@TheLuckyShamrock Μηπως θυμασαι με τι εποχη και τι λαους ειχε να κανει το παιχνιδι? Αν και δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος λατρης των παιχνιδιων στρατηγικης, καποτε ειχα παιξει γαι καμια ωρα ενα παιχνιδι στο Ps1 που λεγοταν Romance of kingdoms και εστελνες αντιπροσωπους...
Στο θεμα μας τωρα, μολις ξεκινησα το Castlevania Mirror of fate(3ds)!! Δε συγκρινεται με τα κλασικα Metroidvania αλλα ειναι πολυ καλοδουλεμενο και αξιζει σαν ατμοσφαιρα και σαν action για την ωρα. Περιμενω παντως με λαχταρα την φημολογουμενη ανακοινωση του Symphony of the Night2 στην Ε3!!
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 21:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Νομίζω είχε και Ρωμαίους. Ήταν pc game και έμοιαζε κάπως με το Civilization. Αυτά θυμάμαι μόνο.
Θυμάμαι πάντως χαρακτηριστικά το ότι μπορούσες να κάνεις διάφορα πράγματα στον κάθε πρέσβη.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εχοντας ηδη κλεισει 3 ωρες στο mirror of fate, πραγματικα αναρωτιεμαι προς τι οι χαμηλες βαθμολογιες... Το παιχνιδι ειναι πληρες, εχει βαθος στις μαχες και εχει ενωσει πολλα καλα στοιχεια τοσο απο τα metroidvania οσο και απο τα πιο action/hack'n'slash LoS.
Ολα λειτουργουν αψογα, ο σχεδιασμος ειναι προσεγμενος, γενικα τιποτα δε θυμιζει μετριο/κακο παιχνιδι... Ακομη και πολυ ψαξιμο για μυστικα εχει, ενω το συναισθημα που μου δημιουργει οταν παιζω ειναι ακριβως αυτο που ειχα με καθε castlevania. Πραγμα που σημαινει οτι σεβαστηκαν αρκετα τις ριζες του παιχνιδιου.
Οκ ειναι λιγο πιο προσιτο καθως τα saves ειναι πιο συχνα και υπαρχουν checkpoints και μεσα στους αρχηγους(που ειναι αρκετα ενδιαφεροντες και δυσκολοι), αλλα προσπαθησαν να κανουν κατι λιγο διαφορετικο! Και νομιζω τα καταφερνουν πολυ καλα.
Ολα λειτουργουν αψογα, ο σχεδιασμος ειναι προσεγμενος, γενικα τιποτα δε θυμιζει μετριο/κακο παιχνιδι... Ακομη και πολυ ψαξιμο για μυστικα εχει, ενω το συναισθημα που μου δημιουργει οταν παιζω ειναι ακριβως αυτο που ειχα με καθε castlevania. Πραγμα που σημαινει οτι σεβαστηκαν αρκετα τις ριζες του παιχνιδιου.
Οκ ειναι λιγο πιο προσιτο καθως τα saves ειναι πιο συχνα και υπαρχουν checkpoints και μεσα στους αρχηγους(που ειναι αρκετα ενδιαφεροντες και δυσκολοι), αλλα προσπαθησαν να κανουν κατι λιγο διαφορετικο! Και νομιζω τα καταφερνουν πολυ καλα.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
A ναι αυτο που το πας! Οταν ανοιγεις 3d ειναι σαν να παιζεις αλλο παιχνιδι. Απο τις αρτιοτερες υλοποιησεις του.
Πολυ αστοχες οι κριτικες που το θαβουν και εδω δε δεχομαι κανενα "προσωπικο γουστο". Προκειται για τιτλο που και να μη σου αρεσει το στυλ του η δεν ξερω εγω τι αλλο, το 7 το βαζεις και μονο για το οτι λειτουργει αψογα.
Εγω φταιω που τρομαξα και δε το προπαρειγγηλα.
Πολυ αστοχες οι κριτικες που το θαβουν και εδω δε δεχομαι κανενα "προσωπικο γουστο". Προκειται για τιτλο που και να μη σου αρεσει το στυλ του η δεν ξερω εγω τι αλλο, το 7 το βαζεις και μονο για το οτι λειτουργει αψογα.
Εγω φταιω που τρομαξα και δε το προπαρειγγηλα.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Συνεχιζω με το Assassins Creed Black flag και ειμαι στο 7ο sequence απο τα 13 που εχει συνολικα,σε καμια εβδομαδα το πολυ λογικα θα το εχω τελειωσει
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Απέκτησα το Fallout 3 στο steam. Αξίζει να αποκτήσω και κάποιο dlc του ή όχι; Το σπαστικό είναι ότι μου έχει κολλήσει κιόλας κανά δυο φορές.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Το New Vegas δεν είναι dlc - είναι το επόμενο παιχνίδι Fallout. Είναι κανονικό base game δηλαδή, όχι dlc τού Fallout 3.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες