- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 15:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dark Souls II
Αγορασα το παιχνιδι προχθες απο τοπικο μαγαζακι 30 ευρω . Στην αρχη ημουν επιφυλακτικος γιατι το πρωτο το ειχα ξεκινησει και το αφησα μετα απο λιγο . Μου φανηκε αρκετα δυσκολο και ηθελε γενικα χρονο για να το μαθω . Το 2 πραγματικα ειναι φανταστικο . Πολυ ωραια γραφικα και μου φαινεται πιο βατο . Πολυ ωραιοι χαρακτηρες και τρομερο gameplay . Βεβαια για καποιους ειναι το ιδιο το πρωτο με το δευτερο και απλα ειναι μια συνεχεια αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να πω την αποψη μου με σιγουρια γιατι δεν εχω και πολυ εμπειρια στην σειρα dark souls . Αξιζει τα λεφτα του και οσοι δεν εχετε ξαναπαιξει ποτε dark souls σαν και μενα σαν το συνιστω . Ωραιο παιχνιδακι αλλα θα φατε κολλημα !!! χαχαχα .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Stamatis έγραψε:Παιδιά κοιτάξτε για τα νέα 3 DLC του Dark Souls 2 είναι επικά
Εντωμεταξύ είχανε κάνει δηλώσεις ότι δεν θα υπάρξει DLC αλλά απ' ότι φαίνεται είναι πολλά τα λεφτά...
Και ο κόσμος ενθουσιασμένος ανυπομονεί να τους επικροτήσει γι'αυτό. Βεβαίως κάποια στιγμή στο μέλλον όταν κατόπιν εορτής η μόδα των DLCs θα έχει γυρίσει εναντίον του (όπως έχει ήδη γίνει σε πολλές περιπτώσεις) θα αρχίσει να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του στα διάφορα comments sections και forums για το πόσο "έχει ξεφύγει η κατάσταση".
Δεν αναφέρομαι σε σενα βεβαίως Σταμάτη, αλλά μου έδωσες την αφορμή.

-
gsmaggiore - Δημοσιευσεις : 59
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες