- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 12:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
τάξει σας πετάνε κόκκαλο και εσείς.....να καθαρίσει η παράγκα πρώτα και μέχρι τότε ... ας κερδίζει ο παναθηναικός 8-0 θα μου είναι αδιάφορο.όσο και το πρωτάθλημα με τις μαιμούδες.είχε λέει 50 χρόνια να κερδίσει ο πάο με 3-0.γιατί ρε μπαγλαμάδες αν δεν ήταν η παράγκα πόσες φορές θα είχαμε κερδίσει(για την "διοίκηση"ο όρος μπαγλαμάς αναφέρετε στους φίλους μου παναθηναικούς γιατί μερικοί είναι ευαίσθητοι)?με τον σισέ δεν ήταν για 5 γκολ και ήρθε όσο ήρθε?και πόσα ακόμη.επομένως μην ασχολείστε φίλοι μου με την σουπερλιγκ, τρομάρα τους.αφήστε τους να χαίρονται μόνοι τους.πάλι καλά που μερικοί ξυπνήσαν και το καραισκάκη ήταν μισογεμάτο.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Και χθες προσπαθησε η παραγκα να τον ξαναβαλει στο παιχνιδι...
Υπαρχουν αμφισβητουμενες φασεις ολες εις βαρος του ΠΑΟ...
Off side ανυπαρκτο στον Μπεργκ, φαουλ στον Τριανταφυλλοπουλο πριν το πεναλτι, 2η κιτρινη στον Χολεμπας και μολις βγηκανε για το 2ο ημιχρονο σφυριζε συνεχεια αναποδα φαουλ αλλα ουτε τα φαουλ τους εδωσαν ωθηση...
Υπαρχουν αμφισβητουμενες φασεις ολες εις βαρος του ΠΑΟ...
Off side ανυπαρκτο στον Μπεργκ, φαουλ στον Τριανταφυλλοπουλο πριν το πεναλτι, 2η κιτρινη στον Χολεμπας και μολις βγηκανε για το 2ο ημιχρονο σφυριζε συνεχεια αναποδα φαουλ αλλα ουτε τα φαουλ τους εδωσαν ωθηση...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Δε γίνεται καν να ασχοληθεί κάποιος με τους γαύρους. Σε λίγο θα λένε ότι ο ανάδρομος Ερμής έφταιγε για την ήττα. Και όσον αφορά την κόκκινη διαιτησία, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εχει μικρυνει πολυ ο Παναθηναικος σαν ομαδα κυριως σαν νοοτροπια. Κανετε πλεον μια μεγαλη νικη καθε 20 χρονια και νικη καθε 3 χρονια περιπου αν το εχετε παρει χαμπαρι και πανηγυριζετε σαν τρελοι. Μιζερια , κλαψα για διαιτησια και παραγκες ακομα και οταν νικατε , απουσια απο την ευρωπη , σας γλεντανε κατι εργοτεληδες και πανθρακικοι και παναιτωλικοι κτλπ. Πραγματικα καμια σχεση με τον παναθηναικο που μεγαλωσα εγω τουλαχιστον. Το χειροτερο που μπορει να συμβει σε μια ομαδα ειναι να αλλαξει η νοοτροπια απο νοοτροπια μεγαλης ομαδας (που ειχε ο παναθηναικος των δεκαετιων 80-90 εως και το 2010 που πηρατε το τελευταιο σας τιτλο) σε νοοτροπια μικρης ομαδας και μιζεριας (βλεπε αεκακι και πλεον παο). Επειδη ειμαι αρκετα μεγαλος και εζησα και τα πετρινα χρονια του ολυμπιακου μου θυμιζετε εντονα τον ολυμπιακο των πετρινων χρονων. Και θυμιζετε εντονα και τη Λιβερπουλ και τους οπαδους της που παρομοια με τη παροδο των ετων και τις ατελειωτες φαπες εχουν αλλαξει νοοτροπια και πλεον εχουν state of mind μικρης ομαδας. Κλαψα για τη "παραγκα" της ManU και διαιτητες και ιδιοκτησιακα και φαπες 25 χρονια τωρα. Εμενα παροτι ειμαι ολυμπιακος και φανατικος Αντιβαζελος αισθανομαι μισος και απεχθεια για αυτον τον συλλογο , μου λειπει ομως ο παναθηναικος που μεγαλωσα , η μεγαλη ομαδα με τη νοοτροπια νικητη , που ειχε το ντερμπυ και μας ειχατε παρει τον αερα (84 εως 96) ειχε αλλη αιγλη τοτε. Και κυριως ειχαν αλλη νοοτροπια οι Βαζελοι. Τωρα μονο κλαψα και μιζερια και φαντασματα για παραγκες και DVD και τρελα πανηγυρια για μια νικη στα 5 χρονια. Αυτη η νικη θα σας κανει κακο γιατι θα κρυψει την ανυπαρξια της ομαδα σας και τις αδυναμιες της. Αντιθετα σε εμας θα κανει μονο καλο αφου καποιοι ειχαν παρει ψηλα τον αμανε αλλος ελεγε ειμαι ετοιμος να προπονησω την ρεαλ και αλλοι λεγανε για μανωλαδες και διαφορους αλλους οτι ειναι οι νεοι μπεκενμπαουερ και πλατ. Οπως και εμας τοτε που πηρατε το νταμπλ το 2010 , ηταν η χρονια που εφευγε ο κοκκαλης απο τον ολυμπιακο και η ομαδα ηταν υπο καταρευση και τερματισαμε τελευταιαοι στα πλεη ωχ ομως πριν ειχαμε κερδισει μεσα-εξω το βαζελο και κρυφτηκαν οι αδυναμιες της ομαδας μεσα στην γενικη ευφορια. Το ιδιο θα γινει και με εσας. Διαβαζω τρομακτικα γελοιες δηλωσεις οπως οτι ειναι καλυτερη ομαδα ο παναθηναικος και τι ομαδαρα κτλπ. Μακαρι να βγει δευτερος ο βαζελος στα πλεη ωχ γιατι θελω παναθηναικο μεγαλο και ευρωπαιο οπως τον εμαθα αλλα χλωμο το βλεπω. Οσο για την νοοτροπια θα περασουν πολλα χρονια για να αλλαξει. Εχει γινει μεγαλη ζημια στο DNA σας και βλεπεις τους μικρους σε ηλικια παναθηναικους μεγαλωσαν πλεον με αυτη τη νοοτροπια της μιζεριας και της γκρινιας. Εχετε γινει παοκτζηδες δυστυχως
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Φαντάσματα για παράγκες; Χαχαχα, να'σαι καλά, με έκανες και γέλασα. Όλοι λένε για την παράγκα του γαύρου, μόνο εσείς λέτε το αντίθετο. Η διαιτησία πάντα σας βοηθάει, αλλά εσείς νομίζετε ότι το φυσιολογικό είναι η διαιτησία να παίζει 70-30 υπέρ σας. Σας έκανε καλό η ήττα; Χάσατε το αήττητο, δεν κάνατε φιέστα, χάσατε ταπεινωτικά από το μεγαλύτερό σας αντίπαλο μέσα στο γήπεδό σας μετά από ευρωπαϊκή νίκη - μόνο καλό δε σας έκανε η ήττα. Μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί σας διδάξανε "ήθος" ως συνήθως. Είδαμε και ένα ψεύτικο πέναλτι, κάτι φάουλ να σφυρίζονται ανάποδα και που'σαι ακόμα. Και εγώ είμαι φανατικός αντιγαύρος, αλλά μπορώ να κάνω μια σοβαρή συζήτηση μόνο με γαύρους που μπορούν και παραδέχονται κάποια πράγματα. Τέλος πάντων, καλό είναι κάποιοι οπαδοί να βγάζουν τα "γυαλιά" της ομάδας τους που και που.
Και ας ξαναμιλήσουμε για νίκες και πρωταθλήματα, όταν σταματήσετε τη συνεργασία με τα κοράκια της διαιτησίας. Ευχαριστώ!

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock έγραψε:Φαντάσματα για παράγκες; Χαχαχα, να'σαι καλά, με έκανες και γέλασα. Όλοι λένε για την παράγκα του γαύρου, μόνο εσείς λέτε το αντίθετο. Η διαιτησία πάντα σας βοηθάει, αλλά εσείς νομίζετε ότι το φυσιολογικό είναι η διαιτησία να παίζει 70-30 υπέρ σας. Σας έκανε καλό η ήττα; Χάσατε το αήττητο, δεν κάνατε φιέστα, χάσατε ταπεινωτικά από το μεγαλύτερό σας αντίπαλο μέσα στο γήπεδό σας μετά από ευρωπαϊκή νίκη - μόνο καλό δε σας έκανε η ήττα. Μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί σας διδάξανε "ήθος" ως συνήθως. Είδαμε και ένα ψεύτικο πέναλτι, κάτι φάουλ να σφυρίζονται ανάποδα και που'σαι ακόμα. Και εγώ είμαι φανατικός αντιγαύρος, αλλά μπορώ να κάνω μια σοβαρή συζήτηση μόνο με γαύρους που μπορούν και παραδέχονται κάποια πράγματα. Τέλος πάντων, καλό είναι κάποιοι οπαδοί να βγάζουν τα "γυαλιά" της ομάδας τους που και που.Και ας ξαναμιλήσουμε για νίκες και πρωταθλήματα, όταν σταματήσετε τη συνεργασία με τα κοράκια της διαιτησίας. Ευχαριστώ!
Επιβεβαιωνεις ακριβως τα λεγομενα μου με το σχολιο σου. Εχει πειραχθει η νοοτροπιας σας και το DNA σας σαν φιλαθλοι. Παλι για παραγκες παραμιλας... Παραληρημα. Καταλαβαινεις τι εννοω. Δε ξερω ποσο ετων εισαι αλλα αν ειχες ζησει τον φιλαθλο του παναθηναικου τις δεκαετιες 80 και 90 θα καταλαβαινες τι εννοω. Αν δεν εισαι αρκετα μεγαλος δε μπορεις να το καταλαβεις οποτε δεν εχει νοημα να συνεχισουμε τη συζητηση... Μιζερια κλαψα παραγκες κορακια διαιτησιες αυτα τα λεγανε καποτε οι αεκτζηδες και οι ολυμπιακοι για την αντιστοιχη παραγκα τοτε του Καπετανιου. Απο εκεινη τη μερα με το πεναλτυ του παπουτσελη αρχισε η μεταλλαξη του DNA του βαζελου. Πολυ λυπηρο πραγματικα. Σιγα τη ζημια που εκανε στον ολυμπιακο η ηττα. Πληγωμενο γοητρο μονο. Αντε βαλε τη κασετα τωρα της κλαψας να κανετε παρεα στους Αεκτζηδες και καλα οι παοκτζηδες ειδικη περιπτωση. δεκαετια 80 γκρινιαζαν για παραγκα Νταιφα. Μετα παραγκα βαρδινογιαννη. Μετα παραγκα Τιγρη. Μετα παραγκα κοκκαλη. Μετα Παραγκα Πατερα και τελος παραγκα Μαρινακη. 40 χρονια κλαψα και ανυπαρξια. ΜΗΝ καταντησει ετσι και ο Παναθηναικος. Αν και προς τα εκει παει η κατασταση πιστευω η ζημια που εχει γινει στο DNA του παναθηναικου φιλαθλου ειναι ανεπανορθωτη. Εμας τα πετρινα χρονια ευτυχως δε κρατησαν αρκετα ωστε να δηλητηριαστει ετσι το DNA μας. Εφτασε κοντα ομως αλλα ηρθε ο Κοκκαλαρος και αλλαξε την ιστορια... Και τι να παραδεχτω? τα αυτονοητα? οτι η μεγαλυτερη ομαδα , η ισχυροτερη παρασκηνιακα , οικονομικα κτλπ εχει το στραγαλι μαζι της? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. παντου συμβαινει αυτο. Και στην Ισπανια και στην Ιταλια και στην Αγγλια και παντου. Και θα συμβαινει για παντα. Και στο μπασκετ τοσα χρονια παραγκα εχει στησει ο παναθηναικος. Αλλα εκει οσοι διαμαρτυρονται ξερω ειναι γραφικοι.... Η μεγαλη ομαδα παιρνει τα σφυριγματα. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. οπως επαιρνε τα σφυριγματα ο βαζελος την εποχη που ειχε ομαδαρα 85-89 και ο Καπετανιος ελεγχε το παρασκηνιο , οπως επαιρνε τα σφυριγματα η ΑΕΚ του μελλισανιδη και κλειναν τα φωτα στα γηπεδα ή σκοτωνονταν φιλαθλοι με φωτοβολιδες και αντι να διακοπει ο αγωνας γινονταν επαναληψη του αγωνα (αυτα δε ξερω αν τα εχεις ζησει ρωτα μαθε) , οπως η Γιουναιτεντ 20 χρονια ειχε χουντα στην Αγγλια και ο Σερ Αλεξ ειχε το στραγαλι και ολοι οι αλλοι κλαψουριζαν ετσι εγινε και εδω. Η πιο ισχυρη οικονομικα ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (οσο και αν δε θα το παραδεχτειτε ποτε) ομαδα εχει αβαντα της διαιτησιας. Συμβαινει παντου σε ολα τα σπορ σε ολες τις χωρες θες ΝΒΑ θες Πρεμιερ ληγκ? ΠΑΝΤΟΥ. και θα συνεχισει να συμβαινει. Οπως συναιβει και τη χρονια που αλωνιζε ο Πατερας στο παρασκηνιο και σας πηγε τρενο η διαιτησια. Ετσι ειναι αυτα τα πραματα... Θα ερθει η εποχη (γιατι τιποτα δε κραταει για παντα) που αφεντικο θα ειναι ο ΠΑΟ και τοτε ισως καταλαβεις καποια πραματα
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Τεράστια η νίκη σας αλλά παραμένει καθαρά στα όρια της στατιστικής και μόνο. 78 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει ακόμα τόσες αγωνιστικές ο Ολυμπιακός.
Είναι αστείο να μιλάει για διαιτησία όχι ο φίλαθλος του Ακράτητου και της μη εμπορικής ομάδας και να μιλάει ο ΠΑΟ.
Ποια διαιτησία; αν ίσχυε αυτό με τη διαιτησία πως ο Ολυμπιακός σταμάτησε τον Ρούνει και τον Φαν Πέρσι;
Όπως έγραφε και κάποιος στο facebook "πως κάνουν έτσι οι γαύροι, τη Μάντσεστερ νίκησαν, όχι το Λεβαδειακό".
Ο ΠΑΟ νίκησε γιατί οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε και δεν είχαν τη νοοτροπία του προέδρου τους.
Πάντως πολύ χρήσιμη ήττα για Ολυμπιακό.
Όσοι μιλάνε για διαιτησία διαψεύδονται από τη στατιστική και την Ευρώπη φέτος. Τόσο απλά. Sorry, ομάδες με διαιτησία μόνο στα εθνικά τους πρωταθλήματα δεν περνάνε στους 16 του Champions League όπου νικάνε τη Μάντσεστερ με καθαρό σκορ σε knock out αγώνες.
Είναι αστείο να μιλάει για διαιτησία όχι ο φίλαθλος του Ακράτητου και της μη εμπορικής ομάδας και να μιλάει ο ΠΑΟ.
Ποια διαιτησία; αν ίσχυε αυτό με τη διαιτησία πως ο Ολυμπιακός σταμάτησε τον Ρούνει και τον Φαν Πέρσι;
Όπως έγραφε και κάποιος στο facebook "πως κάνουν έτσι οι γαύροι, τη Μάντσεστερ νίκησαν, όχι το Λεβαδειακό".
Ο ΠΑΟ νίκησε γιατί οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε και δεν είχαν τη νοοτροπία του προέδρου τους.
Πάντως πολύ χρήσιμη ήττα για Ολυμπιακό.
Όσοι μιλάνε για διαιτησία διαψεύδονται από τη στατιστική και την Ευρώπη φέτος. Τόσο απλά. Sorry, ομάδες με διαιτησία μόνο στα εθνικά τους πρωταθλήματα δεν περνάνε στους 16 του Champions League όπου νικάνε τη Μάντσεστερ με καθαρό σκορ σε knock out αγώνες.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Δηλαδη επιβεβαιωνεις οτι τα προηγουμενα χρονια οπου ο ΟΣΦΠ δεν εκανε απολυτως τιποτα στην Ευρωπη υπηρχε η ευνοια της διαιτησιας...
Επισης εισαι ακομα στους "16" και υπαρχει σημαντικο προβαδισμα εναντι του αντιπαλου να πας στους "8" αλλα εχεις 90' ακομα...
18 χρονια με τοσα λεφτα, τοσες συμμετοχες σε Champions League και Europa League και παλι το ταβανι σας ειναι αυτο...
Τα μισα απο εσας να ειχε κανει ο ΠΑΟ θα ειχε φτασει σε εναν τελικο και οχι λογω ομαδαρας αλλα κυριως λογω νοοτροπιας που εχει στην Ευρωπη...
Τα μονα βηματα που εχετε κανει ολα αυτα τα χρονια ειναι οι δημοσιες σχεσεις...
Επισης εισαι ακομα στους "16" και υπαρχει σημαντικο προβαδισμα εναντι του αντιπαλου να πας στους "8" αλλα εχεις 90' ακομα...
18 χρονια με τοσα λεφτα, τοσες συμμετοχες σε Champions League και Europa League και παλι το ταβανι σας ειναι αυτο...
Τα μισα απο εσας να ειχε κανει ο ΠΑΟ θα ειχε φτασει σε εναν τελικο και οχι λογω ομαδαρας αλλα κυριως λογω νοοτροπιας που εχει στην Ευρωπη...
Τα μονα βηματα που εχετε κανει ολα αυτα τα χρονια ειναι οι δημοσιες σχεσεις...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Νικήσατε τη United που η απόδοσή της πέφτει κατακόρυφα και αυτό το ξέρουμε όλοι. Και το θεωρείς δίκαιο να είναι μαζί με τη δυνατότερη ομάδα η διαιτησία; Μια ζωή με τη διαιτησία τα παίρνατε και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται, γιατί η παράγκα έχει γερά θεμέλια. Μη βλέπετε αλλού όταν ο διαιτητής σφυρίζει υπέρ σας. Ακόμα και στον αγώνα μεταξύ μας σφύριζε υπέρ σας. Όλοι οι οπαδοί των άλλων ομάδων σάς κατηγορούν (ακόμη και αυτοί των φιλικών σωματείων), αλλά εσείς το χαβά σας - αφού νομίζετε κιόλας ότι η διαιτησία είναι κατά σας. xD Το ότι πήγατε κάπως καλά στην Ευρώπη, δε σας κάνει ομαδάρα. Αν ο Μαρι(δ)άκης δεν κράταγε όλα τα λεφτά για την πάρτη του και έπαιρνε και κανέναν παίχτη, θα μπορούσατε να πηγαίνατε πολύ καλύτερα. Αλλά όπως είπε ο James, τόσα χρόνια με τόσα λεφτά, δεν κάνετε και τίποτα στην Ευρώπη. Και εσείς τον έχετε κάνει θεό τον πρόεδρό σας. Ο πρόεδρός σας σας έχει κάνει να νομίζετε ότι οι ελληνικές κούπες με τη βοήθεια των μαυροφορεμένων, σας είναι αρκετές. Εσείς ευθύνεστε για την πορεία της ομάδας σας. Και στο μπάσκετ δε μας βοήθησε καμία διαιτησία. Άσε που, όταν εσύ πήρες τις 2 συνεχόμενες ευρωκούπες, εμένα με αδίκησαν και τις 2 φορές οι Ευρωπαίοι διαιτητές - γεγονός που το παραδέχονται και οι γαύροι.

-
Πολλες παρενεργεις πρεπει να ειχε αυτη η 3αρα,τι να πω
Ηδη βγαινουν δημοσιευματα οτι μπορει ο Ολυμπιακος να γλιτωσει την καμπανα με κανα προστιμακι και μονο,αστεια πραγματα,να δουμε...Και θα συμφωνησω με τα παραπανω σχολια,ομαδα που πει επι 20 χρονια CL και δεν εχει καταφερει να περασει πιο μακρια απο τους 16 δε το λες επιτυχια.Οσο για την Ελλαδα φυσικα και η διαιτησια παιζει τον ρολο της,δε λεω το πιο πιθανο θα ηταν παλι να εβγαινε πρωταθλητης αλλα οχι και για τοσους βαθμους διαφορα.Μεχρι και Μπαρτσα,Ρεαλ,Γιουβε τις κανουν που και που τις γκελες τους,και ερχεται τωρα ο Οσφπ να μου εχει σε 27 ματς 2 ισοπαλιες και 1 ηττα της προηγουμενης αγωνιστικης?..
Ηδη βγαινουν δημοσιευματα οτι μπορει ο Ολυμπιακος να γλιτωσει την καμπανα με κανα προστιμακι και μονο,αστεια πραγματα,να δουμε...Και θα συμφωνησω με τα παραπανω σχολια,ομαδα που πει επι 20 χρονια CL και δεν εχει καταφερει να περασει πιο μακρια απο τους 16 δε το λες επιτυχια.Οσο για την Ελλαδα φυσικα και η διαιτησια παιζει τον ρολο της,δε λεω το πιο πιθανο θα ηταν παλι να εβγαινε πρωταθλητης αλλα οχι και για τοσους βαθμους διαφορα.Μεχρι και Μπαρτσα,Ρεαλ,Γιουβε τις κανουν που και που τις γκελες τους,και ερχεται τωρα ο Οσφπ να μου εχει σε 27 ματς 2 ισοπαλιες και 1 ηττα της προηγουμενης αγωνιστικης?..
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες