- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 00:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Μολις τελειωσα το Infamous second son στο Ps4 . Ειδα το βιντεακι με τον καρετσο που το επαιζε και μου κινησε το ενδιαφερον . Πολυ καλο παιχνιδι , δεν το περιμενα να πω την αληθεια , γραφικαρες και ωραιο story . Απο εβδομαδα σκεφτομαι να παιξω το brothers a tale of two sons .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
mariodm22 έγραψε:Μολις τελειωσα το Infamous second son στο Ps4 . Ειδα το βιντεακι με τον καρετσο που το επαιζε και μου κινησε το ενδιαφερον . Πολυ καλο παιχνιδι , δεν το περιμενα να πω την αληθεια , γραφικαρες και ωραιο story . Απο εβδομαδα σκεφτομαι να παιξω το brothers a tale of two sons .
απιστευτο παιχνιδι, με πολυ απλο gameplay αλλα με φοβερα τοπια και ενα παρα πολυ προσεγμενο στορυ
ειναι λιγο mind fuck το παιχνιδι που πρεπει να χειριζεσαι και τους 2 ταυτοχρονα αλλα σε playstation(λογο στο οτι ειναι στο ιδιο υψος τα dualshock) το συνηθιζεις πιο γρηγορα σε σχεση με το 360 που το επαιξα
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
mariodm22 έγραψε:Μολις τελειωσα το Infamous second son στο Ps4 . Ειδα το βιντεακι με τον καρετσο που το επαιζε και μου κινησε το ενδιαφερον . Πολυ καλο παιχνιδι , δεν το περιμενα να πω την αληθεια , γραφικαρες και ωραιο story . Απο εβδομαδα σκεφτομαι να παιξω το brothers a tale of two sons .
Αν εισαι απο αυτους που παιζουν παιχνιδια για να χαλαρωσουν και να περασουν ευχαριστες στιγμες μη παιξεις το brothers... θα σε ψυχοπλακωσει.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
καινουργιο βιντεο απο το καναλι μας.το παιχνιδι που παιξαμε ηταν το Murdered Soul Suspect,δειτε το βιντεο και αν εχετε την καλοσυνη καντε και μια εγγραφη στο καναλι,ευχαριστουμε.
https://www.youtube.com/watch?v=wPclM4h ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=wPclM4h ... e=youtu.be
-
darhe - Δημοσιευσεις : 3
Παίζω τώρα το Journey of a Roach. Παιχνιδάρα. Και να μου το λέγανε, δε θα το πίστευα ότι είναι τόσο καλό παιχνίδι. Είχε που είχε την παιχνιδάρα το Deponia, έβγαλε η Daedalic Entertainment και το Journey of a Roach για να συνεχίσει τα αριστουργήματα. Μπράβο τους.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Παιδια εχετε δικιο για το Brothers a tale of sons . H αληθεια ειναι πως το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι αρκετα ενδιαφερον αλλα μελαγχολικο . Δεν αντεξα το ξεκινησα και απο την αρχη που πεθανε η μητερα των παιδιων με επιασε ενα ψυχοπλακωμα . χαχαχα . Παντως θα το συνεχισω γιατι εχει μουντο καιρο αυτες τις μερες και ειναι οτι πρεπει ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Τέλος με τον εκπληκτικό Niko Bellic(η προφορά του επική!)του GTA 4.Όπως πάντα gameplay και διάλογοι-χιούμορ άψογα και μ'άρεσε που περνούσαν αρκετά μηνύματα για τον πόλεμο με αφορμή τα βιώματα του ήρωα.Αρχή με Lone Survivor.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες