Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Σεπ 2014, 13:21

Αυτό με την Chelsea, μήπως το υποθέτετε επειδή έχασε η City σε έναν αγώνα; :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 02 Σεπ 2014, 13:24

Oxi aplos h chelsea fetos fainetai sovarh exontas kanei tis sostes metagrafes
xristostsaou

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό geodelik » 02 Σεπ 2014, 13:34

Οπως ειπα ειναι πολυ νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα. Στην Αγγλια αν δεν περασει ο γολγοθας Δεκεμβρης - Γεναρης δεν μπορεις να ξερεις ποιος θα παρει το πρωταθλημα. Ολες οι ομαδες θα κανουν γκελες, αλλα για μενα η Τσελσι εχει το ποιο πληρες ροστερ. Ειχα μια αμφιβολια για τον Ντιεγκο Κοστα, αλλα απ' οτι βλεπω παει μια χαρα και αν ειναι υγειης θα φτασει ανετα τα 30 γκολ στο πρωταθλημα(α ρε Βενγκερ!!!!). Τι να λεμε, εδω εχει αλλαγη τον Τσεχ! Επισης εχει και την αλεπου τον Μουρινιο!
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 02 Σεπ 2014, 15:36

Οσο και να σεβομαι την Αρσεναλ επειδη ειναι μεγαλη ομαδα,οπως ειπε ο geodelik πιο πανω η 4η θεση δειχνει να ειναι το ταβανι για αυτην την ομαδα φετος.Με Ζιρου τραυματια για 2 μηνες και Wellbeck,Sanogo μπροστα(εδω γελαμε) θα χασει πολλους βαθμους εκτος και αν αρχισουν να τα κανουν ολα μονοι τους οι Σαντσεζ,Οζιλ,Καθορλα.Η Τσελσι ειναι φαβορι λογω προπονητη και ροστερ,η Σιτυ δειχνει πολυ δυνατη το ιδιο και η Λιβερπουλαρα μετα την μεταγραφη του Μπαλοτελι πιστευω μπορει να παει πολυ καλα,ειδικα μολις ειναι ετοιμος και ο Λαλανα αλλα για πρωταθλημα ειναι δυσκολο και παλι.Ελπιζω σε καλη πορεια στο Champions League
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 02 Σεπ 2014, 18:03

Σωστά, αν και Arsenalίστας ειδικά η επίθεση δεν έχει κάτι ιδιαίτερο ειδικά στη θέση του κεντρικού φορ καθότι ο Sanchez δεν είναι και τέτοιος παίχτης. Μέχρι στιγμής 0/2 νίκες εκτός. Παιδιά εγώ δεν την ξεγράφω τη United, με κάθε αλλαγή προπονητή χρειάζεται χρόνος. Η Chelsea δείχνει καλά σημάδια και πιο πλήρης ομάδα ακόμα και από την City ίσως. Η Liverpool αν και συμπαθής έχασε τον καλύτερο της παίκτη ενώ ο Balotelli μεταξύ μας είναι κωλοπαιδαράς και έχει καιρό να δείξει αυτό που τον ανέδειξε στην Inter.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Re: Ποια ειναι η αγαπημενη σας ομαδα απο Αγγλια ?

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 02 Σεπ 2014, 19:52

Παιδιά μη μου τη θυμιζετε την Αρσεναλ γιατί έχασα 60€ στο στοίχημα τις προαλλες.
Μου έχει τον αμπαλο τον Σανογκο μέσα και αφήνει στο παγκο ποντολσκι??
Για γουιλσιρ λογικά κάποιο πρόβλημα θα είχε για να είναι παγκο.
Σορρυ αλλά κοιμάται όρθιος ο Αρσέν τελευταια.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 02 Σεπ 2014, 21:10

Αρσεναλ εκτος δεν παει ουτε για ψαρεμα συγνωμη κιολας αλλα εκει χανει πολλους βαθμουσ ετσι κι περυσι
xristostsaou

Δημοσίευσηαπό mysterious » 02 Σεπ 2014, 22:16

Harkyn έγραψε:Παιδιά μη μου τη θυμιζετε την Αρσεναλ γιατί έχασα 60€ στο στοίχημα τις προαλλες.
Μου έχει τον αμπαλο τον Σανογκο μέσα και αφήνει στο παγκο ποντολσκι??
Για γουιλσιρ λογικά κάποιο πρόβλημα θα είχε για να είναι παγκο.
Σορρυ αλλά κοιμάται όρθιος ο Αρσέν τελευταια.

Πραγματικά αυτός ο Σανόγκο απ'όσο τον έχω δει δεν υπάρχει...οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια την καταστρέφει.Είναι τραγελαφικό να έχεις στο κέντρο παικταράδες όπως Σάντσεζ,Οζίλ και Καθόρλα για να τροφοδοτούν τον Σανόγκο.Με Ζιρού δεν γινόταν να βγει ούτως ή άλλως όλη η χρονιά,θα έσκαγε ο άνθρωπος.Σε σχέση με Σανόγκο χίλιες φορές Ποντόλσκι αλλά γενικά η ομάδα χρειαζόταν ένα καλό φορ.Άσχετο αλλά για μένα την μεταγραφή της χρονιάς την έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης.Με μόλις 20 μύρια(σε σχέση φυσικά με τα χρήματα που ξοδεύονται για αμέτρητα παλτά)αντικατέστησε τον Κόστα,που ήξερε πως δεν θα κάτσει,με τον παικταρά τον Μάντζουκιτς που μοιάζει πάρα πολύ στον Λεβαντόφσκι.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό geodelik » 02 Σεπ 2014, 22:43

Τον Μάντζουκιτς τον ηθελε και η Αρσεναλ, αλλα φυσικα ο Αρσεν δεν εδεινε 20 μυρια. Μετα τον τραυματισμο του Ζιρου, αναγκαστηκε να δωσει τα ιδια λεφτα για καποιον Γουελμπεκ!!! Εμενα ο Ζιρου δεν μου αρεσει. Στα καλα του χρειαζεται 5 τετ α τετ για να βαλει ενα γκολ!! Για μπακ απ καλος ειναι.

Edit: Τα υπολοιπα στο ΘΕΜΑ για την Αρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 02 Σεπ 2014, 22:50

Κατα τη γνωμη μου ο wel6eck ειναι πολυ καλος παικτης πιστευω θα 6οηθησει.
xristostsaou

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB