'Οτι η σαπίλα στη σάρκα και η αηδία είναι ο ψυχικός μας κόσμος και η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα μας'...Δηλαδή όταν κάποιος από ανθρώπινο ον μετατρέπεται σε ζόμπι που τρέφεται απο άλλους ανθρώπους πως θα έπρεπε να είναι? Η μήπως η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα στο μυαλό ενός ζόμπι είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...?
Κοίτα εγώ δεν υπερασπίζομαι καμία ταινία ή σίριαλ απλά με αυτά που λές εσύ ακούγεσαι κουλτουριάρης.Και στη τελική έχω πάψει να βλέπω ταινίες 'Rated T for teen'...Οι ταινίες με ζόμπι δεν είναι για συλλογισμό ή δημιουργική συζήτηση πάνω στο βάθος του χαρακτήρα ενός ζόμπι...Έλεος δηλαδή....
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 21:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
silver_knight έγραψε:'Οτι η σαπίλα στη σάρκα και η αηδία είναι ο ψυχικός μας κόσμος και η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα μας'...Δηλαδή όταν κάποιος από ανθρώπινο ον μετατρέπεται σε ζόμπι που τρέφεται απο άλλους ανθρώπους πως θα έπρεπε να είναι? Η μήπως η αντανάκλαση του τι γίνεται μέσα στο μυαλό ενός ζόμπι είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...?
Κοίτα εγώ δεν υπερασπίζομαι καμία ταινία ή σίριαλ απλά με αυτά που λές εσύ ακούγεσαι κουλτουριάρης.Και στη τελική έχω πάψει να βλέπω ταινίες 'Rated T for teen'...Οι ταινίες με ζόμπι δεν είναι για συλλογισμό ή δημιουργική συζήτηση πάνω στο βάθος του χαρακτήρα ενός ζόμπι...Έλεος δηλαδή....
Ετσι ακριβως ... δεν ειναι ταινιες με κοινωνικο χαρακτηρα ουτε εμβαθυνουν στον ψυχικο κοσμο των πρωταγωνιστων .

http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
Καλά, οι απαντήσεις με τρελαίνουν...ΛΟΛ!
Δεν εννοώ φθηνά ως παραγωγή,φίλε...Εννοώ φθήνια όπως έλλειψη αξιοπρέπειας...
Τώρα το ποστ του silver knight είναι εντελώς εκτός τόπου χρόνου και άσχετο με αυτό που γράφω εγώ...Τόσο,που βαριέμαι να απαντήσω κιόλας...Αν αυτό κατάλαβες,τότε πάσσο...
Δεν εννοώ φθηνά ως παραγωγή,φίλε...Εννοώ φθήνια όπως έλλειψη αξιοπρέπειας...
Τώρα το ποστ του silver knight είναι εντελώς εκτός τόπου χρόνου και άσχετο με αυτό που γράφω εγώ...Τόσο,που βαριέμαι να απαντήσω κιόλας...Αν αυτό κατάλαβες,τότε πάσσο...
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Οκ δεν συνεχίζω γιαί δεν μου πολυαρέσουν οι διαμάχες μέσω φόρουμ..Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς καλή ταινία ζόμπι...Ποιά τα χαρακτηριστικά της δηλαδή.?.Όχι τι δε θες, αλλά τι θες σε μια ταινία με ζόμπι
χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Οκ δεν συνεχίζω γιαί δεν μου πολυαρέσουν οι διαμάχες μέσω φόρουμ..Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς καλή ταινία ζόμπι...Ποιά τα χαρακτηριστικά της δηλαδή.?.Όχι τι δε θες, αλλά τι θες σε μια ταινία με ζόμπι
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
silver_knight έγραψε:Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα..
Ναι ισχυει δωσε μας ενα παραδειγμα . Συμφωνω οτι οι τελευταιες ταινιες του Ρομερο με ζομπι ειναι μαπα αλλα οι παλιες ηταν ωραιες . Και εγω προτιμω πιο μπλογκμπαστεριες τυπου RE με Γιοβοβιτς αλλα επειδη πεθαινω στα γελια μεσα στο σινεμα ... οχι οτι ειναι πιο ποιοτικες . ( Μιλαμε για γελιο με δακρυα ευτυχιας τωρα ετσι ... απορω πως δεν μας εχουν διωξει απο τετοια ταινια ακομα )
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
Να δώσω παράδειγμα?Γιατί?Περνάω από κάποιου είδους εξετάσεις και δεν το ήξερα?
Άσε,δεν έχει νόημα να το συνεχίσω,εδώ έχουμε το silver knight ο οποίος έκανε και quoting στο σχόλιο μου και κατάλαβε άλλα 'ντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα!Και ρωτάει κιόλας αν είναι εκτός τόπου και χρόνου και χαχανίζει και από πάνω...Ναι,είσαι...Πιο εκτός δεν γίνεται...
Κατά τα άλλα,είδα και το τελευταίο επεισόδιο για τη χρονιά αυτή...Και αυτό εξαιρετικό!Στα τελευταία 3 επεισόδια,η σειρά βρίσκει τα βήματά της,ευτυχώς!
Άσε,δεν έχει νόημα να το συνεχίσω,εδώ έχουμε το silver knight ο οποίος έκανε και quoting στο σχόλιο μου και κατάλαβε άλλα 'ντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα!Και ρωτάει κιόλας αν είναι εκτός τόπου και χρόνου και χαχανίζει και από πάνω...Ναι,είσαι...Πιο εκτός δεν γίνεται...
Κατά τα άλλα,είδα και το τελευταίο επεισόδιο για τη χρονιά αυτή...Και αυτό εξαιρετικό!Στα τελευταία 3 επεισόδια,η σειρά βρίσκει τα βήματά της,ευτυχώς!
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Chased έγραψε:Να δώσω παράδειγμα?Γιατί?Περνάω από κάποιου είδους εξετάσεις και δεν το ήξερα?
Κατά τα άλλα,είδα και το τελευταίο επεισόδιο για τη χρονιά αυτή...Και αυτό εξαιρετικό!Στα τελευταία 3 επεισόδια,η σειρά βρίσκει τα βήματά της,ευτυχώς!Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ειναι καλυτερα τα επεισοδια τωρα. Παντως αν το wiki τα λεει σωστα....
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες