Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 05 Ιουν 2014, 23:13

Εγώ παίζω Outlast This is very scary
Άβαταρ μέλους
Stamatis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Ιουν 2014, 10:22

WATCH DOGS(ΑΘΛΙΟ ΣΤΟ 360)
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Ιουν 2014, 17:38

Μολις τελειωσα το Infamous second son στο Ps4 . Ειδα το βιντεακι με τον καρετσο που το επαιζε και μου κινησε το ενδιαφερον . Πολυ καλο παιχνιδι , δεν το περιμενα να πω την αληθεια , γραφικαρες και ωραιο story . Απο εβδομαδα σκεφτομαι να παιξω το brothers a tale of two sons .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Ιουν 2014, 18:41

mariodm22 έγραψε:Μολις τελειωσα το Infamous second son στο Ps4 . Ειδα το βιντεακι με τον καρετσο που το επαιζε και μου κινησε το ενδιαφερον . Πολυ καλο παιχνιδι , δεν το περιμενα να πω την αληθεια , γραφικαρες και ωραιο story . Απο εβδομαδα σκεφτομαι να παιξω το brothers a tale of two sons .

απιστευτο παιχνιδι, με πολυ απλο gameplay αλλα με φοβερα τοπια και ενα παρα πολυ προσεγμενο στορυ
ειναι λιγο mind fuck το παιχνιδι που πρεπει να χειριζεσαι και τους 2 ταυτοχρονα αλλα σε playstation(λογο στο οτι ειναι στο ιδιο υψος τα dualshock) το συνηθιζεις πιο γρηγορα σε σχεση με το 360 που το επαιξα
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 06 Ιουν 2014, 20:43

mariodm22 έγραψε:Μολις τελειωσα το Infamous second son στο Ps4 . Ειδα το βιντεακι με τον καρετσο που το επαιζε και μου κινησε το ενδιαφερον . Πολυ καλο παιχνιδι , δεν το περιμενα να πω την αληθεια , γραφικαρες και ωραιο story . Απο εβδομαδα σκεφτομαι να παιξω το brothers a tale of two sons .

Αν εισαι απο αυτους που παιζουν παιχνιδια για να χαλαρωσουν και να περασουν ευχαριστες στιγμες μη παιξεις το brothers... θα σε ψυχοπλακωσει.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό aggosgr » 07 Ιουν 2014, 11:35

μολις κατεβασα το Fear και μπορω να πω οτι δεν ειναι ασχημο.Αντιθετως το Α.Ι ειναι πολυ εξυπνο ενω παραλληλα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και στους αλλους τομεις του παιχνιδιου.
aggosgr

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό darhe » 07 Ιουν 2014, 14:24

καινουργιο βιντεο απο το καναλι μας.το παιχνιδι που παιξαμε ηταν το Murdered Soul Suspect,δειτε το βιντεο και αν εχετε την καλοσυνη καντε και μια εγγραφη στο καναλι,ευχαριστουμε.
https://www.youtube.com/watch?v=wPclM4h ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
darhe

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Ιουν 2014, 00:56

Παίζω τώρα το Journey of a Roach. Παιχνιδάρα. Και να μου το λέγανε, δε θα το πίστευα ότι είναι τόσο καλό παιχνίδι. Είχε που είχε την παιχνιδάρα το Deponia, έβγαλε η Daedalic Entertainment και το Journey of a Roach για να συνεχίσει τα αριστουργήματα. Μπράβο τους.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 08 Ιουν 2014, 15:20

Παιδια εχετε δικιο για το Brothers a tale of sons . H αληθεια ειναι πως το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι αρκετα ενδιαφερον αλλα μελαγχολικο . Δεν αντεξα το ξεκινησα και απο την αρχη που πεθανε η μητερα των παιδιων με επιασε ενα ψυχοπλακωμα . χαχαχα . Παντως θα το συνεχισω γιατι εχει μουντο καιρο αυτες τις μερες και ειναι οτι πρεπει ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mysterious » 09 Ιουν 2014, 22:40

Τέλος με τον εκπληκτικό Niko Bellic(η προφορά του επική!)του GTA 4.Όπως πάντα gameplay και διάλογοι-χιούμορ άψογα και μ'άρεσε που περνούσαν αρκετά μηνύματα για τον πόλεμο με αφορμή τα βιώματα του ήρωα.Αρχή με Lone Survivor.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB