Αγορά Η/Υ

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 10 Ιούλ 2014, 14:40

Αν εχεις σκοπο μετα απο 1 χρονο να δωσεις χρηματα για μια καινουρια καρτα γραφικων καλυτερα να πας με εναν καλο επεξεργαστη . Ο i7 4770 ειναι ο Top . Και ο i5 4440 ειναι τουμπανο αλλα ο ι7 ειναι καλυτερος ...

Αν εχεις σκοπο να αλλαξεις καρτα γραφικων η συνθεση του raysod αν στον αφησουν χωρις windows ειναι οτι πρεπει αλλα παιχνιδια οπως watch dogs , battlefield 4 δεν θα τα παιζει τοσο καλα οσο η Gtx 750ti .
Aν εχεις σκοπο να μην αλλαξεις καρτα στα επομενα 2 χρονια καλυτερα να πας με Gtx 750ti .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό iatropoulos » 10 Ιούλ 2014, 20:29

ευχαριστω παπα παρα πολυ..σας ειμαι υπερ υπερευγνωμων!
iatropoulos

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό iatropoulos » 10 Ιούλ 2014, 20:32

το πσ απο το e-gate το οποιο κοστιζει 599 ειναι καλυτερο απο την συνθεση απο το e-shop??
iatropoulos

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 10 Ιούλ 2014, 21:43

Η συνθεση που σου εκανα απο το e-shop ειναι καλυτερη και θα σου κρατησει ανετα αλλα 2 χρονια για Ultra gaming και απο τα 2 ετοιμα Pc γιατι εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων ... Η Gtx 750ti ειναι πολυ καλη και οικονομικη . Ειναι κοντα στις προδιαγραφες της Gtx 660 ... Η R9 280 ειναι σαν να λεμε Gtx 770 ...

Απο μεριας επεξεργαστων οι Intel ειναι καλυτεροι αλλα πολυ πιο ακριβοι αλλα στο gaming ο FX 8320 οσο και οι i5 4440 και i7 4770 ειναι κορυφη !!!
mariodm22

Δημοσίευσηαπό nitefish » 11 Ιούλ 2014, 10:55

για gaming εγω δεν θα επερνα ι7 κλειδωμενο. Αν θες intel εγω θα πηγαινα η με τον 4440 για budget και μετα η i5 4690k αντι για τον 4770, φθηνοτερος και μεγαλυτερες επιδοσεις, βεβαια λειπει το hyperthread, αλλα γι'αυτο υπαρχουν οι amd.
nitefish

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό iatropoulos » 11 Ιούλ 2014, 12:00

mariodm22 έγραψε:Η συνθεση που σου εκανα απο το e-shop ειναι καλυτερη και θα σου κρατησει ανετα αλλα 2 χρονια για Ultra gaming και απο τα 2 ετοιμα Pc γιατι εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων ... Η Gtx 750ti ειναι πολυ καλη και οικονομικη . Ειναι κοντα στις προδιαγραφες της Gtx 660 ... Η R9 280 ειναι σαν να λεμε Gtx 770 ...

Απο μεριας επεξεργαστων οι Intel ειναι καλυτεροι αλλα πολυ πιο ακριβοι αλλα στο gaming ο FX 8320 οσο και οι i5 4440 και i7 4770 ειναι κορυφη !!!

Λοιπον το τελαυτεο build που μου εχεις κανει μου αρεσει πολλυ παρα πολυ και μπραβο σου...αλλα ο αδελφος μου δεν θελει να το παριυμε γιατι φοβαται μηπως και δεν ταιριαζουν τα κομματια και δεν λεειτουργει ο υπολογιστης... αν τα παραγγειλω υπαρχει περιπτωση να μην ταιριαζουν γιατι το κουτι λεει οτι υποστιριζει αλλη μητρικη απο αυτη που μου εχεις βαλει ( μπορει να ειναι τερμα χαζο αυτο που λεω αλλα δεν ξερω τιποτα πραγματικα τιποτα απο υπολογιστες γιαυτο ρωταω εσας που ξερετε να μου πειτε....ευχαριστω
iatropoulos

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 11 Ιούλ 2014, 13:49

@iatropoulos ...

Moλις μιλησα με το e-shop και μου ειπαν πως η μητρικη και το κουτι ταιριαζουν μια χαρα . Επισης χωρις χρεωση μπορουν να σου φτιαξουν την συνθεση οι ιδιοι και θα κανουν και τον απαραιτητο ελεγχο αν ταιριαζουν τα κομματια και αν δουλευει ... Επισης μπορεις ειτε απο το τηλεφωνο ( 210 8178700 ) ειτε περνωντας απο το e-shop να μιλησεις με εναν τεχνικο και να λυσει ολες τις αποριες και για τροφοδοτικο και ολα ...

Μου ειπαν πως ολα τα κομματια ταιριαζουν μεταξυ τους αλλα για σιγουρια επειδη οι μνημες Kingston ειναι λιγο περιεργες να βαλεις καποιες αλλες και μου ειπε ποιες και θα σου τις βαλω τωρα ...

1. http://www.e-shop.gr/gskill-f3-12800cl9 ... PER.556216

2. http://www.e-shop.gr/kingston-khx16c9b1 ... PER.550430

3. http://www.e-shop.gr/corsair-cmz8gx3m2a ... PER.549214

Εγω προσωπικα σου προτεινω τις πρωτες δηλαδη τις G.skill 1600MHZ RIPJAWSX Οπου τις ειχα και εγω και ειναι απαιχτες . Και οι corsair ειναι τουμπανο .

Τωρα αν θες να μεινεις στα 600 ευρω σου αφηνω ολα τα υπολοιπα ιδια αλλα σκληρο δισκο αυτον

http://www.e-shop.gr/toshiba-dt01aca050 ... PER.333616

ο οποιος ειναι 500Gb και ο αλλος 1Τb και πας στα 598 ευρω αλλιως με τον αλλον σκληρο πας στα 606 ευρω ... Eπιλεγεις αυτο που σου ταιριαζει ...

Αυτο που σου προτεινω ειναι να κρατησεις απο καθε κομματι τους κωδικους και να περασεις απο ενα e-shop ή να τους παρεις ενα τηλεφωνο και θα σου λυσουν ολες τις αποριες ...

Ελπιζω να σου βγει μια τουμπαναρα συνθεση ( που θα σου βγει δηλαδη ) και να απολαμβανεις gaming !!!
mariodm22

Δημοσίευσηαπό iatropoulos » 11 Ιούλ 2014, 14:29

Με εχεις αφησει αφωνω... δεν ξερω πως να σου περιγραψω ποσο ευγνωμων σου ειμαι... οτι και να πω ειναι λιγο εισαι ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣ.

Ενα ευχαριστω δεν ειναι τιποτα μπροστα στην βοηθεια ου μου εχεις προσφερει!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
iatropoulos

Δημοσίευσηαπό iatropoulos » 11 Ιούλ 2014, 15:02

http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-24 ... PER.807675

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ?
iatropoulos

Δημοσίευσηαπό iatropoulos » 11 Ιούλ 2014, 15:03

http://www.e-shop.gr/corsair-vs-series- ... PER.641159
ΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΒΑΙΜΙΣΗΣ?????/
iatropoulos