Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 18:34

Assassins creed 3.. Το τερμάτισα μου έβγαλε τίτλους τέλους και η πρόοδος ειναι μόνο στο 36%. Και δεν εχω καμία στολή στη ντουλάπα
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Φεβ 2014, 19:53

Παίζω το The Elder Scrolls Online σε beta. Τρομερό παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα που έχει είναι αμέτρητα, σε σημείο που σε εκνευρίζει αφάνταστα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 21:12

gta V :)
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό assassin » 09 Φεβ 2014, 06:36

TheLuckyShamrock έγραψε:Παίζω το The Elder Scrolls Online σε beta. Τρομερό παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα που έχει είναι αμέτρητα, σε σημείο που σε εκνευρίζει αφάνταστα.

Νταξει ειναι ακομα σε βετα... Αλλα μπορεις να μου πεις ποιες περιοχες τι Tamriel εχει? Exv akoysei oti einai 5-6... Αν αληθευει μιλαμε για openworld παραδεισο <3
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Φεβ 2014, 14:27

Δεν ξέρω ακόμα. Γενικά έχει πολλές περιοχές, αλλά όταν δοκίμασα να μπω σε 2 από αυτές, έλεγε ότι δεν πληρώ κάποιες απαιτήσεις.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Φεβ 2014, 14:28

Και το ότι είναι σε beta, δε δικαιολογεί ότι δεν μπορώ να δω τους εχθρούς. ;-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 09 Φεβ 2014, 17:17

Τέλος με το εκπληκτικό Metro: Last Light, αν και με κούρασε προς το τέλος. Αρχή για το Lego Marvel Super Heroes (Thanks Enternity), Co-op με τον κολλητό μου, στο οποίο έχουν κάνει φανταστική δουλειά!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό lak100 » 09 Φεβ 2014, 17:52

τελειωσα σημερα το gravity rush στο vita ωραιο game. τωρα θα τελειωσω το AC4 στο PS4 :)
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό Sotiris Gaming » 10 Φεβ 2014, 12:54

Mafia 2
Άβαταρ μέλους
Sotiris Gaming

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 10 Φεβ 2014, 13:32

τελος με πλατίνα για το πολύ καλό rayman originsστο vita,και πάμε για το dynasty warriors next gen
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB