Assassin’s Creed IV: Black Flag

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 27 Νοέμ 2013, 10:40

Assassin's Creed IV: Black Flag Graphics Comparison

Compare the Xbox One, Playstation 4, and PC platforms in this graphical mashup from Assassin's Creed IV: Black Flag.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό marine » 02 Δεκ 2013, 16:48

Shepard έγραψε:Assassin's Creed IV: Black Flag Graphics Comparison

Compare the Xbox One, Playstation 4, and PC platforms in this graphical mashup from Assassin's Creed IV: Black Flag.

PC>PS4>XBOXONE
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Δεκ 2013, 16:55

Λοιπόν, σε εμένα, όταν έπαιζα το παιχνίδι, συνέβη ένα πολύ αστείο bug, για το οποίο δυστυχώς δεν κράτησα αποδείξεις. Μπαίνοντας στη βάρκα και πατώντας return to ship, βρέθηκα αντιμέτωπος με μια περίεργη έκπληξη. Μόλις γύρισα στο πλοίο, τα πόδια του Edward Kenway στεκόντουσαν πάνω στο τιμόνι. Βλέποντας πιο γενικά την εικόνα, παρατήρησα ότι το πλοίο ήταν ΚΑΘΕΤΑ με φάτσα προς τη θάλασσα και μάλιστα, ψηλά στον ουρανό. Δηλαδή, έβλεπα σε μεγάλη απόσταση τη θάλασσα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό το bug;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό master » 03 Δεκ 2013, 20:42

την ιστορια την ειδα μεσω youtube φοβερο γεματο περιπετεια !
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Διαθέσιμο το Assassin’s Creed 4: Illustrious Pirates DLC

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Ιαν 2014, 14:41

Από σήμερα, οι παίκτες του Assassin’s Creed 4: Black Flag, μπορούν να κατεβάσουν το νέο DLC με τίτλο «Illustrious Pirates». Το νέο περιεχόμενο προσθέτει μία νέα single-player αποστολή (Black Island), νέες στολές, καθώς και άλλα αντικείμενα για το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι το Illustrious Pirates DLC διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους season pass, ενώ σε διαφορετική περίπτωση κοστίζει 9.99€.

Εικόνα

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι κάτοχοι PlayStation και PC, θα μπορούν να κατεβάσουν το εν λόγω DLC από αύριο 9 Ιανουαρίου.

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-Assassin%E2%80%99s-Creed-4-Illustrious-Pirates-DLC/21053.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 11 Μάιος 2014, 16:53

Ειμαι αυτη τη στιγμη στο sequence 4 και μεχρι στιγμης το παιχνιδι μου φαινεται αρκετα καλο,ενω τα γραφικα παραμενουν σε υψηλο επιπεδο.Μεχρι στιγμης μου φαινεται ανωτερο του AC 3,και η μαχη εχει καποιες μικρες βελτιωσεις και παραμενει πολυ διασκεδαστικη,αν και λιγο ευκολη που δε με ενοχλει πολυ ομως.Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ο βασικος πρωταγωνιστης,ο Edward δεν εχει-τουλαχιστον προς το παρον-καμια σχεση με τους Assassins και μου θυμιζει εντονα το AC 3,οπου και εκει ο Connor ηταν τουλαχιστον για μενα,ο χειροτερος AC που εχουμε δει.Ελπιζω στην πορεια να αλλαξει αυτο,αν και δε το βλεπω καθως ο τιτλος δειχνει να ασχολειται αποκλειστικα και μονο με τους πειρατες και οχι με τους Assassins.Επισης καλα και ωραια αυτα τα νησακια και μερικες πολεις απο εδω και απο εκει,ομως το γεγονος οτι το 70% του χρονου το περνας στην θαλασσα(αν θυμαμαι καλα οι ιδιοι το ειχαν πει κιολας αυτο)και μονο το 30% του παιχνιδιου στη ξηρα,δε μου φαινεται οτι καλυτερο διοτι το free run και γενικα το parkour στοιχειο εχει μειωθει παρα πολυ
ΥΓ τα fragments αποκαλυπτουν τιποτα το σημαντικο ή τζαμπα κοπος ειναι να τα μαζευω?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 05 Ιουν 2014, 23:59

Το Assassin's Creed IV: Black Flag είναι τέλειο και όποιος είναι για silent παιχνίδια είναι στο σωστό δρόμο ;)
Άβαταρ μέλους
Stamatis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Ιουν 2014, 17:41

To τσιμπησα σε προσφορα για Ps4 19.90 πριν λιγες μερες ευρω αλλα ακομα δεν το εχω παιξει.Φαινεται πολυ καλο αλλα στην πραξη θα δειξει ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 30 Ιουν 2014, 19:17

Τελος για μενα το πολυ καλο AC Black Flag.Απο αποψη ιστοριας ισως να ηταν καπως αδυναμο,αλλα σιγουρα ειχε τα δυνατα του στοιχεια.Το επιπεδο των cutscenes ηταν κορυφαιου επιπεδου,ο χαρτης του παιχνιδιου πραγματικα τεραστιος με πολλα νησακια,αν και αρκετα απο αυτα εχουν ελαχιστες δραστηριοτητες να κανεις οποτε θα ελεγα πως δεν αξιζει να ασχοληθεις και με ολα,τα forts μου φανηκαν φοβερα και για αυτο τα εκανα ολα,μου θυμισαν λιγο τα αντιστοιχα towers του Brotherhood.
Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις recruit assassins αλλα πειρατες,που ειναι τουλαχιστον εξισου διασκεδαστικο.Μεγαλη ποικιλια οπλων,κορυφαιο συστημα μαχης και πολυ ωραια εφαρμοζεται επισης και το stealth σε αυτο το παιχνιδι.Την ποικιλια των εχθρων την βρηκα καπως μετρια.
Στα του καραβιου βρηκα πολυ διασκεδαστικο το να μονομαχεις με αλλα πλοια για να βελτιωσεις το δικο σου και το kenway's fleet ηταν μια σημαντικη προσθηκη που βοηθησε σε αυτο.
Οσον αφορα το παιχνιδι εξω απο το animus,ουτε κρυο ουτε ζεστη.Σιγουρα βρηκα ενδιαφερον το να χακαρεις computers που σε βοηθουν στο να βρεις σημαντικες απαντησεις σε σχεση με την σειρα(εκανα περιπου 27/33 hacks και 17/20 sticky notes) αλλα μεχρι εκει,ενω πολλες ερωτησεις ακομα εμειναν χωρις απαντηση.(κοιτα να δεις που ουσιαστικα μεσα απο αυτα τα emails μας ειχαν προιδεασει για το Unity που θα ναι στο Παρισι :p)
Τελος υπηρχαν καποιοι φοβερα σχεδιασμενοι χαρακτηρες,οπως ο Blackbeard,ο Vane κτλ κτλ που ηταν σιγουρα ενα σκαλι πιο πανω απο αντιστοιχους του AC3.Επισης η διαρκεια πολυ ικανοποιητικη,πρεπει να μου πηρε κανα 20ωρο πανω κατω. 8.5/10 απο μενα και ευελπιστω σε ενα ακομα καλυτερο AC με την ελευση του Unity,να δουμε
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό kokouman » 30 Ιουν 2014, 19:22

Μολις τελειωσα το απιστευτο Assassin's Creed 2 για xbox360 και σκεφτομουν να παω με την μια για black flag αλλα δεθηκα τοσο πολυ με τον Ezio που σκεφτομαι να παρω και Brotherhood+Revelations πρωτα. Το AC3 θα το κανω skip γιατι μου την δινει.Ομολογω οτι δεν επαιζα ποτε AC παιχνιδια αλλα λογω της αλλαγης με τον Kenway επειδη ξεφυγε απο το πλαισιο και ηταν πειρατης μου κινησαν το ενδιαφερον.Τωρα πορωθηκα !
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB