- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 01:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Παίζω το The Elder Scrolls Online σε beta. Τρομερό παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα που έχει είναι αμέτρητα, σε σημείο που σε εκνευρίζει αφάνταστα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Παίζω το The Elder Scrolls Online σε beta. Τρομερό παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα που έχει είναι αμέτρητα, σε σημείο που σε εκνευρίζει αφάνταστα.
Νταξει ειναι ακομα σε βετα... Αλλα μπορεις να μου πεις ποιες περιοχες τι Tamriel εχει? Exv akoysei oti einai 5-6... Αν αληθευει μιλαμε για openworld παραδεισο <3
-
assassin - Δημοσιευσεις : 52
Δεν ξέρω ακόμα. Γενικά έχει πολλές περιοχές, αλλά όταν δοκίμασα να μπω σε 2 από αυτές, έλεγε ότι δεν πληρώ κάποιες απαιτήσεις.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Και το ότι είναι σε beta, δε δικαιολογεί ότι δεν μπορώ να δω τους εχθρούς. 

-
Τέλος με το εκπληκτικό Metro: Last Light, αν και με κούρασε προς το τέλος. Αρχή για το Lego Marvel Super Heroes (Thanks Enternity), Co-op με τον κολλητό μου, στο οποίο έχουν κάνει φανταστική δουλειά!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες