Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Eikichi134 » 18 Μαρ 2014, 00:21

Τωρα αρχισα το Deus Ex: Human Revolution (ντροπη μου που δεν το χα πιασει πολυ νωριτερα) και παραλληλα συνεχιζω και παιζω ακομα GTA V και Rayman Legends.
Άβαταρ μέλους
Eikichi134

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 18 Μαρ 2014, 02:38

TheLuckyShamrock έγραψε:malkataz, πόσο θα ήθελα και εγώ να είχα μια κοπέλα που να της αρέσουν τα games. Αλλά όλες ενδιαφέρονται για shopping, κλπ. :-(

+1
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 18 Μαρ 2014, 06:57

TheLuckyShamrock έγραψε:malkataz, πόσο θα ήθελα και εγώ να είχα μια κοπέλα που να της αρέσουν τα games. Αλλά όλες ενδιαφέρονται για shopping, κλπ. :-(

Ε ναι..αλλα και εσεις οι αντρες (οχι εσυ προσωπικα, η πλειοψηφια) θελετε τις γυναικες στην τρίχα..δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα! Η νύχια θα βάφουμε ή θα παίζουμε! :)

Εγω παίζω Plants VS Zombies Garden Warfare αυτή τη στιγμή με το αγόρι μου, και εχουμε αφήσει και το Dead Island Riptide στην αναμονή..Ωραίο παιχνιδάκι, χαλαρό, διασκεδαστικό. Ίσως οτι καλύτερο εχω παίξει σε shooter τα τελευταια 2 χρόνια. (εξαιρείται το BF3)
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό malkataz » 18 Μαρ 2014, 10:55

Καλά μην νομίζεις πως κι εγώ δεν έχω φάει ατελείωτες ώρες μπροστά από βιτρίνες! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό pilorgr » 18 Μαρ 2014, 12:11

rayman origins προσπαθω να λιώσω... για όσους δεν έχουν δυνατό pc σαν και εμένα δοκιμάστετο τρελη πόρωση το παιχνιδι!!
pilorgr

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 18 Μαρ 2014, 15:27

Σωστά όλα αυτά που λέτε, αλλά εγώ δεν αντέχω να πηγαίνω για shopping με κοπέλα, γιατί ξεκινάω το πρωί και γυρνάω το βράδυ. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 18 Μαρ 2014, 15:50

Assassins Creed 2,βρισκομαι 2 sequences πριν το τελος για να τελειωσω το επος για να συνεχισω μετα ενα αλλο,το Gow Ascension
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 18 Μαρ 2014, 22:27

LEGO City στο 3DS. Πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει ιδιαίτερα που είναι δομημένο σε συγκεκριμένες αποστολές.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 19 Μαρ 2014, 15:19

METAL GEAR SOLID V : GROUND ZEROES
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό malkataz » 19 Μαρ 2014, 16:36

Naked Snake έγραψε:METAL GEAR SOLID V : GROUND ZEROES

Θέλω κι εγωωωωωωωω!!!! :(
Άβαταρ μέλους