Παίδες εγώ προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με τα του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλα θα σταθώ στην νίκη επι της United... ΠΟΣΟ τραγικό είναι βρε παίδες κάποιοι να μειώνουν την συγκεκριμένη επιτυχία, έχοντας πρόχειρη την τσίχλα της πτώσης της United? Δεν θα διαφωνήσω οτι περνάει μια κρίσιμη περίοδο, αλλα έχουμε πετύχει 100άδες παρόμοιες επιτυχίες ως ελληνικές ομάδες, ώστε να τις απαξιώνουμε??? Για ομάδες της φοβερής και τρομερής superleague μιλάμε, συνέλθετε! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ νίκη επι ομάδας που παίζει σε πιο ανεπτυγμένο πρωτάθλημα απο το δικό μας (σχεδόν όλα) ΕΠΙΤΥΧΙΑ είναι! Και με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ συνθήκες επικρατούν στον εκάστοτε αντίπαλο! Την μία σας χάλαγαν οι τριάρες επι Αρσεναλ γιατί κατέβαινε με τα πέμπτα, τώρα τα 2 στην United γιατί διανύει κρίση... Χαλαρώστε βρε μεγαθήρια της ευρώπης, που έχετε συνηθίσει κάθε Σ/Κ να νικάτε Real και Barcelona, και τώρα σας χαλάνε οι συγκεκριμένες νίκες... Βαθμούς θέλουμε και όπως έρχονται είναι καλοδεχούμενοι. Και με 5 να έπαιζε η United, επιτυχία θα το θεωρούσα, γιατί νίκησα ομάδα που κάποτε την έβλεπα μόνο απο την TV, και δεν φανταζόμουν καν οτι κάποια ημέρα θα έπαιζα μαζί της, πόσο οτι θα την νίκαγα...
Τα παραπάνω μην τα πάρει κανείς προσωπικά, απευθύνομαι σε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς ομάδων, που μειώνουν τέτοιου είδους επιτυχίες. Το ΄΄ιδιο έχουν κάνει κατα καιρούς Ολυμπιακοί, Αεκτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες, και πάει λέγοντας...
- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 22:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Να φανταστώ Μπάγερν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτυ και όλα τα μεγαθήρια της Ευρώπης που δεν παίρνουν κάθε χρόνο CL ή αποκλείονται σε ομίλους, 16, 8, με μπάτζετ 10πλάσιο του Ολυμπιακού, είναι άχρηστες, ε;
Κλασική Ελλάδα.
Και τη Ρεάλ την τωρινή να αποκλείσει ο Ολυμπιακός/Παναθηναϊκός, ο έλληνας χριστό δε θα καταλάβει, θα την πει την εξυπνάδα του.
Δεν πειράζει. Ευτυχώς που νικήσατε 0-3 την ομάδα που νίκησε τη Γιουνάιτεντ. Γιατί ως γνωστόν, αφού ο ΠΑΟ νίκησε τον Ολυμπιακό με 0-3, που νίκησε τη Γιουνάιτεντ που "είναι πεσμένη"...
Να πει ο οπαδός της Σάλκε πως ο Ολυμπιακός βρήκε πεσμένη ομάδα στους 16 ναι. Ο οπαδός της Γαλατά ναι. Αλλά χαλαρώστε λίγο

Κλασική Ελλάδα.
Και τη Ρεάλ την τωρινή να αποκλείσει ο Ολυμπιακός/Παναθηναϊκός, ο έλληνας χριστό δε θα καταλάβει, θα την πει την εξυπνάδα του.
Δεν πειράζει. Ευτυχώς που νικήσατε 0-3 την ομάδα που νίκησε τη Γιουνάιτεντ. Γιατί ως γνωστόν, αφού ο ΠΑΟ νίκησε τον Ολυμπιακό με 0-3, που νίκησε τη Γιουνάιτεντ που "είναι πεσμένη"...

Να πει ο οπαδός της Σάλκε πως ο Ολυμπιακός βρήκε πεσμένη ομάδα στους 16 ναι. Ο οπαδός της Γαλατά ναι. Αλλά χαλαρώστε λίγο

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Εγώ είμαι Manchester United αρχικά και μετά είμαι Ολυμπιακός. Δηλαδή δεν είμαι φανατικός Ολυμπιακός. Είμαι απλός φίλαθλος. Παρολ'αυτά, δε μπορώ να μπω στη νοοτροπία του Παναθηναικού οπαδού σε καμία περίπτωση. Είναι κάτω από την 1η θέση 20κάτι πόντους. Ευρώπη από μακριά κι αγαπημένοι κτλπ. Επομένως, δε νομίζω πως είναι υγιής η συμπεριφορά τους απέναντι σε μια τέτοια νίκη. ΟΚ , κερδίσατε, τέλος. Τι θέλετε δηλαδή ? Να βγάζουμε φωτό σε κάθε ευρωπαικό γήπεδο που πηγαίνουμε και να σας την στέλνουμε για ζήλεια ? Δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά εν ολίγοις. Ούτε περιμένω να σας κάνω να αλλάξετε γνώμη, γιατί δε μπορώ.
Α και επειδή μιλάτε για διαιτησία, η διαιτησία πάντα είναι "υπέρ" του δυνατότερου. Όπως είναι ο Παναθηναικός στο μπάσκετ.
Φιλικά εξέθεσα την γνώμη μου στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.
Α και επειδή μιλάτε για διαιτησία, η διαιτησία πάντα είναι "υπέρ" του δυνατότερου. Όπως είναι ο Παναθηναικός στο μπάσκετ.
Φιλικά εξέθεσα την γνώμη μου στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Αμα αρχισω να γραφω για τα κατορθωματα του γαυρου τα βιβλια του Μαρτιν για το Game of Thrones θα μοιαζουν με νουβελα...
Πολλα απο αυτα δεν ειναι γνωστα προς τα εξω...
Πολλα απο αυτα δεν ειναι γνωστα προς τα εξω...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Δε θα λέω ξανά τα ίδια και τα ίδια - ό,τι είπα, το εννοώ. Εκεί που θα σταθώ είναι ότι λέτε ότι η διαιτησία είναι πάντα με το μέρος του δυνατότερου και δε σας πειράζει. Αυτή η λογική όχι μόνο άκυρη είναι, αλλά και επικίνδυνη (με την έννοια ότι άμα έχουν και οι επόμενες γενιές την ίδια λογική, τότε κάποια στιγμή θα καταστραφεί το άθλημα). Γιατί νομίζετε ότι δεν πάει πια ο κόσμος στα ελληνικά γήπεδα; Λόγω της κρίσης; Όχι!!! Ο φανατικός οπαδός βρίσκει λεφτά και από το πουθενά. Απλά ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει αυτό το σάπιο πρωτάθλημα. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα που νικήσατε τη United και συγχαρητήρια κιόλας, αλλά όταν αρχίζετε και μου λέτε ότι δε σας ένοιαζε η ήττα από τον ΠΑΟ, ε τότε τι περιμένατε να σας απαντήσω;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
εγώ πάντως γέλασα με την δήλωση του βαν πέρσι μετά τον αγώνα....ντρέπομαι για την ομάδα μου γιατί κανονικά θα έπρεπε να κερδίζουμε τέτοιες ομάδες με 3 -0 χεχε.αυτό ως απάντηση γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έγιναν σπουδαίοι.ίδιο "όνομα" με ομάδες τύπου στεάουα έχουμε εκατέρωθεν.είναι σαν το ανέκδοτο... ελληνική showbiz.2 νοματαίοι που ξέρει ο ένας τον άλλο και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα...άρε ψωροκώσταινα ελλαδίτσα.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
DUCKDODGERS έγραψε:εγώ πάντως γέλασα με την δήλωση του βαν πέρσι μετά τον αγώνα....ντρέπομαι για την ομάδα μου γιατί κανονικά θα έπρεπε να κερδίζουμε τέτοιες ομάδες με 3 -0 χεχε.αυτό ως απάντηση γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έγιναν σπουδαίοι.ίδιο "όνομα" με ομάδες τύπου στεάουα έχουμε εκατέρωθεν.είναι σαν το ανέκδοτο... ελληνική showbiz.2 νοματαίοι που ξέρει ο ένας τον άλλο και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα...άρε ψωροκώσταινα ελλαδίτσα.
Εντάξει, ναι, όπως και να το κάνουμε κάθε οπαδός ομάδας του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, όταν νικάει ομαδούλες της σειράς σαν τη Μάντσεστερ ξεκαρδίζειται, έχεις ένα point...
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Darkthronen έγραψε:DUCKDODGERS έγραψε:εγώ πάντως γέλασα με την δήλωση του βαν πέρσι μετά τον αγώνα....ντρέπομαι για την ομάδα μου γιατί κανονικά θα έπρεπε να κερδίζουμε τέτοιες ομάδες με 3 -0 χεχε.αυτό ως απάντηση γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έγιναν σπουδαίοι.ίδιο "όνομα" με ομάδες τύπου στεάουα έχουμε εκατέρωθεν.είναι σαν το ανέκδοτο... ελληνική showbiz.2 νοματαίοι που ξέρει ο ένας τον άλλο και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα...άρε ψωροκώσταινα ελλαδίτσα.
Εντάξει, ναι, όπως και να το κάνουμε κάθε οπαδός ομάδας του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, όταν νικάει ομαδούλες της σειράς σαν τη Μάντσεστερ ξεκαρδίζειται, έχεις ένα point...
ναι όντως έχεις δίκιο.αυτά ωστόσο μπορείς να τα λες στην ψωροκώσταινα ελλαδίτσα που έχει ακόμη και κάτι τύπους που ψηφίζουν αυτό που ψήφιζαν οι γονείς και οι παππούδες τους,που πιστεύουν ότι το καραισκάκη φτιάχτηκε με λεφτά του κόκκαλη και όχι του πανίβλακα με το κασκόλ(και κασκόλ πολλών χρωμάτων μάλιστα) ή ότι η αλεξάνδρας ανήκει στον παναθηναικό .γιατί αν τα έλεγες παραέξω θα έπεφτε ζαρζαβατικό.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Το Καραϊσκάκη φίλε μου, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι του Εθνικού. Αυτό το "φημισμένο" και "δοξασμένο" γήπεδο δεν είναι του γαύρου. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες