- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 00:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Ο Ντινγκά έπρεπε να αποβληθεί με 5 κόκκινες που έπεσε στο χέρι του παίκτη του ΠΑΟΚ, έχεις δίκιο LuckyShamrock. Ίσως να κάνει και καταναγκαστική εργασία ως τιμωρία.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Εγώ είπα ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπρεπε να αποβληθεί, οπότε το τρολάρισμά σου δεν το καταλαβαίνω.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Πρέπει να σταματήσει αυτή η μίζερη εξίσωση που κάνουν όλοι "α, φωνάζει ο Ολυμπιακός για τη μπουνιά στον Νντιγκά αλλά για τα άλλα μόκο".
Πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ και λοιπών να καταδικάζουν τη μπουνιά στον παίκτη του Ολυμπιακού, όπως και ο φίλαθλος του Ολυμπιακού να καταδικάζει τις μπουνιές του Καρεμπέ.
Δε βοηθάει καθόλου το "ναι μεν, αλλά". Κανέναν.
Πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ και λοιπών να καταδικάζουν τη μπουνιά στον παίκτη του Ολυμπιακού, όπως και ο φίλαθλος του Ολυμπιακού να καταδικάζει τις μπουνιές του Καρεμπέ.
Δε βοηθάει καθόλου το "ναι μεν, αλλά". Κανέναν.
-
Επίσης από τη μια λες "ο Κάκος δεν είδε τη μπουνιά" από την άλλη "γιατί οι γαύροι δε λένε για τη χειρονομία Σαλινό". Θα σου πει ο άλλος "δε την είδε ο Κάκος". Και θα στο πει και όταν ένα παιχνίδι λήξει με νίκη Ολυμπιακού.
Καταλαβαίνεις πως η παραπάνω λογική σου τρέφει μόνο οπαδικά ένστικτα;
Καταλαβαίνεις πως η παραπάνω λογική σου τρέφει μόνο οπαδικά ένστικτα;
-
Η χειρονομία έγινε σε ένα σημείο που δεν ήταν τριγύρω του άλλοι παίχτες. Η μπουνιά έγινε σε ένα σημείο που ήταν τριγύρω του άλλοι παίχτες και περίμενε να το κάνει όταν δεν κοιτούσε ο διαιτητής. Αλλά όπως είπα, έπρεπε να βγει κόκκινη κάρτα. Και πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε σφυρίξει βέβαια, αλλά τέλος πάντων. Εγώ πάντα είμαι κατά των λανθασμένων αποφάσεων της διαιτησίας, ακόμα και αυτό να είναι εναντίον της ομάδας μου (του ΠΑΟ δηλαδή), αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι καλά είπε ο ΠΑΟΚ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σχοινί.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Για πες, την ίδια άποψη θα είχες αν αυτό συνέβαινε στον Μπεργκ στο Καραισκάκη;
Νομίζω πως όχι. Και εσύ ο ίδιος το ξέρεις.
Το ποδόσφαιρο γι' αυτό δεν πάει μπροστά. Πουλάει ότι θέλει ο πολύς λαός.
Νομίζω πως όχι. Και εσύ ο ίδιος το ξέρεις.
Το ποδόσφαιρο γι' αυτό δεν πάει μπροστά. Πουλάει ότι θέλει ο πολύς λαός.
-
Όπως είπα, θα έπρεπε ο διαιτητής να κάνει το σωστό. Άμα έτρωγε μπουνιά ο Μπεργκ, θα έπρεπε να έβγαινε κάρτα. Οπότε μην επιμένεις, πάντα είμαι υπέρ των σωστών διαιτητικών αποφάσεων. Μου φτάνανε όμως τα έκτροπα που είδα στο Καραϊσκάκη, με ανύπαρκτο πέναλτι, άκυρα οφσάιντ και ανάποδα φάουλ, οπότε δε θέλω άλλα, ευχαριστώ. 

-
Μπορει οκ ο διαιτητης καμια φορα να μην εχει δει τις μπουνιες και τις κλωτσιες που εχουν πεσει αλλα μπορει να τα δει ολα αυτα καποιος εποπτης καθως και ο 4ος...
Σε περιπτωση που δεν το δει κανεις ας τιμωρηθει εκ των υστερων απ την διοργανωτρια αρχη και οχι με τη μια αγωνιστικη της κοκκινης αλλα με περισσοτερες. Βεβαια το κακο θα εχει ηδη γινει γιατι αλλο να παιζει με 10 μια ομαδα και αλλο με 11 αλλα τουλαχιστον ας κοπει λιγο ο αερας σε παιχτες που εχουν αρκετα νευρα...
Στη συγκεκριμενη φαση ο Ινσαουραλδε κοιταξε 2-3 φορες προς τη μερια του διαιτητη και αφου καταλαβε οτι δεν τον βλεπει την εριξε στον αλλο...
Του Κακου προφανως καποιος του σφυριξε οτι υπηρχε κοκορομαχια μεταξυ Ντιγκα και Ινσαουραλδε και εδωσε κιτρινη. Επισης σε ντερμπι αν στο πρωτο μαρκαρισμα για καρτα δεν την βγαλεις οι παιχτες σου εχουν παρει τον αερα χωρις αυτο να σημαινει οτι βγαζεις καρτα για ψυλλου πηδημα...
Σε περιπτωση που δεν το δει κανεις ας τιμωρηθει εκ των υστερων απ την διοργανωτρια αρχη και οχι με τη μια αγωνιστικη της κοκκινης αλλα με περισσοτερες. Βεβαια το κακο θα εχει ηδη γινει γιατι αλλο να παιζει με 10 μια ομαδα και αλλο με 11 αλλα τουλαχιστον ας κοπει λιγο ο αερας σε παιχτες που εχουν αρκετα νευρα...
Στη συγκεκριμενη φαση ο Ινσαουραλδε κοιταξε 2-3 φορες προς τη μερια του διαιτητη και αφου καταλαβε οτι δεν τον βλεπει την εριξε στον αλλο...
Του Κακου προφανως καποιος του σφυριξε οτι υπηρχε κοκορομαχια μεταξυ Ντιγκα και Ινσαουραλδε και εδωσε κιτρινη. Επισης σε ντερμπι αν στο πρωτο μαρκαρισμα για καρτα δεν την βγαλεις οι παιχτες σου εχουν παρει τον αερα χωρις αυτο να σημαινει οτι βγαζεις καρτα για ψυλλου πηδημα...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
JamesHetfield έγραψε:Μπορει οκ ο διαιτητης καμια φορα να μην εχει δει τις μπουνιες και τις κλωτσιες που εχουν πεσει αλλα μπορει να τα δει ολα αυτα καποιος εποπτης καθως και ο 4ος...
Σωστά όλα.
-
Περασαμε δυσκολα απο τα Γιαννενα, δεν κοιταω την εμφανιση αλλα το διπλο ελπιζω ομως την Τεταρτη να παιξουμε μπαλα και να παρουμε το διπλο στο Ηρακλειο με ενα "καθαρο" αποτελεσμα (0-2,0-3)
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες