- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 13:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Dawn of the Dead, Wrong Turn.
Το μεν Dawn το έχω ξαναδεί. Την ευχαριστήθηκα παραπάνω αυτή τη φορά, μη με ρωτήσετε γιατί
To Wrong Turn το έχω ξαναδεί κι αυτό ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Πολύ δυνατή, αν και το "ξέσπασμα" της αγαπημένης μου Dushku σε μια φάση που φωνάζει τον καταραμένο, πολύ κλασικό αμερικανογκομενίστικο φωνητικό σε κακές ταινίες τρόμου.
Να τα δείτε και σεις
Το μεν Dawn το έχω ξαναδεί. Την ευχαριστήθηκα παραπάνω αυτή τη φορά, μη με ρωτήσετε γιατί

To Wrong Turn το έχω ξαναδεί κι αυτό ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Πολύ δυνατή, αν και το "ξέσπασμα" της αγαπημένης μου Dushku σε μια φάση που φωνάζει τον καταραμένο, πολύ κλασικό αμερικανογκομενίστικο φωνητικό σε κακές ταινίες τρόμου.
Να τα δείτε και σεις

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Darkthronen έγραψε:Dawn of the Dead, Wrong Turn.
Να τα δείτε και σεις
Ωραιο το dawn of the dead, δες και το day of the dead που ειναι περιπου ιδιο!
-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
Behind the Candelabra και Frankenstein.Στο πρώτη ταινία ο Μάικλ Ντάγκλας δίνει την ερμηνεία της ζωής του(και οι σκηνές με τον Ματ Ντέιμον απίστευτες!)και η δεύτερη δεν είναι κάτι τρομερό(πολύ κατώτερο από τα Underworld)αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Morfeus χαχαχα thanks για την πρόταση, ήταν έτσι κι αλλιώς στα άμεσα σχέδια. Φυσικά και το έχω δει. Έχω δει όσες ζομποταινίες έχουν βγει, τουλάχιστον από hollywood μεριά και σπάζομαι που δεν μπορώ να δω κάτι καινούριο.
To World War Z από καινούριες ήταν απίστευτα καλή ταινία για το είδος. Ελπίζω και σε άλλες παραγωγές για να ικανοποιηθεί η αδρελινο-τρομο-πάθεια μας
To World War Z από καινούριες ήταν απίστευτα καλή ταινία για το είδος. Ελπίζω και σε άλλες παραγωγές για να ικανοποιηθεί η αδρελινο-τρομο-πάθεια μας

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
To Monuments Men με τον Τ. Κλούνει. Καλό σαν σενάριο και στήσιμο, αλλά ρε παιδιά πολλή προπαγάνδα υπέρ των Αμερικανών. Όλοι οι άλλοι ήταν κακοί: οι Γερμανοί, οι Ρώσοι... Μόνο οι Αμερικάνοι ήθελαν να σώσουν τα μνημεία και τον πολιτισμό του κόσμου. Έλεος πια, αδικούν την ταινία έτσι...
- gfytrakis
- Δημοσιευσεις : 10
Darkthronen έγραψε:Morfeus χαχαχα thanks για την πρόταση, ήταν έτσι κι αλλιώς στα άμεσα σχέδια. Φυσικά και το έχω δει. Έχω δει όσες ζομποταινίες έχουν βγει, τουλάχιστον από hollywood μεριά και σπάζομαι που δεν μπορώ να δω κάτι καινούριο.
Αν δεν σου κάνει κόπο, δεν τις γράφεις να τις έχω για μελλοντικές επιλογές;
Έχω δει μόνο Zombieland και Shaun of The Dead (κωμωδίες, δηλαδή).

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
DaDiRa, αν σου αρέσουν οι μαύρες κωμωδίες με ζόμπι, δες και Doghouse, Braindead (1992), Juan of the Dead, Dead Snow και Dance of the Dead (οι 2 τελευταίες ταινίες μπορεί και να μη σε ξετρελάνουν). Αυτά προς το παρόν. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες