- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 13:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με το gothic2,τι έπος!!!Πραγματικά τρομερό δυτικό rpg,φοβερή μουσική πολύ απολαυστικός κόσμος,μεγάλοι χάρτες για εξερεύνηση σωστή η επιλογή να μην γίνεται respawn των τεράτων μιας και το farming θα πήγαινε σύννεφο,αλλά δύσκολο γενικά μιας και πρέπει να μπεις σε άλλη φιλοσοφία και η ιστορία του γεμάτη ανατροπές.Η μόνη απογοήτευση ήταν τα boss fights.Λογικά σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και το gothic 3,αλλά μέχρι τότε έχουμε να παίξουμε το dead space(δωρεάν από το origin) Eleusis(το ελληνικό) μόνο βράδυ για να έχουμε ατμόσφαιρα.Κάνα καλό παιχνιδάκι έχετε να προτείνετε απλά λέω όχι rpg μιας και τα λιώνω συνεχώς.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
kokouman έγραψε:exw peksi mono to demo tou raging blast 2 gia xbox kai den me boleuan ta koumpia enw sto battle of z boleuoun kapws
Τότε δεν είσαι της σχολής των combos με τα πολλά κουμπιά χεχε. Δεκτό. Θα διαβάσεις βέβαια το review και πιστεύω θα σε καλύψει

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Kimi Raikkonen έγραψε:kokouman έγραψε:Kalispera paidia,skeftomai na parw to dbz battle of z ? apla de mporw na apofasisw an mou aresi 'h oxi ? an kai eimai latrhs ths seiras den m aresi to susthma p exoun kanei me tis idies kinhseis alla eimai polu fanatikos paixths twn multiplayer kai to sugkekrimeno paixnidi fenetai dunato se auton ton tomea..eixa akousi oti to enternity 8a kanei review panw sto paixnidi alla den to exw dei pou8ena..sorry ama eimai ektos 8ematos
@kokouman καλησπέρα. Έχω αναλάβει προσωπικά το review για το συγκεκριμένο τίτλο της σειράς και μην ανησυχείς πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως το σχετικό άρθρο όταν θα ανέβει και θα απαντηθούν οι απορίες σου. Μιας που είμαι και εγώ λάτρης της σειράς να σου πω ότι αν δεν έχεις παίξει κάποιον προηγούμενο τίτλο π.χ Raiging Blast θα συνιστούσα αγορά προς τα παλιά λημέρια. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις το νέο σύστημα μάχης και το Multipayer με άλλους αντιπάλους για να διασκεδάσεις και να δεις πως δουλεύει και αν είναι του στοιχείου σου, πολύ ευχαρίστως, αλλά θα σου αφήσει μια πικρή κάπως γεύση :S
Δεν ειναι σαν τα Budokai Tenkaichi; Τεσπα περιμενω το review σου διοτι θελω εναν DBZ τιτλο για fighting.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Kimi Raikkonen έγραψε:kokouman έγραψε:Kalispera paidia,skeftomai na parw to dbz battle of z ? apla de mporw na apofasisw an mou aresi 'h oxi ? an kai eimai latrhs ths seiras den m aresi to susthma p exoun kanei me tis idies kinhseis alla eimai polu fanatikos paixths twn multiplayer kai to sugkekrimeno paixnidi fenetai dunato se auton ton tomea..eixa akousi oti to enternity 8a kanei review panw sto paixnidi alla den to exw dei pou8ena..sorry ama eimai ektos 8ematos
@kokouman καλησπέρα. Έχω αναλάβει προσωπικά το review για το συγκεκριμένο τίτλο της σειράς και μην ανησυχείς πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως το σχετικό άρθρο όταν θα ανέβει και θα απαντηθούν οι απορίες σου. Μιας που είμαι και εγώ λάτρης της σειράς να σου πω ότι αν δεν έχεις παίξει κάποιον προηγούμενο τίτλο π.χ Raiging Blast θα συνιστούσα αγορά προς τα παλιά λημέρια. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις το νέο σύστημα μάχης και το Multipayer με άλλους αντιπάλους για να διασκεδάσεις και να δεις πως δουλεύει και αν είναι του στοιχείου σου, πολύ ευχαρίστως, αλλά θα σου αφήσει μια πικρή κάπως γεύση :S
Δεν ειναι σαν τα Budokai Tenkaichi; Τεσπα περιμενω το review σου διοτι θελω εναν DBZ τιτλο για fighting.
@Deathracer2009 έχει αλλάξει ο τρόπος μάχης, έχουν προστεθεί κάποια πολύ μικρά νέα στοιχεία άλλα τίποτα παραπάνω. Ο χώρος που περιβάλλεσαι και η ελευθερία υπάρχει ακόμα ναι, άλλα η μάχη δεν είναι 1vs1. Σε καμία περίπτωση δεν θα τον χαρακτήριζα Budokai Tenkaichi τίτλο γιατί είναι διαφορετικά δομημένο από αυτά που γνωρίζαμε σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Φυσικά και υπάρχει! Βγαίνει κάθε χρόνο (ελπίζω να μην σταματήσει δηλαδή) και μπορείς να το βρεις στο Steam, XBL και PSN, ενώ υπάρχει και σε έκδοση για Android και iOS. Μπορείς να τσεκάρεις το επίσημο site (έχει links για όλες τις εκδόσεις): http://www.wizards.com/magic/Digital/Default.aspx
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες