The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 24 Νοέμ 2011, 11:23

'Οτι η σαπίλα στη σάρκα και η αηδία είναι ο ψυχικός μας κόσμος και η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα μας'...Δηλαδή όταν κάποιος από ανθρώπινο ον μετατρέπεται σε ζόμπι που τρέφεται απο άλλους ανθρώπους πως θα έπρεπε να είναι? Η μήπως η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα στο μυαλό ενός ζόμπι είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...?

Κοίτα εγώ δεν υπερασπίζομαι καμία ταινία ή σίριαλ απλά με αυτά που λές εσύ ακούγεσαι κουλτουριάρης.Και στη τελική έχω πάψει να βλέπω ταινίες 'Rated T for teen'...Οι ταινίες με ζόμπι δεν είναι για συλλογισμό ή δημιουργική συζήτηση πάνω στο βάθος του χαρακτήρα ενός ζόμπι...Έλεος δηλαδή....
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 24 Νοέμ 2011, 12:40

silver_knight έγραψε:'Οτι η σαπίλα στη σάρκα και η αηδία είναι ο ψυχικός μας κόσμος και η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα μας'...Δηλαδή όταν κάποιος από ανθρώπινο ον μετατρέπεται σε ζόμπι που τρέφεται απο άλλους ανθρώπους πως θα έπρεπε να είναι? Η μήπως η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα στο μυαλό ενός ζόμπι είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...?

Κοίτα εγώ δεν υπερασπίζομαι καμία ταινία ή σίριαλ απλά με αυτά που λές εσύ ακούγεσαι κουλτουριάρης.Και στη τελική έχω πάψει να βλέπω ταινίες 'Rated T for teen'...Οι ταινίες με ζόμπι δεν είναι για συλλογισμό ή δημιουργική συζήτηση πάνω στο βάθος του χαρακτήρα ενός ζόμπι...Έλεος δηλαδή....

Ετσι ακριβως ... δεν ειναι ταινιες με κοινωνικο χαρακτηρα ουτε εμβαθυνουν στον ψυχικο κοσμο των πρωταγωνιστων . :lol:
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Chased » 24 Νοέμ 2011, 19:12

Καλά, οι απαντήσεις με τρελαίνουν...ΛΟΛ!

Δεν εννοώ φθηνά ως παραγωγή,φίλε...Εννοώ φθήνια όπως έλλειψη αξιοπρέπειας...

Τώρα το ποστ του silver knight είναι εντελώς εκτός τόπου χρόνου και άσχετο με αυτό που γράφω εγώ...Τόσο,που βαριέμαι να απαντήσω κιόλας...Αν αυτό κατάλαβες,τότε πάσσο...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 24 Νοέμ 2011, 20:23

Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Οκ δεν συνεχίζω γιαί δεν μου πολυαρέσουν οι διαμάχες μέσω φόρουμ..Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς καλή ταινία ζόμπι...Ποιά τα χαρακτηριστικά της δηλαδή.?.Όχι τι δε θες, αλλά τι θες σε μια ταινία με ζόμπι
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 25 Νοέμ 2011, 00:09

silver_knight έγραψε:Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Οκ δεν συνεχίζω γιαί δεν μου πολυαρέσουν οι διαμάχες μέσω φόρουμ..Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς καλή ταινία ζόμπι...Ποιά τα χαρακτηριστικά της δηλαδή.?.Όχι τι δε θες, αλλά τι θες σε μια ταινία με ζόμπι

Ναι ισχυει δωσε μας ενα παραδειγμα . Συμφωνω οτι οι τελευταιες ταινιες του Ρομερο με ζομπι ειναι μαπα αλλα οι παλιες ηταν ωραιες . Και εγω προτιμω πιο μπλογκμπαστεριες τυπου RE με Γιοβοβιτς αλλα επειδη πεθαινω στα γελια μεσα στο σινεμα ... οχι οτι ειναι πιο ποιοτικες . ( Μιλαμε για γελιο με δακρυα ευτυχιας τωρα ετσι ... απορω πως δεν μας εχουν διωξει απο τετοια ταινια ακομα )
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Chased » 30 Νοέμ 2011, 19:00

Να δώσω παράδειγμα?Γιατί?Περνάω από κάποιου είδους εξετάσεις και δεν το ήξερα?

Άσε,δεν έχει νόημα να το συνεχίσω,εδώ έχουμε το silver knight ο οποίος έκανε και quoting στο σχόλιο μου και κατάλαβε άλλα 'ντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα!Και ρωτάει κιόλας αν είναι εκτός τόπου και χρόνου και χαχανίζει και από πάνω...Ναι,είσαι...Πιο εκτός δεν γίνεται...

Κατά τα άλλα,είδα και το τελευταίο επεισόδιο για τη χρονιά αυτή...Και αυτό εξαιρετικό!Στα τελευταία 3 επεισόδια,η σειρά βρίσκει τα βήματά της,ευτυχώς!

Η σκηνή στο τέλος,όπου ανοίγουν τον αχυρώνα και σκοτώνουν τους πάντες και στο τέλος βγαίνει και η μικρή που τόσο καιρό ψάχνανε,αλλά τελικά είχε γίνει ζόμπι,όλα τα λεφτά...Κρίμα βέβαια,αλλά όλα τα λεφτά...Έτσι και αλλιώς δεν είχε και σπουδαίο ρόλο στη σειρά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Νοέμ 2011, 19:54

Chased έγραψε:Να δώσω παράδειγμα?Γιατί?Περνάω από κάποιου είδους εξετάσεις και δεν το ήξερα?

Άσε,δεν έχει νόημα να το συνεχίσω,εδώ έχουμε το silver knight ο οποίος έκανε και quoting στο σχόλιο μου και κατάλαβε άλλα 'ντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα!Και ρωτάει κιόλας αν είναι εκτός τόπου και χρόνου και χαχανίζει και από πάνω...Ναι,είσαι...Πιο εκτός δεν γίνεται...

Κατά τα άλλα,είδα και το τελευταίο επεισόδιο για τη χρονιά αυτή...Και αυτό εξαιρετικό!Στα τελευταία 3 επεισόδια,η σειρά βρίσκει τα βήματά της,ευτυχώς!

Η σκηνή στο τέλος,όπου ανοίγουν τον αχυρώνα και σκοτώνουν τους πάντες και στο τέλος βγαίνει και η μικρή που τόσο καιρό ψάχνανε,αλλά τελικά είχε γίνει ζόμπι,όλα τα λεφτά...Κρίμα βέβαια,αλλά όλα τα λεφτά...Έτσι και αλλιώς δεν είχε και σπουδαίο ρόλο στη σειρά...

Ειναι καλυτερα τα επεισοδια τωρα. Παντως αν το wiki τα λεει σωστα....

Το κοριτσακι η Σοφια επρεπε να ζει.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 01 Δεκ 2011, 19:02

Επος το τελευταιο επεισοδιο.ΕΠΟΣ και ολη η σειρα.Μπραβο στην amc.

Αντε τωρα ποιος περιμενει μεχρι τον Φεβρουαριο? :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Ιαν 2012, 01:12

Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Φεβ 2012, 17:31

Το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς αυτής,μας γύρισε πολύ πίσω,στις κακές μέρες του The Walking Dead...Αδυνατώ να πιστέψω πως περιμέναμε δύο ολόκληρους μήνες για μια τέτοια πατάτα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB