- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 09:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Tελειωσα εχθες το brothers a tale of two sons και ΞΕΝΕΡΩΣΑ τη ζωη μου. Πολυ ασχημο τελος πολυ θλιψη. παιζεις παιχνιδια για να χαλαρωνεις και να χαρεις και να διασκεδαζεις. ΑΝ ειναι να με πιανει καταθλιψη δε θελω.... Τελευταια φορα που παιζω τετοιου ειδους παιχνιδια.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Εδώ και αρκετό καιρο payday 2 (ps3) που είχα αγοράσει κάποτε 15 γιουρια, μακάρι να μην είχα κάνει… για μένα πολύ μουφα, το game έχει πολλά glitch και laggαρει αρκετά, το χειρότερο είναι ότι ολλο freezare και θελει το ps3 restart, γενικά σε ολλα faIlια, πολύ καλύτερο το πρώτο payday σε άλλα. Τέλος πάντων σε άλλους μπορεί να άρεσε το 2 έμενα όχι…
Τελευταία επεξεργασία από game over και 13 Μάιος 2014, 22:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
χθες τελείωσα το mirror's edge...Mε κούρασε λίγο τελικά προς το τέλος κυρίως λόγω του χειρισμού καθώς ένιωθα ότι πολλές φορες δεν υπάκουε στις εντολές μου αλλά πολλές φορές έχανα λόγω μικρης παρέκλισης λάθους χειρισμού.Κατα τα άλλα ήταν αρκετά ωραίο,πρωτότυπο!!! κυρίως,(επιτέλους δλδ κάτι διαφορετικό),όχι πολύ πιου πιου και πολύ ωραία χρώματα.Απο ιστορία δεν κατάλαβα και πολλά και μου άρεσε το τέλος αρκετά καθώς ήταν γρήγορο και χωρίς πολλές φανφάρες...
Τώρα αρχισα το πρώτο infamous.
Τώρα αρχισα το πρώτο infamous.
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Τέλος με το εξαιρετικό Resistance 3(μακράν το καλύτερο της σειράς)και αρχή με Orange box.Όλα τα πρόσφατα παιχνίδια. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
game over έγραψε:Εδώ και αρκετό καιρο payday 2 (ps3) που είχα αγοράσει κάποτε 15 γιουρια, μακάρι να μην είχα κάνει… για μένα πολύ μουφα, το game έχει πολλά glitch και laggαρει αρκετά, το χειρότερο είναι ότι ολλο freezare και θελει το ps3 restart, γενικά σε ολλα faIlια, πολύ καλύτερο το πρώτο payday σε άλλα. Τέλος πάντων σε άλλους μπορεί να άρεσε το 2 έμενα όχι…
single player ειναι εμετικο παιχνιδι. ολο προβληματα και απελπιστικα βαρετο και με ελεεινο ΑΙ εποχης ps2 (και πολυ εβαλα). Αλλα Online co-op εχει πολυ γελιο
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
mysterious έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Ε καλά, τα Fallout και τα Elder Scrolls είναι τρομερά παιχνίδια, αλλά τα έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν. Τα άλλα παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν καν. xD Πάντα όταν είναι να ξοδέψω λεφτά για παιχνίδι, το σκέφτομαι πάρα πολύ και δε βρίσκω σχεδόν τίποτα.
Το steam έχει συνέχεια προσφορές οπότε θα ήταν καλό να περιμένεις για να χτυπάς καλά παιχνίδια σε καλές τιμές.
Mysterious, τώρα μου έμειναν 36 ευρώ στο steam wallet. Το Murdered: Soul Suspect κάνει 36 ευρώ στο steam launcher και 30 ευρώ στο steam μέσω browser (μη με ρωτήσεις, ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί έχει διαφορετική έκπτωση στο καθένα τους). Είναι κρίμα να χαλάσω όλα τα λεφτά σε ένα μόνο παιχνίδι, οπότε θα το παρατήσω, ελπίζοντας ότι σε μερικές δεκάδες χρόνια θα πέσει η τιμή του και θα περιμένω απλά να αγοράσω μερικά παιχνίδια σε steam sales. Ούτως ή άλλως, θα προτιμούσα να χαλάσω τα λεφτά μου σε τίποτα multiplayer παιχνίδια.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
"ελπίζοντας ότι σε μερικές δεκάδες χρόνια θα πέσει η τιμή του"
Xαχαχαχα.Όντως είναι κρίμα να φύγουν όλα σ'ένα μόνο παιχνίδι.Καλύτερα να περιμένεις για προσφορές.
Xαχαχαχα.Όντως είναι κρίμα να φύγουν όλα σ'ένα μόνο παιχνίδι.Καλύτερα να περιμένεις για προσφορές.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ελπίζω να το γράφω αυτό στο κατάλληλο θέμα: Ψάχνω απεγνωσμένα ένα παιχνίδι εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Το είχα παίξει σαν demo πριν αρκετά χρόνια, αλλά δε θυμάμαι πολλά για αυτό. Τα μόνα που θυμάμαι είναι ότι ήταν στρατηγικής, έμοιαζε λιγουλάκι με το Civilization και μπορούσες να έχεις κάποιον πρέσβη στις αντίπαλες πόλεις. Και μπορούσες αν ήθελες, στον κάθε πρέσβη, να έκανες διάφορα πράγματα που προφανώς θα είχαν και ένα αντίκτυπο. Για παράδειγμα, μπορούσες να τον στείλεις στα κάτεργα και να τον εξαφάνιζες από προσώπου γης ή μπορούσες να τον βράσεις σε ένα καζάνι ή μπορούσες να τον αποκεφαλίσεις και να στείλεις το κεφάλι του στην αντίπαλη πόλη. Προσπαθώ εδώ και χρόνια να θυμηθώ πώς λεγόταν το παιχνίδι αυτό. Μήπως το ξέρει κανένας; Θα το εκτιμούσα απεριόριστα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες