Αν δεν έχεις συνηθίσει, όπως κι εγώ, τα timed συστήματα χειρισμού τότε όντως δε βολεύει καθόλου στην αρχή. Χρειάζεται υπομονή για να βρεις το συγχρονισμό και το χρονικό παράθυρο που δέχεται το κλικ. Όταν το συνηθίσεις αυτό θα δεις ότι μετά θα βγαίνει μόνο του. Γενικά δεν είναι ούτε πολύ χαλαρό ούτε πολύ σφιχτό σε αυτό το θέμα, δεν παίζεις κοιμησμένος ούτε σε κλέβει.
Τώρα, για το ότι δεν ξέρεις τι να πατήσεις, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού εμφανίζονται οδηγίες τύπου "press τάδε", ακόμα και για τις απλές επιθέσεις. Τα πάντα είναι αριστερό - δεξί κλικ, ενώ υπάρχει και tutorial σε κάποιο αρχικό σημείο.
Εκεί που υπάρχει μεγάλο θέμα είναι στα QTEs που μαθαίνεις ξόρκια, όπου οι ενδείξεις είναι απλά αλλού για αλλού. Άλλα τα πέρασα στην τύχη ενώ σε άλλα πάταγα ακριβώς τα αντίθετα.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Tobajaras έγραψε:Αν δεν έχεις συνηθίσει, όπως κι εγώ, τα timed συστήματα χειρισμού τότε όντως δε βολεύει καθόλου στην αρχή. Χρειάζεται υπομονή για να βρεις το συγχρονισμό και το χρονικό παράθυρο που δέχεται το κλικ. Όταν το συνηθίσεις αυτό θα δεις ότι μετά θα βγαίνει μόνο του. Γενικά δεν είναι ούτε πολύ χαλαρό ούτε πολύ σφιχτό σε αυτό το θέμα, δεν παίζεις κοιμησμένος ούτε σε κλέβει.
Τώρα, για το ότι δεν ξέρεις τι να πατήσεις, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού εμφανίζονται οδηγίες τύπου "press τάδε", ακόμα και για τις απλές επιθέσεις. Τα πάντα είναι αριστερό - δεξί κλικ, ενώ υπάρχει και tutorial σε κάποιο αρχικό σημείο.
Εκεί που υπάρχει μεγάλο θέμα είναι στα QTEs που μαθαίνεις ξόρκια, όπου οι ενδείξεις είναι απλά αλλού για αλλού. Άλλα τα πέρασα στην τύχη ενώ σε άλλα πάταγα ακριβώς τα αντίθετα.
Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς !
Το πρόβλημά μου είναι εκτός μάχης..Εκεί που πρέπει να κάνεις κλανιές :p και να σε βοηθήσουν οι "συμπαίκτες" σου προκειμένου να περάσεις διάφορα εμπόδια.. Μου λέει να πατάω " ' " αλλά δε γίνεται τίποτα... Πατάω τυχαία τα κουμπιά και καμιά φορά πετυχαίνω αυτό που θέλω. Αλλά σε κάποια φάση με εκνεύρισε και άρχισα να χτυπάω το πληκτρολόγιο το οποίο δε μου φταίει και σε τίποτα !
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
έχω ξεκινήσει και παίχω dante's inferno....αρκετά ωραίο.Μου αρέσει που έχει πολλές τακτικές όπως το να επιλέξεις αν θες να σώσεις κάποιον ή όχι,να χρησιμοποιήσεις μαγεία ή το όπλο και γενικότερα μια μεγαλύτερη ελευθερία στον παίκτη.Τα γραφικά δεν με έχουν ενθουσιάσει οφείλω να πω αλλά οκ.Επίσης κάποιες φορές νομίζω ότι πραγματικά παίζω gow και όχι dante.Nομίζω η μόνη διαφορά που έχουν αυτά τα 2 παιχνίδια είναι στη θρησκεία.... 
Mια άσχετη ερώτηση λέω να αγοράσω το deus ex αλλά δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορά του director's cut και αν όντως αξίζει.....

Mια άσχετη ερώτηση λέω να αγοράσω το deus ex αλλά δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορά του director's cut και αν όντως αξίζει.....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Sensei έγραψε:Το πρόβλημά μου είναι εκτός μάχης..Εκεί που πρέπει να κάνεις κλανιές :p και να σε βοηθήσουν οι "συμπαίκτες" σου προκειμένου να περάσεις διάφορα εμπόδια.. Μου λέει να πατάω " ' " αλλά δε γίνεται τίποτα...
Eιδικά σε αυτά τα QTEs κάνε τα ακριβώς ανάποδα. Όταν σου λέει "πάτα D" πάτα A, και με το που πιάσεις τη συχνότητα πάτα τα γρήγορα εναλλάξ. Με 3 - 4 προσπάθειες θα σου πετύχει.
Για τους συμπαίχτες δεν υπάρχει ζήτημα χειρισμού, αν έχει βγάλει το διάφανο χεράκι απλά επιλέγεις το σωστό συμπαίκτη, το χεράκι θα γίνει κανονικό, και πατάς το αντίστοιχο κουμπί. Αν δε σου γίνεται τίποτα, έχεις λάθος συμπαίκτη.
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Τέλος και με το Angry Birds:Star Wars(227 πίστες!)και αρχή με το Stealth Inc:A clone in the dark.Εθιστικό παλουκάκι!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Κατέβασα το Grand Theft Auto Complete Pack. Ήταν πολύ καλή προσφορά στο steam και δεν έπρεπε να το χάσω.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
malkataz, πόσο θα ήθελα και εγώ να είχα μια κοπέλα που να της αρέσουν τα games. Αλλά όλες ενδιαφέρονται για shopping, κλπ. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες