purge - Κρίμας που λένε και στο χωριό μου.Με τέτοιο σενάριο(αν και εξωφρενικό)θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερη ταινία.
Awake - Εξαιρετική!Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
να δεις φιλε το The purge:anarchy.... εμενα μου φανηκε καλυτερο!
-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες