- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 14:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
raysod έγραψε:Τα παιχνίδια στο ps plus ανανεώνονται την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα οπότε τα περιμένουμε την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου…
Λογικά η ανακοίνωση για το ποια θα είναι αυτά τα παιχνίδια θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες…
Λογικα αυριο ολο και κατι θα μαθουμε τι παιχνιδια θα βαλουν.Ασχετο...αλλα 3 Σεπτεμβριου θα βγει για το PSVita το Don’t Starve: Giant Edition.Το καλο ειναι οτι οσοι εχουν κατεβασει το ¨σκετο" Don’t Starve για το PS4,η απλα το εχουν προσθεσει στην λιστα τους,θα μπορουν να το κατεβασουν και στο PSVita. http://blog.eu.playstation.com/2014/08/25/dont-starve-giant-edition-sets-camp-ps-vita-next-week/
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
raysod έγραψε:Το έβαλα και εγώ στην προηγούμενη σελίδα evergray για το don’t starve, ότι θα είναι cross platform, απλά δεν γνωρίζουμε αν όσοι φίλοι στο pS4 το έχουν δωρεάν από το plus (υποθέτω σχεδόν όλοι χα χα) αν θα μπορούν να το κατεβάσουν και στο βητάκι…
Η πλάκα είναι ότι πέρασε ο μήνας και δεν κατάφερα να δω κανένα από τα 4 παιχνίδια του plus Αυγούστου για το βήτα ακόμη… Τα έχω κατεβάσει αλλά δεν τα έχω τρέξει ακόμη… :p
Sorry @raysod αλλα δεν το ειδα οτι το ειχες γραψει.Εγω παντος διαβασα οτι οσοι το εχουν θα μπορουν να το κατεβασουν.Τωρα να "βλεπει" οτι το εχεις μεσο Plus και να μην σε αφηνει,το βλεπω καπως απιθανο.
Οσο για τα παιχνιδια του Αυγουστου με διαφορα παιξε το FEZ και μετα Lego.Τα υπολοιπα και να μην τα παιξεις δεν χανεις και τιποτα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
mariodm22 έγραψε:Καλημερα παιδες . Να σας ρωτησω ... Τωρα αυτα που εγιναν με τα Hacking να κανω ανανεωση Psn Plus ή να περιμενω να ηρεμησιυν τα πραγματα γιατι διαβασα στο ιντερνετ για αρκετς υποκλοπες χρηστων ?
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony δεν έγινε καμία υποκλοπή στοιχείων/χρηστών στην πρόσφατη επίθεση DDOS. Δε νομίζω να υπάρχει φόβος για κάτι τέτοιο και θα σου πρότεινα να ανανεώσεις.
Ορίστε και η αντίστοιχη είδηση:
http://www.enternity.gr/Article/Games/News/PSN-DDOS-Attack-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-accounts/25444.html

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης