- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 14:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Assassins Creed Brotherhood
Φοβερο,απο τα αγαπημενα μου AC και βρισκομαι στο sequence 3,καμια σχεση με τα 2 δυο τελευταια Assassins Creed 3 και το Black flag,κλασσεις ανωτερο

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τέλειωσα το Hotline Miami το όποιο τελικά είχε αρκετή πλάκα και φάση , στην αρχή είπα μα καλά τι μουφιδι είναι αυτό και ψιλοστραβοσα … αλλά εντάξει μετά από αρκετή ώρα παιξίματος και αφού είδα κάποια πράγματα άλλαξα γνώμη, όχι ότι τρελάθηκα κιόλας , Και ξεκίνησα το Sly Cooper: Thieves in Time που είναι παιχνιδαρος όπως ήταν και τα προηγούμενα ! 

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Το Hotline Miami είναι απλά ένα indie διαμαντάκι! Από τα καλύτερα indie games που έπαιξα ποτέ!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Το Hotline Miami είναι απλά ένα indie διαμαντάκι! Από τα καλύτερα indie games που έπαιξα ποτέ!
Συμφωνώ. Άνετα το πιο fun game που έχω παίξει. Επίσης οι ατάκες και οι χαρακτήρες είναι όλοι επικοί! Το gameplay που θα ήταν λόγος για rage με έκανε να μην θέλω να σταματήσω.

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες