Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 16:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Με εχει χαλασει λιγο η φετινη σεζον γιατι απεχει λιγο απο τα βιβλια...
Το 6ο επεισοδιο δεν το εχω δει ακομα καθως περιμενω να βραδιασει...
Το 6ο επεισοδιο δεν το εχω δει ακομα καθως περιμενω να βραδιασει...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
korko έγραψε:τι επεισόδιο το σημερινό θεέ μου.ίσως το καλύτερο από όλα από άποψη πλοκής και ερμηνειών.το τέλος πραγματικά είναι τρομερόποιος περιμένει τώρα μια βδομάδα για τη συνέχεια.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Φίλε μου συμφωνώ 1000000000%.Τι Ε Π Ε Ι Σ Ο Δ Ι Α Ρ Α ήταν αυτή!Το τέλος Ε Π Ι Κ Ο!!!!!!!Δε μπορώ να ηρεμήσω λέμε!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious να σου δωσω τα βιβλια να αρχισεις το διαβασμα να πορωθεις περισσοτερο?
Electrical Engineer
-
Χαχα.Είμαι σίγουρος φίλε μου ότι τα βιβλία είναι πολύ καλύτερα(όπως γίνεται πάντα όταν έχουμε να κάνουμε με μεταφορά βιβλίου σε ταινία ή σειρά)κι αυτό είναι το τρομαχτικό επειδή η σειρά είναι εκπληκτική.Τα πρώτα 5 βιβλία νομίζω τα έχουν σε εξαιρετική προσφορά που για μένα είναι τζάμπα σε σχέση με αυτό που προσφέρουν.Δύο είναι οι λόγοι που δεν τα έχω πάρει ακόμα:αμέτρητες σελίδες=πολύς χρόνος,αν και ξέρω ότι δεν θα τα χορταίνω.Κι έτσι πάμε στον βασικότερο λόγο που είναι η σειρά.Θέλω να τελειώσει και μετά να πάρω τα βιβλία αν και έτσι θα πρέπει να περιμένω χρόνια!Σκέφτηκα να διαβάζω μέχρι εκεί που είναι η σειρά αλλά ξέρω πως δεν θα κρατηθώ... 

-
Χμμμ! Ας ειναι καλα το ιντερνετ γιατι πραγματικα τα βρισκεις δωρεαν οπως τα βρηκα εγω και μαλιστα και στα ελληνικα...
Τωρα τα 5 βιβλια ειναι καπου 5000 σελιδες καθαρο γραψιμο γιατι στην αρχη εχει κατι σελιδες με ευχαριστιες, χαρτες και προλογο του μεταφραστη και στο τελος εχει δενδροδιαγραμματα με τις κυριες οικογενειες (παπουδες,παιδια, εγγονια,δισεγγονα) κτλ...
Τωρα τα 5 βιβλια ειναι καπου 5000 σελιδες καθαρο γραψιμο γιατι στην αρχη εχει κατι σελιδες με ευχαριστιες, χαρτες και προλογο του μεταφραστη και στο τελος εχει δενδροδιαγραμματα με τις κυριες οικογενειες (παπουδες,παιδια, εγγονια,δισεγγονα) κτλ...
Electrical Engineer
-
Εγω ξαναρχισα να διαβαζω τα βιβλια, εχω διαβασει σε 2 βδομαδες 340 σελιδες γιατι το παω στο πολυ χαλαρο...
Οσον αφορα τη σειρα τωρα νομιζω πως θα μας ανταμειψουν αρκετα τα επομενα επεισοδια καθως θα γινουν πραματα και θαματα...
Οσον αφορα τη σειρα τωρα νομιζω πως θα μας ανταμειψουν αρκετα τα επομενα επεισοδια καθως θα γινουν πραματα και θαματα...
Electrical Engineer
-
Όντως καλό επεισόδιο με αρκετά δυνατό τέλος.Και πως να μην ανυπομονείς τώρα για το επόμενο...

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες