Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 15 Μάιος 2014, 13:32

Εμένα πάντα μου άρεσαν οι ταινίες και τα παιχνίδια με zombies και γενικά με Doom's Day καταστάσεις :D
Τώρα τελευταία με το το The Walking Dead, βέβαια, έχει αναζωπυρωθεί το παλιό κόλλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Μάιος 2014, 13:54

Έχεις παίξει δηλαδή και Dead Rising και Dead Island; :D Περιμένω κιόλας πώς και πώς το Dying Light.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό game over » 15 Μάιος 2014, 14:15

Robocop, δεν τρελάθηκα… βασικά την θεωρώ μέτρια…
The Hungover Games , πολύ καλή ταινιούλα , έμενα μαρεσε αρκετά και είχε φάση και το προτείνω !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 15 Μάιος 2014, 17:39

Είδα το Transendence με τον Γιάννη τον Ντεπ.Πρωτότυπο concept,κομματάκι υπερβολικό,υπάρχει μια mindfuck αύρα γύρω απο την ταινία και ένα πολύ...Νολανικό φινάλε.Άξιζε.Εγκρίνω.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Μάιος 2014, 19:13

Το νυχτερινό τρένο για την Λισαβόνα.Αν και δεν το περίμενα ήταν εξαιρετική και με το κουβάρι της ιστορίας να ξετυλίγεται με πολύ ενδιαφέρον.
Μ'άρεσε και η αντίθεση του τρένου.Στην αρχή το χρησιμοποίησε σε μια απόφαση καρδιάς και εκτός λογικής και στο τέλος το απέφυγε για τους ίδιους λόγους.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό korko » 17 Μάιος 2014, 08:56

είδα χθες το godzilla.καλή γενικά σαν ταινία,όχι σαν τις κλασσικές με αμέτρητες καταστροφές αλλά πιο πολύ με συναίσθημα.γενικά μου άρεσε αλλά δεν χόρτασα τον godzilla.θα ήθελα να είχε περισσότερο χρόνο και πιο πολύ καταστροφή...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό malkataz » 20 Μάιος 2014, 09:43

Είδα τους Ναυπόφορους Γείτονες... Μέτρια ταινία, την περίμενα αρκετά καλύτερη για να είμαι ειλικρινής...
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό master » 20 Μάιος 2014, 13:44

korko έγραψε:είδα χθες το godzilla.καλή γενικά σαν ταινία,όχι σαν τις κλασσικές με αμέτρητες καταστροφές αλλά πιο πολύ με συναίσθημα.γενικά μου άρεσε αλλά δεν χόρτασα τον godzilla.θα ήθελα να είχε περισσότερο χρόνο και πιο πολύ καταστροφή...

και εγω την ειδα ωραια ταινια godzilla για να εχει περισσοτερη καταστροφη θα επρεπε η ταινια να ειχε περισοτερη ωρα και πιστευω οτι θα ηταν λιγο κουραστικο ομως να βλεπεις συνεχεια το ιδιο
Τελευταία επεξεργασία από master και 21 Μάιος 2014, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Μάιος 2014, 16:05

Pandorum και Dallas buyers club.Το πρώτο καλογυρισμένο διαστημικό θρίλερ που θυμίζει Dead Space και για το δεύτερο τι να πεις για την ερμηνεία του Μακόναχι.Το όσκαρ το άξιζε για πλάκα και ας είχε εξαιρετική ερμηνεία ο Ντι Κάπριο στο Λύκο της Γουόλ Στριτ.Δεν τον είχα σε εκτίμηση ως ηθοποιό αλλά πραγματικά από την αρχή μέχρι το τέλος έδωσε ρεσιτάλ.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 20 Μάιος 2014, 17:03

Ναι, είναι από τις αγαπημένες μου επιστημονικής φαντασίας ταινίες τρόμου το Pandorum. :D Όσο για το Godzilla, είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτό του 1998; Έχει καθόλου πρωταγωνιστές ή απλά αμέτρητους στρατιώτες;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB