Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Μάιος 2014, 18:36

TheLuckyShamrock έγραψε:Ναι, είναι από τις αγαπημένες μου επιστημονικής φαντασίας ταινίες τρόμου το Pandorum. :D Όσο για το Godzilla, είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτό του 1998; Έχει καθόλου πρωταγωνιστές ή απλά αμέτρητους στρατιώτες;

πιο πολύ βλέπεις τους πρωταγωνιστές παρά τον godzilla.είναι καλύτερο από το προηγούμενο για εμένα.απλά το βλέπεις από την πλευρά του ανθρώπου και όχι καταστροφέα godzilla.γενικά είναι πολύ καλή ταινία.τον στρατό πάντως τον βλέπεις ελάχιστα.όχι όπως στα transformers.ελπίζω να απάντησα σε όλα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Μάιος 2014, 03:56

Άρα παίζει και να βλέπεται η νέα ταινία Godzilla. Ελπίζω να έχει και λίγο χιουμοράκι. Thank you.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 24 Μάιος 2014, 01:46

The killing room.Τρομερά ενδιαφέρουσα ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό korko » 27 Μάιος 2014, 22:58

είδα το non stop με τον liam neeson.πραγματικά ότι κάνει αυτός ο άνθρωπος και έχει δράση είναι πολύ καλό.ωραία ταινία με αρκετές καλές σκηνές και ενδιαφέρον υπόθεση
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό game over » 28 Μάιος 2014, 13:50

Police Story 2013 με τσακι τσαν, δεν τρελάθηκα, μέτρια ρε παΐδι μου… (για μένα πάντα)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό korko » 28 Μάιος 2014, 22:44

είδα το the lego movie.καλούτσικη κωμωδία με τον bad cop liam neeson και τον batman να τα σπάνε απλά.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό mysterious » 28 Μάιος 2014, 23:31

Delivery Man και Die Welle(Το Κύμα).Η πρώτη μέτρια κωμωδία που περίμενα περισσότερα λόγω Βινς Βον και η δεύτερη πολύ καλή ταινία που περνάει έξυπνα μηνύματα για το ταμπού των Γερμανών,τον ναζισμό.Βασίζεται και σε αληθινή ιστορία.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 29 Μάιος 2014, 01:41

Ναι, το Die Welle ισχύει ότι είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που μιλάνε για το ρατσισμό. Και mysterious, να δεις και το Das Experiment.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Μάιος 2014, 08:34

Limitless. Καλή ταινία με ένα πολύ πρωτοποριακό σενάριο! Την συνιστώ!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Μάιος 2014, 16:44

TheLuckyShamrock έγραψε:Ναι, το Die Welle ισχύει ότι είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που μιλάνε για το ρατσισμό. Και mysterious, να δεις και το Das Experiment.

Αυτή η ταινία μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό.Και όντως η original λέγεται πως είναι πολύ καλύτερη από την μεταγενέστερη κι ας έχει την ηθοποιάρα τον Adrien Brody.
Άβαταρ μέλους
mysterious

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB