Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό malkataz » 16 Ιουν 2014, 09:40

TheLuckyShamrock έγραψε:Χρειάζομαι βοήθεια. Έχω το Fallout 3 κανονικά στα Αγγλικά, αλλά ένας Γερμανός μού έδωσε 3 dlcs του στη Γερμανική γλώσσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξω τη γλώσσα; Έστω και με ένα unofficial patch; Ευχαριστώ προκαταβολικά και ευελπιστώ σε βοήθεια.

Για PC ή για άλλη κονσόλα;
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Zarkadas » 16 Ιουν 2014, 20:55

Για την ώρα περιμένω το dlc για το Dark Souls 2, το pre sequel του borderlands και φυσικά Witcher 3 γι αυτό έχω ξεθάψει μερικά adventure games σαν το "Jack Orlando" και το "I have no mouth but i must scream" όσο περιμένω και αν βαρεθώ λύνω καμιά case στο LA Noir ή κανένα KOTH στο Injustice
Άβαταρ μέλους
Zarkadas

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Ιουν 2014, 21:29

malkataz έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Χρειάζομαι βοήθεια. Έχω το Fallout 3 κανονικά στα Αγγλικά, αλλά ένας Γερμανός μού έδωσε 3 dlcs του στη Γερμανική γλώσσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξω τη γλώσσα; Έστω και με ένα unofficial patch; Ευχαριστώ προκαταβολικά και ευελπιστώ σε βοήθεια.

Για PC ή για άλλη κονσόλα;

Για pc. Το παιχνίδι είναι στο steam.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 18 Ιουν 2014, 21:07

Κανείς εντέλει δεν μπορεί να με βοηθήσει με το πρόβλημα που έχω στο Fallout 3;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Ιουν 2014, 23:09

Τέλος με το Ε Π Ι Κ Ο Tomb Raider.Τέτοιο feeling κι εγώ δεν ξέρω πότε είχα να νιώσω σε videogame.ΑΑΑ παραγωγή με τρομερά γραφικά,απολαυστικό πιστολίδι,εξερεύνηση,εθιστική συλλογή καλουδιών και αναβάθμισης του χαρακτήρα και των όπλων του,καλογραμμένο story και σε αρκετά σημεία κινηματογραφικό.Οκ ξεφεύγει από τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς αλλά όταν έχεις όλα αυτά τα στοιχεία πως να μην το λατρέψεις.10άρι από μένα και τρομερό come back της Lara που είχε βαλτώσει τελευταία.Αρχή με Spec Ops:The Line.

Edit:Το Specs Ops:The Line ήταν απίστευτα μικρό σε διάρκεια!Κι εκεί που νόμιζα πως είναι ακόμη ένα τυπικό FPS,το story του με άφησε μακάκα.Εξαιρετική αντιπολεμική-αντιηρωική ιστορία με φινάλε έκπληξη
τα δε endings του και ειδικά ο επίλογος,εκπληκτικά
.H δε φράση του παιχνιδιού(από τις loading οθόνες)"to kill for yourself is murder,to kill for your goverment is heroic" τα λέει όλα.Αρχή με το Puppeteer που αισθητικά σκίζει και μοιάζει πολύ στο Little Big Planet.
Τελευταία επεξεργασία από mysterious και 22 Ιουν 2014, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 21 Ιουν 2014, 16:46

Το εχω ριξει στο Pokemon Y! Απλα με τοσα μικροπραγματα που σου εχει να ελεγχεις, μετα απο 17 ωρες ειμαι ακομη στο 1ο εμβλημα...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 22 Ιουν 2014, 16:17

Ξεκινησα Trine 2 στο Ps4 . Τρομερο με πολυ ωραια γραφικα και εχει και 3D mode για οσους εχουν 3D τηλεοραση !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Sensei » 23 Ιουν 2014, 14:28

Παίζω το MyCareer του NBA 2k14..Έχω κολλήσει αλλά το θέμα είναι ότι έχει αρκετά θεματάκια που με τσαντίζουν απίστευτα !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 23 Ιουν 2014, 16:30

Sensei έγραψε:Παίζω το MyCareer του NBA 2k14..Έχω κολλήσει αλλά το θέμα είναι ότι έχει αρκετά θεματάκια που με τσαντίζουν απίστευτα !

Σχεδόν όλα τα ματς, ειδικά στην πρώτη σεζόν, είναι scripted και πρέπει πολλές φορές να κουβαλήσεις την ομάδα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το να μην βάζουν τίποτα οι συμπαίκτες στην τελευταία περίοδο, ο αντίπαλος να σουτάρει μόνο άχαστα από την φυσούνα, γελοία επιθετικά φάουλ κτλ.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό malkataz » 23 Ιουν 2014, 16:33

Skyrim Legendary Edition! Είχα να ασχοληθώ με τέτοιο παιχνίδι εδώ και χρόνια από τότε που έπαιζα Oblivion και Fallout 3! Το λίγο που έχω δει μου αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB